Free speech 10 elokuun, 2020

 

Lukija kirjoittaa vihapuhetta. Laiton Lehti on kuitenkin päättänyt julkaista kirjoituksen täkyksi valtakunnansyyttäjälle. Katsotaan uskaltaako nostaa syytteen, kun ”vihapuhutaan” amerikkalaisia vastaan. Jos samalla tavalla joku kirjoittaisi vaikkapa kongolaisista tai juutalaisista, niin syyte napsahtaisi heti.

 

Lukija:

Jos amerikkalaiset väittävät, että yksisarvisia ja haltijoita on olemassa, todennäköisesti uskot heitä, koska olet uskonut kaikkia muitakin heidän valheitaan viimeisten parin sadan vuoden aikana, kuten Meksikon sodan, toisen maailmansodan (amerikkalaiset, britit ja kommunistit olivat sankareita ja vapauttajia ja saksalaiset olivat saatana ja pahuus), kuussa käymisen, Vietnamin sodan, WTC:n, Irakin sodan, Afganistanin sodan jne. kohdalla. Suurin osa ihmisistä on vain yksinkertaisesti jälkeenjääneitä ja uskovat mitä tahansa.

 

Seuraavan kerran kun amerikkalaiset väittävät jotain, he todennäköisesti valehtelevat täyttä potaskaa, mutta usko vapaasti. He ovat yksinkertaisesti täysin epärehellinen ja moraaliton kansa, joka näkyi jopa siinä, että Titanicilla amerikkalaiset miehet pelastivat itsensä ennen naisia ja lapsia, kun taas brittimiehistä useampi antoi naisten ja lasten mennä ensin pelastusveneisiin ja uhrasi itsensä.

 

Moni amerikkalainen kehuu vastarintaa Iso-Britanniaa ja heidän riistoaan vastaan, mutta amerikkalaiset ovat itse 10 miljoonaa kertaa brittejä moraalittomampia ja psykopaattisempia riistäjiä. Muilla kansoilla on moraalinen velvollisuus suorittaa vastarintaa amerikkalaisia tunkeutujia vastaan ja lähettää tunkeutujat takaisin Yhdysvaltoihin joko ruumisarkussa tai rullatuolissa. He ovat laittomia tunkeutujia ja heitä pitää kohdella laittomina tunkeutujina ja riistäjinä.

 

Rikolliset amerikkalaiset pääsevät ainakin ennen pitkää tutustumaan oikeuden saamiseen kun amerikkalaisten rikollinen imperiumi kaatuu muutamien vuosien sisällä. Muiden maiden kansalaiset eivät ole unohtaneet amerikkalaisten rikoksia. Amerikan imperiumin jälkeen Yhdysvalloista tulee mitättömän pieni ja heikko minivaltio, kuten Iso-Britanniasta, sillä amerikkalaisten sotakonetta rahoittava keskuspankki kaatuu. Tämän jälkeen asioita ei suinkaan unohdeta, vaan he yrittävät nimellisesti korvata kaiken vahingon ja rikokset mitä ovat tähän asti tehneet. Kukaan ei enää nöyristele minivaltio Yhdysvalloille imperiumin romahduksen jälkeen. Tämä tuleekin amerikkalaisille järkytyksenä, kuten tuli briteille. Yhtä äkkiä he ovat kuin ilmaa muiden silmissä, lukuunottamatta rikoslistaansa.

 

 

Lue lisää:

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaisen pikkuhousut jatkavat kostumistaan. Tulva tulossa?

 

 

 

 

7 thoughts on “Laiton Lehti jäänyt viimein kiinni vihapuheesta?

 1. Oliko tämä nyt vihdoin Laittoman Lehden loppu? Saako syyttäjä Laittoman Lehden vihdoin kiinni vihapuheesta?

 2. Sionistit amerikkalaiset matut ulos Suomesta ja Suomi täysin itsenäiseksi ja vapaaksi! Rikollisten massamurhaajien voitettua toisen maailmansodan, rikolliset valloittajat aloittivat Operaatio Gladion, tuhosivat paikalliset suojeluskunnat ja lotat. He aloittivat myös Suomen ja Saksan ns. denatsifikaation. Rikolliset valloittajat alettiin esittämään hyvinä ja sankareina. Saksalaiset olivat saatana ja pahuus, vaikka juuri pahuus voitti sodan ja hyvyys hävisi. Hitlerin kansallissosialismikin oli miljoona kertaa parempi kuin nykyinen rikollisten pankkiirien luoma kulutushelvetti, jossa ihmiset ovat vain juurettomia, identiteettömiä kuluttajia ja työläisiä.

  Tiedetään avoimesti kuinka amerikkalaiset aivopesun lisäksi ovat tuhonneet myös Suomen teollisuutta mm. tuhoamalla sukellusveneteollisuuden, sekä monet muut asiat.

  Tänäkin päivänä tavalliset amerikkalaiset puhuvat ylpeänä kuinka he taistelivat pahaa ja natseja vastaan ja pelastivat euroopan. Paskan marjat. He ylpeilevät avoimesti massamurhaavilla asevoimillaan ja esittävät kaikki muut pahoina ja diktaattoreina, jotka pitää käydä vapauttamassa ja levittämässä heille ”demokratiaa”. Lähes kaikki amerikkalaiset kannattavat fanaattisesti sionismia ja Israelia. Rikollisella amerikkalaisella kansalla tulee kuitenkin olemaan paskainen loppu.

  Tulee kuitenkin rauha, sillä ensinnäkin Yhdysvaltojen keskuspankkijärjestelmä on kaatumassa jonka he rakensivat valtavien massamurhien turvin ympäri maailmaa. Toiseksi amerikkalaisista on tulossa erittäin älykkäitä afrikkalaisia ja psykopaattiset valkoiset amerikkalaiset massamurhaajat ovat häviämässä maapallolta. Valkoiset amerikkalaiset sekoittuvat erittäin älykkäisiin ja henkisesti erittäin tasapainoisiin mustiin geeneihin.

 3. Lammasmainen suuri massa kauhistelee usein jos amerikkalaisista ”vihapuhutaan”. Näin syvälle on upotettu voittajien aivopesu ihmisten mieliin toisen maailmansodan jälkeen.

 4. Amerikkalaiset itse massamurhaavat jatkuvasti ei-sionisteja ja joilla on väärät mielipiteet. Amerikkalaiset ovat oikea viha, varastelu ja valehtelijakansa. Jotkut muut on sentään tunnettu paremmista asioista. Kaikki parhaat valheet ja törkeimmät massamurhat tai muut rikokset kuitenkin ovat heidän tai heidän liittolaistensa käsialaa. Amerikkalaiset eivät myös epäröi liittoutua kaikkein kuvottavimpien osapuolten kanssa, joten eikö tuo ole totta? Jotkut muut kansat sentään pitäisivät rajaa siinä kenen kanssa liittoutuvat, mutta amerikkalaiset eivät. Heille kelpaa aivan mikä tahansa, vaikka huumekauppaat, muut massamurhaajat, pedofiilit ja raiskaajat.

 5. Jos olet kansa joista lähes kaikki ovat fanaattisia sionisteja ja Israelin tukijoita, sekä kehtaat olla ylpeä asevoimistasi ja siitä mitä he tekevät ulkomailla, kyllä olet massamurhaajakansaa. Kysy vaikka heiltä itseltään näistä asioista, niin toteat saman. Ei heitä hävetä ja kaduta yhtään toiminta ulkomailla ja muut ei-sionistit ovat me pahat jotka pitää tuhota, myös Suomi.

Comments are closed.