Free speech 8 elokuun, 2020

 

On niitä ihan järkeviä mamuja, jotka osaavat sopeutua Suomeen ja vaativat sitä myös muilta mamuilta.

 

Ikävä kyllä nykyään monilla maahanmuuttajilla ei ole aikomustakaan sopeutua, vaan alkavat heti loisimaan ja vaatimaan erikoisoikeuksia. Nämä maahanmuuttajat ovat valheellisin perustein maahan tulleita matuja eli maahantunkeutujia.

 

Onneksi on niitä hyviä mamujakin.

 

 

 

 

4 thoughts on “Mamun viesti matuille (Suomeksi)

 1. 1) Miksi ottaa ollenkaan maahanmuuttoa Suomeen?
  2) Miksi ottaa erittäin vähäinenkin määrä keskimäärin heikkoälyistä maahanmuuttoa, joka toimii keskimäärin geneettisistä syistä eri tavalla kuin suomalaiset?

  Jos maahanmuuttoa otetaan ollenkaan, sen määrä pitää olla äärimmäisen pientä. Tornion rajan läheisyyteen massapalautus ja säilöönottotilat, sekä aletaan etsimään palautettavia.

  Me emme tarvitse pitsapaikkoja. Me emme tarvitse kebab-paikkoja. Me emme tarvitse mitään tällaista. Jos haluamme jotain, voimme tehdä sen itse. Suomalainen osaa paistaa pitsan tai kebabin tai siivota tai ajaa bussia tai taksia. Tätä ei tarvita. Yhtään. Virossa kulkee bussit ja taksit. Suomessakin kulki ennen ja suomalaiset siivosivat itse.

 2. Koska soisin itsellenikin mahdollisuuden muuttaa toiseen maahan, vaikkapa yrittäjänä, avioliiton kautta tmv., mietin – mikä järjestely suojaa maan tulevaisuutta ja kohtaloa?
  Tässä muutama asia.
  1. Oleskelulupien säännöt (ennakoitavuus) ja kansalaisuus.
  2. Kansalaisuuden käsite. Täytyisi muuttaa ainakin Suomessa. On perin ongelmallista, että jokaista ihmistä pidetään samanarvoisena kun näin ei tietenkään ole. Oikeus elämään tms. on toki sama.
  Kehitysvammaiselle annetaan sama valta kuin huippu- tai keskivertoälykkäälle. Tämä on järjetöntä. Olen itsekin todistanut kuinka kehitysvammaisten perheet saavat vaikutusvallallaan lisä-äänen. Ja jo keskiverto äänestäjä äänestää matalan tiedon ja tunteen perustalla. Edustuksellinen demokratia on huono järjestelmä, vaikkei pahin olekaan.
  Ulkomaiden ja vieraskulttuurien kasvateillekin annetaan sama valta kuin sille, kenen ainoa lojaliteetti ja intressi on (hengelläänkin joka tilanteessa) suojella Suomen pitkän tähtäimen intressejä ja verellä vuodatettua perintöä.
  Kansalaisuuden ei pitäisi automaattisesti antaa kaikille samat oikeudet.
  Itse asiassa en käsitä miksi on oltava vain yhdentyyppinen kansalaisuus – miksei niitä voi olla kahta tai enemmänkin, eri oikeuksilla, velvollisuuksilla/odotuksilla ja takaisin veto-oikeuksilla?
  Sama pätee tietenkin oleskelulupiinkin ja etenkin pakolaisuus-statuksiin. Pakolaisen ja hänen lapsilleen ei tulisi suoda edes mahdollisuutta kansalaisuuteen, eikä avioliitonkaan kautta. Oleskelulupia voi olla pysyviäkin jne.
  3.Äänestysoikeus. En antaisi mamulle. Korkeintaan paikallisvaaleissa, mutta sekin on huonoa.
  Voi vaikuttaa poliittisesti ulkoparlamentaarisestikin.
  2:n ja 3:nen sukupolvien dilemmat täytyy ratkaista, ei toive-ajattelun hötöllä, vaan ennakoivalla varmistuksella. Tähän liittyy juurikin eri tyyppiset kansalaisuus-/passistatukset ja kansalaisoikeudet sekä -velvollisuudet/-odotukset.
  Esim. (Pidempi) asepalvelus olisi osa kokonaisuutta – miksei myös kantasuomalaisten etujen ja oikeuksien suhteen.

  Onko mahdollista että kulttuurimarxismiin upotettu maa muuttaa systeemiään näin radikaalisti? Ei ole. Näköjään ainoa mahdollisuus olisi radikaalit toimet kun kerran järkevästi porrastettu järjestelmäkään ole näköpiirissä edes teoreettisena mahdollisuutena. Ikävää.

Comments are closed.