5 thoughts on “Päivän kuva

 1. Suomalaisten alitajuntaa pommitetaan joka puolelta *********** mielikuvilla, jotta suomalaiset saadaan kymmenien vuosien aivopesun jälkeen alistumaan ja hyväksymään kansan**********. Jatkuvasti joka puolelta pommitetaan tietyn ideologian mielikuvia ja henkistä *****. Tämä täytyy saada loppumaan.

 2. On riemastuttavaa huomata ettei ole yhtään mainosta jossa olisi valkoinen mies mustan naisen kanssa parina.
  Poikkeuksena tietysti Pekka Haavisto eksoottisine kumppaneineen. Heistä ei tietysti tiedä kumpi on perätuuppari eli mies. Veikkaan Pekkaa.

 3. Jumala on ottanut synnit pois Israelin hartioilta. No, tai ainakin hävittänyt todisteet israelilaisten tekemistä murhista. Nimittäin Israelin valtionarkistosta on hävinnyt lähes 10’000 arkaluontoista dokumenttia aina 1930-luvulta alkaen, jolloin Israelin valtiota ei vielä edes ollut. Dokumentit ovat “vain hävinneet”. Kukaan ei tiedä miten.

  Thousands of Priceless Historical Documents Disappear from Israeli State Archive

  Asiasta kertoi israelilainen “Seitsemäs Silmä”, tutkivien journalistien kollektiivi.

  Kyseiset asiakirjat ulottuvan ainakin vuoteen 1933 ja sionistisen johtajan Haim Arlosoroffin murhaan. Tuolloin Palestiina oli Englannin siirtomaa. Arlosoroff murhattiin Tel Avivissa 16. kesäkuuta 1933, vain 48 tuntia palattuaan natsi-Saksasta, missä hän neuvotteli Ha’avara-sopimuksesta, joka antoi kymmenille tuhansille saksan juutalaisille mahdollisuuden muuttaa Hitlerin Saksasta Palestiinaan ja viedä omaisuutensa mukana, noin 100 miljoonan dollarin arvosta.

  Ha’avara-sopimus oli kiistanalainen juutalaisten johtajien keskuudessa ympäri maailmaa, kun se allekirjoitettiin. Sopimuksen kannattajia syytettiin juutalaisten pettämisestä, koska he tekivät yhteistyötä natsivihollisen kanssa.

  – Millä hetkellä Hitler muuttui juutalaisten viholliseksi?
  – Hitler teki sopimuksen, jonka mukaan juutalaiset saavat matkustaa Palestiinaan ja viedä omaisuutensa mukana.
  – Hitler olisi sallinut juutalaisten muuton pois Saksasta.
  – Kenen intressissä sitten oli juutalaisten pakottaminen pysymään Saksan rajojen sisäpuolella?
  – Ja miksi?
  – Oliko silloin juutalaisten kesken ankara taistelu vallasta?
  – Voittivatko murhaajat valtataistelun?

 4. Trumpin viimeinen puhe

  Sen jälkeen, kun Trump oli allekirjoittanut lääketeollisuutta koskevan asetuksen vastoin PigPharman tahtoa, hän sanoi puheessaan Ohiossa:

  – … Joten minulla on siellä [lääketeollisuudessa] paljon vihollisia. Tämä voi olla viimeinen kerta, kun näette minua vähään aikaan. Minulla on nyt paljon erittäin rikkaita vihollisia. He eivät ole tyytyväisiä siihen, mitä teen. Meillä on vain yksi mahdollisuus tehdä se mitä nyt teen, eikä kukaan toinen presidentti tule koskaan tekemään sitä.

  – Kukaan muu presidentti ei sallisi lääkkeiden ostamista ulkomailta, halvemmalla. Ei kukaan. Ja nyt ympärillä on paljon onnettomia ihmisiä, ja he ovat erittäin rikkaita ihmisiä, ja he ovat hyvin onnettomia.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*