Marco de Wit 7 elokuun, 2020

 

 

Eilen illalla Vaasan Taiteiden Yö -tapahtumassa nähtiin monikulttuurista värinää.

 

Polkupyörää taluttanut suomalainen mies ajatui jonkinlaiseen sanaharkkaan, mutta se ei kestänyt kauaa ja mies lähti pois paikalta.

 

 

 

Miestä lähti kuitenkin seuraamaan somalilta näyttävä Afrikan lahja Suomelle.

 

 

 

 

Suomalainen mies yritti välttää tappelua, mutta afrikkalainen vain yritti käydä päälle.

 

Tässä vaiheessa muutama suomalainen nainen tuli paikalle käskien afrikkalaista poistumaan.

 

 

Afrikkalainen ei kuitenkaan halunnut mihinkään lähteä, vaan otti puukon esiin.

 

Seuranneessa kahakassa afrikkalainen heilui puukkonsa kanssa ja puukotti ainakin yhtä suomalaista.

 

 

Katso itse.

 

 

Video on alunperin Miki Sileonin seinältä.

 

 

Videon levittyä sosiaalisessa mediassa poliisi joutui hätätilaan.

 

Poliisi jopa väittää, että videon jakaminen ”vaikeuttaa rikoksen selvittämistä”. Miten niin. Pelkääkö poliisi, että somalit suuttuvat puukotettujen suomalaisten ”rasismista”?

 

Poliisi myös väittää, että video saattaa rikkoa yksityisyydensuojaa. Miten muka? Vai onko nykyään somaleilla oikeus puukottaa suomalaisia joutumatta kuvatuksi?

 

 

 

Erittäin huolissaan somalipuukottajan oikeuksista on tietysti kiintiökomisario Aurora Toivanen.

 

Kuvassa linkki MTV:n sivuille

 

 

 

Lue lisää poliisiopistosta:

Poliisiopiston täydennyskurssi. Osa 73: Intersektionalistinen yhtälö

16 thoughts on “Poliisi sensuroi: Musta puukkomies hyökkäsi suomalaisten kimppuun Vaasan Taiteiden Yössä

 1. Fucking maanpetturi-poliisit ajavat tosissaan valkoisten suomalaisten k*********** ja tekevät kaikkensa, että valkoiset suomalaiset h******* lopulta ja eivät vain suutu ennen sitä, joten pimittävät kaiken!

 2. Älä koskaan luota poliisiin! Poliisikoulun rehtori on itse sanonut, että poliiseiksi valitaan vain tietyn ideologian poliittisia suvakkipoliiseja ja kaikki tietävät, että varsinkin Poliisin johto on täysin seinähullu ja pettää Suomen valkoisen kansan. Kuitenkin myös kaikki rivipoliisit, erityisesti kaikki alle 40-vuotiaat, ovat petturisuvakkeja, jotka haluavat tuhota valkoiset suomalaiset! Jos tuet poliittista Poliisia, vika on sinussa itsessäsi! He ovat nykyisin vihollisia ja pettureita.

 3. Eikö kansanmurhastakaan enää puhua ilman että sensuroidaan tai hovij…sta? Ollaan sitten kaikki hiljaa ja alistutaan ja kuollaan pois. Kirotut valkoiset raukat ja pelkurit saavatkin hävitä maailmasta jos alistuvat ja jatkavat sekarotuparisuhteita! Ainoastaan valkoinen rotu käyttäytyy tietoisesti itsetuhoisesti, ei mikään muu rotu!

 4. Pieni toivon pilkahdus tuli, kun suomalaiset hakkasi joukolla toista puolustaen matun maahan.

  Kunnollahan tuo olisi tiputtaa, mutta silloin suomalaiset olisi joutuneet pulaan.
  Mutta talvisodan henki on olemassa, se vain saatava esiin!!!

 5. BLM-matu oli erittäin agressiivinen ja verenhimoinen!

  Luojan kiitos, että vainajilta säästyttiin!

 6. Välillä tunnen häpeää asua Suomessa koska viranomaiset ovat ihmis lakkaa ja varsinkin polpo saattaa Suomen naurunalaiseksi.

  1. Sama. Ja pelkkä poliisin näkeminen aiheuttaa valtavaa myötähäpeää sekä fyysistä pahoinvointia.

   Mistä hevetistä (vai sieltäkö juuri?) nämä nykyiset sinisatanistit on noihin virkoihin järjestetty???

 7. Ilahduin suuresti seuratessani pelottomia naisiamme taistelussa älykääpiösomalia vastaan. Hyvä Suomen naiset vaikka Marco ei heitä puolustusvoimiin päästäisikään.
  Heissä on kuitenkin mahtava voimavara maallemme ja uskon että Marcokin on hieman loiventanut käsityksiään taannoisesta väittelystämme.
  Maanpuolustus on toki muutakin kuin leuan vetoa…. :-)

 8. Lisään vielä että Mari Kosonen on hieno esimerkki suomalaisesta soturista ja vapaustaistelijasta. Tätä ei voine Marcokaan kiistää tai tulee tupenrapinat joissa Marco joutuu anelemaan armoa…..

 9. Taisi olla ensimmäinen kerta koskaan kun mediassa näkyy tilanne alusta loppuun ilman leikkauksia,kuvan hämärrystä tai muutakaan jonka takia joutuisi ”arvailemaan” tapahtuien oikeaa laitaa.
  Hyvä clippi !

  1. Ei se noloa ole kun Naiset puolustavat miehiään.. Mutta se on noloa kun suomessa on suvakkivalaita jotka puolustavat ja ihannoivat pakoloisiaan.

 10. Ei Suomessa saa itsensä puolustamisesta kuin sakkoja. Mitä nopeammin valkoiset suomalaiset lopettavat pelkäämästä itsepuolustautumista sen parempi. Poliisi luottaa siihen, että suomalaiset pelkäävät kirjoitettua paperia niin paljon etteivät ryhdy puolustamaan itseään ja muita, sekä pelastamaan maataan. Pikku sakko, hui.

 11. Poliisi: Uudenlainen, arvaamaton, silmitön väkivalta on rantautunut Suomeen ja on jättänyt jälkensä poliisin koulutukseen. Poliisi voi myöntää minkä rotuiset ihmiset tämän silmittömän väkivallan ovat Suomeen pääsääntöisesti tuoneet. Suomen hallitsija, Naton länsiliittouma on tuonut Suomeen terrorismin ja sen itse hallitseman huumekaupan. Poliisi ei halua puuttua ja pysäyttää kaikkea huumekauppaa, koska sitä todellisuudessa pyörittää Nato ja Yhdysvallat, joten huumeiden pitää antaa virrata ja Naton liittouman huumekauppiaiden ja terroristien pitää antaa olla Suomessa rauhassa.

  1. Täyttä asiaa. Eiköhän se Tornion pommittaja (jota ei tulla koskaan löytämään) löydy
   tuon mainitsemasi hyökkäysliiton palkkalistoilta. Muutama ns.”rajavartia” vihollismaamme ruåtsin rajalla on liikaa isoa huume, ase ja ihmiskauppabisnestä pyörittävälle eliitille ja ne halutaan pois että Suomi voidaan tuupata täyteen paskaa.

   Vuorokausi räjähdyksestä ja Hutisalo kiirehti jo ilmoittamaan (näennäisen) rajavalvonnan lopettamisesta ”niin pian kuin se on mahdollista”

   Suomea johtaa rikolliset. Kansainvälinen mafia. Koko yhteiskunta on joutunut näiden perkeleitten ja niitä myötäilevien nilkkien käsiin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*