Free speech 8 elokuun, 2020

 

Pari päivää sitten Laiton Lehti julkaisi jutun, jonka mukaan Bill Gatesin johtamana globalistit ovat kehittäneet koronapandemiahuijauksen.

 

Corona scamdemic -salaliitto laajenee: Poliisivaltio kohta valmis

 

Lukija kirjoittaa:

 

#ExposeBillGates Toimintapäivä

Kesäkuussa sadat tuhannet ihmiset eri puolilla maapalloa osallistuivat #ExposeBillGates Toimintapäivään.

Nyt toimintapäivä järjestetään uudestaan. Huomenna 08.08.2020.

LINKKEJÄ

– Tietoinen vastarinta
– Haastattelu 1552 – Derrick Broze julisti #ExposeBillGates maailmanlaajuisen toimintapäivän avatuksi
– #ExposeBillGates Kuukausittainen Toimintapäivä – Miten Liityn Mukaan
– Bill Gatesin pimeän raha ja pimeän vaikuttamisen verkosto
– Kohde-Afrikka: 2000-luvun ideologinen uuskolonialismi – #ExposeBillGates toinen toimintapäivä, ja Gatesin haastattelu rokotteista!
– #ExposeBillGates Toinen Kansainvälinen toimintapäivä 8. elokuuta 202010

VIDEO

– BitChute
– LBRY
– Minds.com
– YouTube
– Lataa mp4

UUTISEN LÄHDE

– Activist Post

 

Lue lisää Bill Gatesista ja hänen vaimostaan.

 

Bill Gatesin vastaiset mielenosoitukset alkaneet

 

Melinda Gates satanisti?

 

 

3 thoughts on “#ExposeBillGates Toimintapäivä

 1. Satanistipedofiilit pitää pysäyttää! Älkää ottako rokotteita ja siruja, muuten on liian myöhäistä!

  1. Hoitoalalla siitä tulee seurauksia jos ei suostu ottamaan rokotetta…..

 2. Käytännön rokotustilanteiden laittomuus ja viranomasten vastuuttomuus/rikollisuus/väkivaltaisuus tulee esille mm. oheisesta yksityisten ihmisten julkisessa fc-ryhmässä käymistä keskusteluista rokotuksista. Moni äiti ei halua lapsensa menevän edes kouluterveydenhoitajan vastaanotolle yksin, ilman vanhemman läsnäoloa! Näin alas äitien luottamus näihin terveysrääpäleisiin on nykyään mennyt!

  hyviä kommentteja tuolla, ko. artikkelin kommenteissa:

  https://www.facebook.com/groups/121429067911803/permalink/3284381271616551/

  esim. ohessa tuolta tähän kopioituna tähän keskustelua rokotehaittojen vastuukysymyksistä:

  ”Kukahan on sitten vastuussa rokotteista johtuvista kuolemantapauksista?..”

  ”Nobody. Todistustaakka on omaisilla ja vastassa Big Pharman asianajaja-armeija.”

  ”Joilla on vastuuvapauslausekkeet tuotteissaan.
  Ei. Todellakaan kukaan ei ole vastuussa. Miksi ihmiset edelleen olettavat, että on olemassa joku taho, joka kantaa jostakin vastuuta?”

  ”Suomessa ei ole rokotuspakkoa, kenelläkään! Jos terkkari väkisin rokottaa, vastoin vanhempien kieltoa, sen voi vetää siitä oikeuteen! Thl nimittäin juuri pesee likaiset kätensä, noista rokotehaitoista, ilmoittamalla, että rokotteet ovat vapaaehtoisia, eikä ota mitään vastuuta niistä! Thl on syytesuojattu, kuten myös kaikki rokotefirmatkin ovat, eivätkä ota vastuuta valmisteistaan ikinä! Suomessa haitat voi ilmoittaa Fimeaan ja sinne ne jäävätkin, koska thl tietää kaikkien rokotteiden vakavat haitat, koska ne ilmoitetaan heille, rokotteiden mukana jotka tilaavat ja tulevat heille valmistajilta! Thl saa myös miljoonia euroja, jokaisesta tilaamastaan rokote-erästä, niiden valmistajilta! Suomessa rokote haittoja maksaa lääkevastuuvakuutuspooli, kovien tutkimuksien ja todisteiden jälkeen, jos potilas kykenee todistamaan, että haitta johtuu juuri otetusta rokotteesta!”

  ”Valitettavasti laki mahdollistaa terveydenhuollon ammattilaisten arvioida lapsen kyky vastata omasta hoidostaan. Eli, vaikka vanhemmat kieltäisivät, voi terkka painostaa lapsen ottamaan rokotteet ja perustella sen lapsen omalla tahdolla.
  Ennen lakia sovellettiin pääosin yli 15-16 vuotiaisiin, mutta nykyisin kun vanhemmat eivät pääse näkemään yli 10 vuotiaan lapsen terveystietoja, terkar voivat toimia paljon laajemman lapsiaineksen kanssa.”

  ”toinen ryhmä kellä rokotuspakko on, ovat sotetyöntekijät. Työsuhde purettiin, kun kieltäydyin kausi-influenssapiikistä.”

  ”Mun mielestäni terv. hoitaja ei ole mikään psykologi, tai vastaava, arvioimaan lapsen kehitystä/ kykyä päättää jostain vakavasta ja tärkeästä itseään koskevasta asiasta. Kyllä ne ovat lapsen vanhemmat, edelleenkin, ketkä päättävät lapsiinsa kohdistuvista toimista. Thl onkin Liero, lakeja kiertävä rikollisjärjestö, joka kieroilee kaikessa missä voi, ja piiloutuu syytesuojansa taakse, että saa lapsiakin, vanhempien kielloista huolimatta myrkytettyä! Silti se pesee kätensä kaikesta vastuusta ilmoittamalla, että rokotteet ovat vapaaehtoisia ja manipuloi ja pettää ihmisiä valheillaan, ottamaan myrkkypiikkejään! Olen kuullut, uutisissa, että tuo ”sääntö” purettaisiin, että jatkossa vanhemmat saisivat nähdä lapsiensa tiedot. Tästä on jo jonkun aikaa, kun asiasta kuulin, jossain uutislähetyksessä. En tiedä sitten, onko asialle tehty mitään.”

  ” olin terkkarille ilmoittanut syksyllä etten haluaa että lapselle annetaan rokote. Silloin hän kiitti tiedosta ja vahvisti ettei rokottaa. Kun 14 v tyttö tuli sieltä kotiin, hän kertoi että terkkari oli sanonut ettei äidillä ole mitään sanomista rokotuksiin ja hän kyllä saa sitten koululääkäri käynnillä sen rokotteen jos haluaa. Keväällä tuli kutsu lääkärille ja toivottiin että vanhempi on mukana. Silloin oli jo tuo c touhu ja minulla allerginen nuha ja kun varmistin vielä saanko silti tulla mukaan vastaus oli tyly ”nuhaisena ei saa tulla” ja lapsi tuli iloisena rokotettuna kotiin. Ei hän nyt haluaa kuullakaan että nokkosihottuman taustalla voi olla just tuo rokote 😢”

  ”Sinne pitää varmasti laittaa kirjallinen kieltolappu ja ota itse siitä valokuva, että olet toimittanut kirjallisen kiellon koululle! Silloin ne eivät voi tehdä vastoin sun tahtoasi, kun olet lapsesi rokotuksen kirjallisesti kieltänyt! Näin kannattaa menetellä! 👍 Voit käyttää lastasi myös muualla lääkärissä ja ilmoittaa koululle, että lapsesi käy muualla tarkastuksessa, hän ei käy koululla, joten ne eivät voi silloin salaa rokottaa häntä siellä. Käytä lapsesi terveysasemalla ja ole itse aina mukana hänen kanssaan lääkärintarkastuksessa. 👍”

  ”Tiina kirjoitin etten haluaa rokote koska lapsella on pitkään ollut nuha ja yskä. Terkkarin vastaus siihen oli ”hän voi puhua rokotuksesta lääkärin kanssa” no ei lapsi ottaa sitä itse puheeksi kun en saanut lähteä oman allergisen nuhan kanssa mukaan. Lisäksi lapsi on niin peloteltu että tetanus pöpö on joka paikassa ja tetanukseen kuolee että hän itse tosiaan halusi sen rokotuksen 😢”

  (näin jyrkkiin toimenpiteisiin on jo jouduttu. kts. oheinen kommentti )

  ”Ainakin Oulussa tämä käytäntö on toiminnassa. Jos lapsi menee terkan luo ilman vanhempaa, alkaa terkka puhumaan ja painostamaan rokotteeseen. Vanhemman kannasta tai ilmoituksesta välittämättä.
  Olen ilmoittanut Wilman kautta koululle (opettaja, rehtori ja terkka), että lapsiani ei rokoteta ja että he eivät saa mennä terkan vastaanotolle ilman aikuista. Tämä vain ja ainoastaan sen vuoksi, että koulun terkka on hyvin rokotemyönteinen, eikä kykene näkemään muita vaihtoehtoja ihmisten hengissä selviämiseen. Edellisen terkan kanssa puhuin asiasta ja hän kunnioitti kantaani. Nykyinen terkka ei siihen kykene.”

Comments are closed.