10 thoughts on “Halla-ahon hommalainen laukoo

 1. Ei kun antaa persujen marssia sateenkaari ja Israel-loput edellä. Haluan nähdä tämän. Sateenkaari ja Israel-liput varmasti pitävät huolen, että ääri-ihmiset pysyvät poissa. ”Ei mitään White Lives Matter-juttua, mutta homojen ja sionistien elämillä on väliä.”.

 2. Meidän täytyy kuolla Israelin puolesta. Etkö tajua? Eläköön Israel. Eläköön juutalaiset. Juutalaisten puolesta. Israelin puolesta. Tärkeää kuolla Israelin puolesta. Älä välitä valkoisesta Suomen kansasta, vaan homot ja Israel on tärkeää.

  Muista 6 miljoonaa. Unohda orjakauppa, rahanlainaus, Espanja, Ottomaanit, itä-Intian kauppakomppania, Mossasld, Jeffrey Epstein, Samson-option, WTC-tornit, USS Liberty, Rothchildit, Venäjän vallankumous, Ranskan vallankumous, Operation Underworld, kosher-mafia jne.

 3. Suuri osa persujen kannattajista on älykkyydeltään terminaalisen tyhmiä. Siksi Perussuomalaiset kosiskelevat heitä lähinnä mm. pelkällä sosiaaliturvalla ja leipäjonoilla. Ihmisiä on helppo ostaa ruoalla.

 4. Homma – all lies matter. And all deception. Our motto is also, as Mossad’s, through deception we shall make (cultural) war.

  We like the fake polls, we also like the fake news from the fake stream media. And we love Our Mestari and the political theatre he entertains us with in the fake stream media. We do not care if and when he fucks and lets us down – as long as he resists Russia and supports NATO, and keeps his rhetoric, poetric game going.

  We simply worship our master. He is the new redeemer, a man par excellence, with no faults. We allow his adultery, his lies, his treasons and everything, because he is our master, lord and saviour. We stopped thinking long ago, and only worship him as our New Henry Saari.

 5. *oksettaa* -mitä näiden perseenmyyjien valkoisten suomalaisten vastaisuuteen enää pystyy kommentoimaan?

  Vieläkö jollekulle on epäselvää minkä (((kansanryhmän))) asioita perseenmyyjä persut ajaa?

  Kyllä v*tuttaa. Enemmän kuin mikään ”vihervasemmisto”.

 6. Nyt taas sama toistuu kuin aina aikaisemminkin kun pääministeri syyllistyy maanpetoksen ja jakaa lahjarahaa toisille valtioille niin kukaan ”oppositiosta” ei tee mitään. Järjestäisivät edes mielenosoituksia kun heillä riittäisi hyvin resursseja järjestää kunnolliset EU ja euro vastaiset mielenosoitukset mutta eivät sitä tee koska ovat oikeasti VALEOPPOSITIO. Suomessa on yksipuoluejärjestelmä perussuomalaiset eroavat kyllä muista joskus puheiden perusteella mutta jos katsotaan puheiden sijasta tekoja niin eduskuntapuolueet ovat kaikki samanlaisia. Usan kaksipuoluejärjestelmässäkin on enemmän eroa puoluedein välillä kuin Suomessa minkään eduskuntapuolueen välillä.  Suomesta puuttuu täysin oikea oppositio ja syy tähän on se että Tieto Oy voi väärentää vaalituloksen sellaiseksi kuin haluaa. Vaikka jollakin eduskuntapuolueiden ulkopuolelta aidosti kansallismielisellä ehdokkaalla riittäisikin kannatusta niin vaalivilpillä tämä pudotetaan pois ja tilalle laitetaan joku globalisti-suvakki. Tämän takia eduskuntaan ei pääse yksikään ehdokas eduskunnan ulkopuolisesta puolueesta joka puolustaa Suomea ja suomalaisten olemassa oloa.

 7. Ylistetty Olkoon Kaikki Valtias Mestari. Päästä Meidät Pahasta Ja Antakoon Meille Anteeksi, Niin Kuin Mekin Olemme Antaneet Niille Jotka Ovat Meitä Vastaan Rikkoneet. Kaikki Tietävän Mestarin Kultti.

 8. Israelin ja sateenkaaren liput kärkeen ja pahat äärikansallismieliset ajamaan oman rotunsa etuja muualle. Homostelu ja transuttelu, natotus ja poliisivaltio kärkihankkeiksi.

Comments are closed.