Free speech 9 elokuun, 2020

 

Matuaalto alkoi 1990-luvun alussa, mutta sitä saatiin huomattavasti hidastettua, koska ihmisiä ei oltu vielä täysin aivopesty.

 

Niinpä todellinen aivopesuaalto alkoi 2000-luvun alussa. Se kiihtyi entisestään maailman valtamedian avustuksella Obaman toisella kaudella, jolloin alkoi ns. wokeismi eli suvakkiherännäisyys. Tämäkin lehtiuutinen on osa tätä Obaman suvakkiaaltoa, jota edelleen elämme.

 

7 thoughts on “Päivän kuva

 1. Wokeismin, eli suvakkiuden kantava voima ovat erityisesti valkoiset naiset, varsinkin nuoret naiset. Sen siitä saa kun miehet antoivat naisille äänioikeuden ja päästivät naiset yliopistoihin. Kukaan ei voi kiistää etteikö ongelmat johtuisi pitkälti näistä kahdesta asiasta. Yliopistokoulutetut ja korkeakoulutetut naiset ensinnäkin lopettivat tekemästä lapsia ja alkoivat vihaamaan ja vähättelemään miehiä. Toisekseen, he siirtyivät kouluihin ja hallintoon mädättämään lapset ja nuoret.

  Tärkein perusongelma ovat kuitenkin raukkamaiset ja pelkurit miehet, jotka antoivat naisille äänioikeuden, päästivät heidät yliopistoihin ja korkeakouluihin, antavat naisten hyppiä silmille ja antavat naisten ja lapsen tulla raiskatuiksi. Vika on loppujen lopuksi näissä heikoissa ja raukkamaisissa miehissä itsessään.

 2. ”Vika on loppujen lopuksi näissä heikoissa ja raukkamaisissa miehissä itsessään.”

  Kyllä monet miehet arvostavat naisten itsenäisyyttä. Mutta kommentissasi mainittu ei ole todellista itsenäisyyttä vaan itsenäisyyttä (tai pikemminkin vallankäyttöä)) muiden kustannuksella eli vika on sosialistisessa järjestelmässä eikä miehissä itsessään.

 3. Ottaisitko rokotteen tältä mieheltä?

  [Tähän jokin Bill Gatesin kuva]

  No, en minäkään! Ei myöskään 35% amerikkalaisista, vaikka saisivat rokotteen ilmaiseksi! Kertoo New York Daily News ym

  Yksi kolmesta amerikkalaisesta kieltäytyisi FDA:n hyväksymästä koronavirusrokotteesta, vaikka sitä tarjottaisiin ilmaiseksi, perjantaina julkaistu uusi Gallup-kysely löysi.

  Otanta tehtiin 20. heinäkuuta – 2. elokuuta. 65% vastaajista ilmoitti hyväksyvänsä tarjouksen ja ottavansa rokotteen, kun taas 35% vastasi kieltäytyvänsä.

  Poliittinen rokote

  Mielenkiintoista tuloksissa on, että kansa on ymmärtänyt kyseen olevan politiikasta:

  Uusi kysely vastaa Gallupin aikaisempia havaintoja, joiden mukaan poliittisten kanta vaikuttaa vimakkaasti amerikkalaisten näkemyksiin korona-viruksesta.

  85 prosenttia demokraateista olisi halukas rokottamaan itsensä heti ilmaisella, FDA:n hyväksymällä rokotteella
  59 % riippumattomista ja
  47% republikaaneista.

  67 % valkoisista ottaisi,
  59 % mustista ottaisi.

 4. Miehet ovat luoneet pohjan ns. hyvinvointiyhteiskunnalle, joka nyt tuhoaa sekä miehet, lapset ja naiset. Sallimme myös vihamielisen etnisen ryhmän hallita valtiotamme. ****sten.

Comments are closed.