Free speech 8 elokuun, 2020

 

Eilen Laiton Lehti julkaisi englanninkielisessä osiossaan videon, jossa naistutkija hyvin asiallisesti vain kertoo tilastofaktoja mustien rikollisuudesta.

 

BLM debunked by science

 

Yllätys, yllätys. Youtube poisti videon!

 

Siis vaikka siinä vain kerrottiin miten BLM-liikkeen esittelemät tilastot eivät pidä paikkaansa.

 

Youtube ei sentään kehdannut väittää naistutkijan puheita vihapuheeksi eikä edes faktoja vihafaktoiksi.

 

Sen sijaan Youtube väitti naistutkijan faktojen synnyttävän katsojissa turvattomuuden tunteita ja siten rikkovan ”turvallisen tilan ylläpidon” sääntöä.

 

Naistutkija valitti Youtubelle, jolloin video palautettiin, mutta niin, että se on kielletty alle 18-vuotiailta. Luonnollisesti samalla video joutui varjobanniin eli sitä ei mainosteta ihmisille ja sen jakaminen tehdään vaikeaksi.

 

Naistutkija kertoo asiasta Tucker Carlsonille.

 

 

 

1 thought on “Youtube sensuroi virallisia rikostilastoja, koska ne luovat ”turvattomuuden tunteita”.

  1. Vain tietyn ideologian tieto kerrotaan ja jaetaan. Trumpin tiedustelupalvelu CIA ja Naton länsiliittouma ovat kiertäneet kertomassa joka puolella miten sosiaalisen median ”disinformaatio” pitää torjua. Trumpin Yhdysvallat pitää esittää sosiaalisessa mediassa ja valtamediassa hyvässä valossa ja kaikki muut ovat saatanasta ja diktaattoreita. Mike Pompeokin kertoi kuinka Venezuela, Syyria ja Iran ovat pahoja ja riistäviä diktaattoreita (ja siksi ne pitää pommittaa paskaksi) ja eivät käyttäydy kuin ”normaalit maat” (eli massamurhaavat ja sotarikolliset Yhdysvallat ja Israel). Samaan aikaan kun Trump toistaa fake newsiä, hän itse kertoo törkeitä valheita ja tuhoaa vastustajiaan. Esimerkiksi Trumpin hallinto lavasti Iranin ampuneen Japanin tankkeria ja jäi housut kintuissa valheesta kiinni.

Comments are closed.