Free speech 10 elokuun, 2020

 

Joku viherpoliisi tekee varmasti tästä kuvasta rikosilmoituksen, mutta syyttäjä tuskin lähtee syyttämään. Toisaalta valtakunnansyyttäjä voi kyllä sitten syyttää selittämällä, että afrikkalaisten vertailu eurooppalaisiin on rasismia.

5 thoughts on “Päivän kuva

 1. Vaihdetaan kotimaita, sillä ehdolla, että saamme valkoisen kotimaan. Afrikkalaiset voivat asua karussa pohjoisessa aivan itsekseen ilman valkoisia. Ei olisi rasismiongelmaa.

 2. Vastaava kuvavertailu voidaan tehdä New York’in loistohotellista ennen ja jälkeen sen, kun pormestari päätti tukea hotellin omistajia (“kaverille kans” korona-projekti) vuokraamalla tyhjiä hotelleja asunnottomien käyttöön.

  Kuten arvata saattaa, narkkarit, huorat, huumekauppiaat, parittajat ja muu “roskaväki” valtasi alueen ja ympäristöstä tuli kaatopaikka.

  Meno ei muuttunut. Aivan täsmälleen samanlaista huumehöyryistä elämää jetset-eliitti vietti hotellissa sen kulta-aikana. Huumeita tilattiin respasta, huoria tuli ja meni, hotellin omistaja ja henkilökunta sai isot provikat parittajilta ja mainitse mitä vain, mitä rahalla voi ostaa niin se toimitettiin nopeasti ja huomiota herättämättä suoraan sviittiin.

  Jet-setin elämä hotellissa oli paljon rajumpaa kuin nyt on narkkareiden, jos sitä mitataan jätteen ja kerskakulutuksen määrällä ja ihmis- ja lapsikaupan uhrien lukumäärällä ja maapallon ylikuormituksella. Niin, jet-setin elämä on sisällöltään käytännössä aivan samanlaista kuin huumehöyryisten narkkareiden.

  Ainoa ero on siinä, että yhdessä vaihtoehdossa tuo “roskasakki” on palkattu sivistyneeseen työhön siivoamaan eliitin jälkiä, toisessa vaihtoehdossa he itse elävät tuota eliitin elämää.

  Mutta toisessa vaihtoehdossa sitten ei olekaan enää ketään, jotka siivoaisivat jäljet.

 3. California alkaa maksamaan rahaa niille, joilla on todettu korona-virus.

  Tämä tuo mieleen tositapahtuman Kiinasta ajalta, jolloin Englanti on siirtomaan isäntänä. Jossain kaupungissa oli paljon rottia, joista haluttiin päästä eroon. Niinpä englantilaiset alkoivat maksamaan kiinalaisille tapporahaa rotista. Kampanja alkoi hyvin. Kiinalaiset tappoivat rottia aina enemmän ja enemmän, mutta rotat silti eivät hävinneet kaduilta.

  Lopulta ilmeni, että kiinalaiset alkoivat kasvattamaan rottia ansaitakseen enemmän tapporahaa.

  – Tällaisen rotta-rahan tai korona-rahan vaikutus voi loppupelissä olla aivan päinvastainen kuin oli aiottu.

Comments are closed.