7 thoughts on “Päivän kuva

  1. 🍒 "C-vitamiinipommi. C-vitamiinin lisäksi ruusunmarjassa on paljon muitakin tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita." 🍒 sanoo:

   https://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/10/14/ruusunmarja-syksyn-yllattava-terveyspommi
   🍒
   https://www.syke.fi/fi-FI/Ajankohtaista/Miten_Suomi_on_onnistunut_luonnon_monimu(56893)
   🌞
   ”Suomi on sitoutunut biologista monimuotoisuutta koskevan yleissopimuksen päätavoitteisiin pysäyttää vuoteen 2020 mennessä luonnon monimuotoisuuden häviäminen. Maamme on pyrkinyt saavuttamaan kansainvälisiä ja kansallisia luonnon monimuotoisuuden tavoitteita suojelun, hoidon ja kestävän käytön avulla osallistamalla toimijoita yli hallinnonrajojen.”

   1. 🍒☕ "Ruusunmarjatee karpalosiirapilla" "Oivallinen ja hyväksi todettu tapa parantaa flunssaa potevan oloa." sanoo:

    https://lautasella.blogspot.com/2011/02/ruusunmarja-tee-karpalosiirapilla.html
    🍒☕
    ”Ruusunmarjan vaikutuksen ovat meille suomalaisille hieman tutumpia. Ruusunmarjasosetta on käytetty vuosikymmeniä pikkulasten ruoissa sen sisältämän C-vitamiinin takia. C-vitamiinia suositellaan yleisesti flunssan hoitoon. Ruusunmarja sisältää karoteenia joka on esiaste A-vitamiinille jota myös tarvitsemme, varsinkin nyt talvella. Ja niillä joilla on taipumusta couperosa ihoon, voi olla apua ruusunmarjasta, koska se sisältää rutiinia jota käytetään katkenneiden hiussuonien hoitoon.”

 1. Sosiaaliämmän Ratkaisu Maskipakkoon

  Nashville Lawmaker Wants People Not Wearing a Mask to Be ‘Tried For Murder Or Attempted Murder’

  Nashvillen, USA, valtuuston jäsen haluaa, että jokaista, joka ei käytä naamaria,
  syytetään murhasta tai murhan yrityksestä.

  “Kysymys palaa lainsäädäntöön”, Nashvillen kaupungin suuren neuvoston jäsen, at-large councilwoman, Sharon Hurt puhui viime viikolla julkisen turvallisuuden, oluen säännöstelyn ja muiden säännösteltyjen juomien sekä terveyden, sairaanhoidon ja sosiaalipalvelukomiteoiden välisessä kokouksessa:

  Mutta huolenaiheeni on – ja tiedättehän, että työskentelen hyvin tärkeässä organisaatiossa, – että jos joku tahallaan tartuttaa taudin toiseen ihmiseen hänen tietämättään, häntä syytetään murhasta tai murhan yrityksestä … ja tällainen henkilö, joka ei käytä maskia saattaa hyvinkin välittää tämän korona-viruksen ilman kautta, sen vuoksi että ei käytä naamaria. Silloin hän periaatteessa syyllistyy samaan rikokseen, jonka seurauksena joku saattaa kuolla.

  Minusta vaikuttaa siltä, että olemme olleet aivan liian lepsuja asian suhteen. Meidän pitäisi toimia ennakoivasti eikä toimia liian myöhään, hän sanoi. Ehkä tarvitaan voimakkaampaa lainsäädäntöä jotta kaikki ymmärtäisivät, että jos et käytä naamaria ja alistat toisen henkilön virukselle, niin rangaistus on kova.

  Kaupungin lakiasiainjohtaja Mike Jameson joutui sanomaan Sharon Hurt’ille, että kaupungin komiteat eivät pysty siihen. Neuvostolla ei ole yksin mahdollisuutta luoda uutta rikoslainsäädäntöä, hän sanoi. Uusi säädös tai laki pitää säätää valtion tasolla.

  Hurt ilmaisi pettymyksensä: Juuri näin pelkäsin teidän vastaavan. (sic)

  Jos vaatii ankaria toimenpiteitä, niin sitä pidetään tunkeilevana, Hurt sanoi. Vaikuttaa siltä, että asiaa ei ole otettu niin vakavasti kuin olisi pitänyt, ja olemme siis joutuneet tilanteeseen, jossa olemme nyt.

  Omat Kommentit

  – Julkisuus saavutettu. Uudelleenvalinta varmistettu. – Koska edustuksellisesta demokratiasta on tullut huutokauppaa siitä kuka saa eniten julkisuutta, kaikkein hulluimmat ideat ja hulluimmat ihmiset valtaavat edustajanpaikat ja sen seurauksena demokratia romahtaa.
  – Demokratia ei pysty vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin. Ja se haaste on sama mikä se on ollut jo tuhansia vuosia: sosiaalisen hierarkian ylläpitäminen.

 2. Ensimmäinen Virallisesti Hyväksytty Korona-rokote.

  Vladimir Putin ilmoitti Venäjän hyväksyneen rokotteen koronaa vastaan kertoo PravdaReport.

  Yksi tyttäristäni sai rokotteen. Tässä mielessä hän osallistui kokeiluun, Putin kertoi kokouksessaan hallituksen kanssa, jossa hän ilmoitti rekisteröivänsä ensimmäisen venäläisen rokotteen korona-virusta vastaan.

  Putin ei hyväksy rokotetta ennen kuin voi olla aivan varma sen turvallisuudesta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*