7 thoughts on “Päivän kuva

 1. Upean voimaantunut nainen. Ei ihmekään, että noin puolet naisista haluaa seksiorjiksi ja avoimia rajoja.

 2. Oletteko nähneet ensimmäistäkään mainosta missä olisi valkoinen mies ja musta nainen pareina?
  Valkoinen rotu on pieni vähemmistö maailman populaatiossa ja meitä ollaan tuhoamassa liian älykkäinä ja itsenäisinä.

 3. Katsokaa huviksenne joka puolelle lehtiä, mainoksia jne. Afrikkalaisia, sekarotuisia, latinoja jne. Sekarotupareja. Afrikkalainen, lähi-itäläinen tai latinomies ja valkoinen nainen. Myös miehiä aivopestään sekarotuparisuhteisiin ja tätä on tehty kymmeniä vuosia.

 4. Koronakriisin vaivaaman lentoyhtiön uusin mainostemppu: Maksamme hautajaisesi, jos sairastut koronaan lennollamme.

  Airline Will Pay Medical & Funeral Costs To Get People Flying Again

  International Air Transport Association (IATA), on julkaissut ennusteen, jonka mukaan lentomatkustaminen palaa pandemiaa edeltävälle tasolle vasta vuoden 2024 jälkeen

  Emirates, Dubaissa sijaitseva valtion omistama lentoyhtiö tarjoaa nyt matkustajille eräänlaista “turvaverkkoa” ja kertoo asiakkaille, että jos he saavat koronaviruksen lennoilla, lentoyhtiö kattaa kaikki kustannukset jotka liittyvät lääketieteelliseen hoitoon, hotellien karanteeniin ja jopa heidän hautajaisiinsa kuolemantapauksessa.

 5. Maailmalla spekuloidaan, mikä oli taustalla, kun Trump puhui jäähyväisistä. Tällä kertaa matkalle lähtiessään hän jopa katteli valkoisen talon henkilökunnan hyvästiksi. Näin ei ole koskaan ennen tapahtunut.

  John B. Wells News arvelee, että kyse olisi niiden tietojen paljastamisesta, joita on tullut valtion tietoon “Weiner laptop” läppäriltä. Siellä ei ehkä ole mitään valtion turvallisuutta uhkaavia tietoja. Vain videoita eliitin orgioista, joita katsoessa “New York’in kovaksi keitetty” rikostutkijakin oksensi.

Comments are closed.