Free speech 9 elokuun, 2020

 

Valtamedia on tästä tietysti hiljaa, mutta viime viikkoina matutulva Britanniaan on lisääntynyt.

 

Nyt kun Brexitin jälkeen EU ei enää voi kuskata matuja Britanniaan, niin nämä ovat päättäneet veneillä itse Englannin kanaalin yli ja sitten vaatia turvapaikkaa.

 

 

Ja mitä tekee poliisi, jos kuvaat matuinvaasiota?

 

Pidättää sinut.

 

 

 

2 thoughts on “Matuaalto Britanniaan kiihtyy. Poliisi pidätti matuja kuvaavan

  1. Britit ovat ansainneet kansanmurhansa ja etnisen puhdistuksensa. Sotivat loputtoman pahuuden puolesta hyvää vastaan toisessa maailmansodassa. Miehittivät Suomeakin ja olivat liitossa bolsevikkimassamurhaajien ja raiskaajien kanssa. Nyt voivat syyttää itseään, sen jälkeen kun tuhosivat Saksan ja Suomen yhdessä muun pahuuden kanssa. Sama koskee massamurhaavia amerikkalaisrikollisia. Muuttukaa kaikki pahuus vain mustiksi, niin maailmaan tulee lopulta rauha. Pitäkää mielessä mitä teitte Saksalle ja Suomelle vain vähän aikaa sitten.

Comments are closed.