Free speech 8 elokuun, 2020

 

Laiton Lehti on kirjoittanut siitä miten koronapandemia on vain huijausta, jolla tavalliset taudit influenssasta tuberkuloosiin on vain nimetty uudelleen koronaksi.

 

Corona scamdemic -salaliitto laajenee: Poliisivaltio kohta valmis

 

Trump näyttää tietävän kyseessä olevan huijaus, koska talvella hän sanoi käytännössä samaa. Valtamedia ja lääkemafia kuitenkin kävivät hänen kimppuunsa niin kovaa, että hänen oli pakko perääntyä.

 

Trump aikoo kuitenkin taatusti kostaa. Ensimmäinen annos kostoa on murtaa Amerikan lääkemafian kartelli. Lukija kirjoittaa:

 

Trumpin viimeinen puhe

Sen jälkeen, kun Trump oli allekirjoittanut lääketeollisuutta koskevan asetuksen vastoin PigPharman tahtoa, hän sanoi puheessaan Ohiossa:

– … Joten minulla on siellä [lääketeollisuudessa] paljon vihollisia. Tämä voi olla viimeinen kerta, kun näette minua vähään aikaan. Minulla on nyt paljon erittäin rikkaita vihollisia. He eivät ole tyytyväisiä siihen, mitä teen. Meillä on vain yksi mahdollisuus tehdä se mitä nyt teen, eikä kukaan toinen presidentti tule koskaan tekemään sitä.

– Kukaan muu presidentti ei sallisi lääkkeiden ostamista ulkomailta, halvemmalla. Ei kukaan. Ja nyt ympärillä on paljon onnettomia ihmisiä, ja he ovat erittäin rikkaita ihmisiä, ja he ovat hyvin onnettomia.

 

[Laiton Lehti epäili lukijan kääntäneen Trumpin puheen väärin. Ei kuitenkaan ollut. Trump tosiaan puhuu mystisesti aivan kuin pelkäisi murhayrityksiä, tms. Kannattaa muistaa, että demokraattien presidenttiehdokas Joe Biden on nimenomaan lääketeollisuuden marionetti.]

 

 

 

 

Lue lisää:

Sensuroitu Trump teurastaa toimittajat -video nyt Bitchutessa

5 thoughts on “Trump haastaa lääkemafian. Pelkää henkensä puolesta?

 1. Miten käy jos alkaa kritisoimaan ja vahingoittamaan Trumpin Israelia ja vahingoittamaan Rockefellerien etuja? Lähtee henki. Trump ei eroa tässä millään tavalla. Trump on itse liittouttunut joidenkin ääri-ääri-juutalaisten kanssa. Vastapuolella on samoin ääri-ääri-juutalaiset. Vaaleilla ei ole käytännössä mitään väliä. Kummatkin puolet ajavat loppujen lopuksi samaa. Kumpikin puoli on suuren rahan globalisti.

  1. Niin se taitaa olla. Vuosisatoja jatkuneiden sotien taustalta löytyy ***** **********. Sodan molempien osapuolten takaa. Ja… Yllätys yllätys: ********** voittaa aina.
   – “*********** voittaa aina” -väite on vain yksi versio sanonnasta “pankkiiri voittaa aina”.

   Hitler teki sopimuksen, jonka mukaan juutalaiset saavat matkustaa Palestiinaan ja viedä omaisuutensa mukanaan mutta, johtuen juutalaisten keskinäisestä valtataistelusta, tuota sopimusta ei koskaan pantu täytäntöön. Mieluummin tapettiin heimoveli kuin luovuttiin vallasta.

 2. Miten arvelet käyvän jos uhkaa energia ja öljyteollisuutta tai sinulla on energiaa ja öljylähteitä? Trump ja Rockefeller, sekä Trumpin ääri-ääri-juutalaisliittolaiset tulevqt viemään ne ja järjestävät terroristi-iskuja ja Mike Pompeo kutsuu sinua julmaksi ja riistäväksi diktaattoriksi, jonka takia heidän on aivan pakko hyökätä ja pommittaa maasi atomeiksi.

  1. > Miten arvelet käyvän jos uhkaa energia ja
   > öljyteollisuutta tai sinulla on energiaa ja
   > öljylähteitä?

   Laske vielä pohjavesi samaan kategoriaan.

 3. *****set voittavat aina. Ovat aina rahoittaneet sodan molempia osapuolia yhtä aikaa. Kaikki nykyiset valtapuolueet ovat samalla puolella. Trump ja Biden ovat molemmat saman heimon puolella. Trump ja Putin ovat saman heimon puolella.

Comments are closed.