Marco de Wit 12 elokuun, 2020

 

 

Laiton Lehti julkaisi pari päivää sitten seuraavan jutun, jossa kerrottiin Halla-ahon tukevan poliittista terroria harjoittavien Jari Hanhikarin ja Jukka ”Juki” Teräksen vainoliigaa.

Juttu perustui Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjasta leikattuihin otteisiin. Useita lauseita ja kappaleita on kuitenkin pitänyt sensuroida ja poistaa, koska niissä esiintyvät henkilöt pelkäävät sekä persujen että Hanhikarin liigan kostoa.

 

Jussi Halla-ahon nyrkit Jari Hanhikari ja Juki. Osa 1: Tappouhkaukset

 

Ensimmäisen osan julkaisemisen jälkeen Laiton Lehti on saanut persuilta paljon epäuskoisia viestejä, joissa vaaditaan todisteita Jukin jäsenyydestä perussuomalaisessa puolueessa.

 

Myönnettäköön, ettei Laittomalla Lehdellä ole pääsyä persujen jäsenrekisteriin. Ei kuitenkaan tarvitse, koska Juki itse videoillaan ylpeänä toitottaa olevansa perussuomalaisen puolueen jäsen.

 

Tuskinpa hän olisi niin harhainen, että keksisi persujäsenyyden omasta päästään. Lisäksi hän ei ole kiistänyt jäsenyyttään, vaikka kansallismielisessä kentässä siitä on jo kohuttu pitkän aikaa.

 

Toisaalta vaikka Juki olisi harhainen huijari, niin Halla-ahon yhteiskuvat Jukin ja Hanhikarin kanssa näyttävät aidoilta. Joka tapauksessa Jukilla ja Hanhikarilla näyttää olevan hämmästyttävän hyvät suhteet persuihin.

 

 

Puolueet helposti poistavat jäsenyyden henkilöiltä, jotka syyllistyvät vakaviin rikoksiin. Jäsenyys poistetaan vielä varmemmin, jos rikos kohdistuu muiden puolueiden jäseniä vastaan. Lähes varmasti jäsenyys poistetaan, jos näistä rikoksista on ollut lehdissä suuret otsikot. Tuplavarmasti jäsenyys poistetaan, jos rikollinen vielä ylpeilee rikoksillaan ja julkisesti jatkaa rikollista uraansa. Oli sitten jäsen tai ei, niin missään nimessä mitään yhteiskuvia ei tällaisten henkilöiden kanssa oteta.

 

Juki näyttää kuitenkin edelleen olevan persujen jäsen. Ja vaikka ei olisikaan, niin joka tapauksessa hänellä ja Hanhikarilla on persujohtoon hyvät suhteet. Miten ihmeessä tämä voi olla mahdollista?

 

Käyttääkö Halla-ahon persut Jukia ja Hanhikaria nyrkkeinään?

 

 

Luonnollisesti monet persut kiistävät tämän ja väittävät persujen olevan täydellisen tietämättömiä Hanhikarin ja Jukin toiminnasta. Siis vaikka Hanhikari ja Juki ovat yhdessä vuosia harjoittaneet poliittista terroria.

 

Kuinka uskottavia ovat persujen kootut selitykset? Asia selviää käymällä läpi Hanhikarin liigan toimintaa aikajärjestyksessä. Vain siten voidaan nähdä mitä persujohto on tiennyt tai mitä sen olisi ainakin pitänyt tietää.

 

 

 

Jari Hanhikari avoimesti myöntää johtaneensa väkivaltaista liigaansa jo kolme vuotta. Hän kutsuu sitä ”jääkäriliitoksi”, kun taas monet muut kutsuvat sitä jägermaistereista koostuvaksi ryyppyremmiksi. Liiga koostuu noin paristakymmenestä julkisuudessakin ryypiskelevästä henkilöstä, joiden puheet usein yltyvät väkivaltaisiksi.

 

Muista väkivaltaisista ryyppyremmeistä poiketen Hanhikarin liiga on myös poliittinen. Se ei kaihda poliittisesti motivoituja uhkauksia, vainoa eikä edes suoranaista poliittista väkivaltaa.

 

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

 

Rankasti ryyppäävä liiga ei olisi kovin vaarallinen, ellei se olisi saanut tukea sekä bitcoin-miljonääri Risto Pietilältä että perussuomalaisen puolueen johdolta. Näin liiga on pystynyt sabotoimaan varsinkin Suomen Kansa Ensin -puoluetta ja sen johdossa toimivaa Marco de Witin hallitusta.

 

Hanhikarin liigan persuyhteydet ovat yleistä tietoa. Jari Hanhikari tuki pitkään persuja, kunnes alkoi 2016 kesällä tukemaan Suomi Ensin -järjestöä. Ei kuitenkaan tukeakseen aitokansallismielisyyttä, vaan voidakseen paremmin tukea Halla-ahoa ja kritisoidakseen Soinia.

 

Tämän takia joulukuussa 2016 Hanhikari osallistui myös Marco de Witin johtamaan persujen vastaiseen mielenosoitukseen. Hanhikari kuitenkin korosti osoittavansa mieltä Soinia eikä Halla-ahoa vastaan. Samassa kyseisessä mielenosoituksessa Hanhikari oli erittäin hyvää pataa persujen kovimpaan kärkeen kuuluvan Matti Putkosen kanssa.

 

 

Hanhikari ja Putkonen tuntevat toisensa pitkältä ajalta. Molemmilla on ollut erittäin vakavia ongelmia lain kanssa. Molemmat ovat myös alunperin demareita. Hanhikari on erittäin ylpeä suhteistaan persujohtoon ja videoillaan korostaa niitä jatkuvasti.

 

Hanhikarin ja Putkosen läheiset suhteet käyvät myös ilmi mielenosoituksesta kertoneen perussuomalaisten oman lehden jutun kansikuvasta. Siinä Hanhikari ja Putkonen lähes halailevat. Tämä siis jo vuonna 2016. Kehtaako persujohto tosiaankin väittää, etteivät tiedä mitään Hanhikarista ja hänen liigastaan?

 

Marco de Wit taustalla puhumassa Suomi Ensin bannerin vieressä persujen puoluetoimiston edessä. Samalla kun Marco kritisoi persujohtoa, niin Hanhikari lähes halailee Putkosen kanssa. Kuvassa linkki persujen Suomen Uutisiin.

 

 

Kuuluisassa 10.6.2017 perussuomalaisen puolueen puoluekokouksessa Halla-aho sai persujen hallitukseen ehdottoman enemmistön ja siten puolueen valtaansa.

 

 

Kuvassa linkki Ylen juttuun

 

 

Samalla Hanhikarin ja Jukin persukritikki loppui kuin seinään. Nyt persut olivatkin loistavan hyviä. Suomi Ensin puolueprojekti ja sitä tukenut Suomi-Maidan ei ollut nyt pelkästään turha, vaan jopa vaarallinen hajoamistilassa oleville persuille.

 

Saman päivän iltana Juki päätti paljastaa salaisen laittoman käsiaseensa satoine patruunoineen koko Suomelle. Hän alkoi uhkailemaan aseellaan anarkisteja keskellä Helsinkiä. Näin Juki lähes tuhosi kansallismieliset mielenosoitukset eli varsinkin Suomi-Maidanin ja Suomi Ensin -puolueprojektin.

 

 

Jukin epäonnistunut sotilastausta yhdistettynä rankkaan alkoholinkäyttöön, väkivaltaisuuteen ja lyhyeen pinnaan on erittäin vaarallinen yhdistelmä. Pahimmassa tapauksessa hän olisi vielä alkanut ammuskelemaan keskellä kaupunkia.

 

Jukin omien sanojen mukaan hän on ollut armeijassa sotilaana, mutta joutui lähtemään, koska ”ei jaksanut byrokratiaa”. Saiko Juki potkut sotilaan ammatista? Luuleko joku, etteivät persut ja varsinkaan persupoliisit ole tätäkin asiaa selvittäneet?

 

 

Itse asiassa persupoliisit voivat ehkä tietää Jukin asekeissistä todella paljon.

 

Jukin asekeissi herättääkin monia kysymyksiä. Ensinnäkin miksi hän kuljetti laitonta asetta ja satoja patruunoita keskellä Helsinkiä? Toiseksi, miksi hän kävi niin kuumana? Juki suorastaan haki konfliktia anarkistien kanssa, vaikka tuona päivänä he eivät olleet edes erityisesti provosoineet häntä. Sitten kun Juki löysi anarkisteja, niin hän kävi vielä kuumempana, vaikka anarkistit eivät käyttäytyneet väkivaltaisesti, vaan lähinnä soittivat suutaan.

 

 

Oliko ideana houkutella anarkisteja Maidanin läheisyyteen ja siellä sitten heilua laittoman aseen kanssa? Mitään varmaa tietoa ei ole, mutta tähän saattaisi viitata monta asiaa. (Ks. luku 10.)

 

Toinen yhtä tärkeä kysymys on, että mistä poliisi tiesi Jukin kassissa olevan laiton ase ja satoja patruunoita? Olivatko he kuunnelleet Jukin ja tämän lörppöjen kaverien puheluita? Soittiko Jukin kaveri poliisin vasikan puhelimeen? Tämä selittäisi poliisien yllättävän ja nopean saapumisen monen poliisipartion voimin Mannerheiminpatsaalle. (Ks. luku 10.)

 

 

Kolmas ja tärkein kysymys on miksei Jukin kanssa liikkunutta kolmea miestä kuulusteltu? Heitä ei edes viety poliisiasemalle!

 

Mietippä sitä. Suomen oma Breivik-keissi saattoi olla lähellä ja poliisi ei halua edes kuulustella lähimpiä silminnäkijöitä ja mahdollisia rikoskumppaneita, vaan päästää heidät välittömästi vapaaksi.

 

 

Oliko tässä kyse kahdesta poliisifaktiosta? Mahdollisesti jotkut supoon ja persuihin kytköksissä olevat Taposen EET-poliisit yrittivät saada asekeissin aikaiseksi Maidanilla, mutta toiset poliisit saivat tietää asiasta tavalla tai toisella ja päättivät viheltää pelin poikki?

 

 

Poliisit eivät tietysti koskaan paljasta toistensa rikoksia varsinkin, jos supo on sotkeentunut asiaan. Niinpä koko juttu lakaistaan maton alle eikä edes raudoitettuja todistajia viedä kuulusteluun. Hehän voisivat vielä kertoa jotain, joka paljastaisi liikaa. Niinpä kenttäjohtaja käskee irrottaa raudat ja päästää nämä todistajat ja mahdolliset rikoskumppanit heti vapaaksi.

 

Juki ottaa kaikesta vastuun samalla, kun poliisi ja syyttäjä vähättelevät tapahtunutta. Lopulta Juki selviää kaikesta pienellä ehdollisella ja on parissa päivässä jälleen myyrien tuella manipuloimassa kansallismielisiä piirejä.

 

 

Mitään varmaa tietoa ei ole, joten tämä kaikki voi olla vain ”foliospekulaatiota”. Siihen viittaa se, että luulisi Jukin handlerin pistäneen hänen suunsa suppuun jo aikoja sitten.

 

Ehkäpä kaikki onkin siis vain sattumaa. Ehkäpä poliisikin vain unohti kuullustella epäiltyjä.

 

 

Erityisen mielenkiintoista kuitenkin on, että myöhemmin Juki ilmoitti tehneensä tämän aseoperaationsa ”sotilaana”.

 

”Ja samoin niinku se asejuttu eli jos mä teen jotain operaatioita teen aina selvin päin ja tota sotilaana. …”

 

Miksi? Kenen sotilas hän sitten on?

 

Supon? Taposen? Halla-ahon persujen? Jonkun muun?

 

Vai kaikkien? Ovatko valtaeliitin eri faktioiden intressit yhtyneet? Pitikö aitoisänmaallisesta poliisivaltiolakipakettia aidosti vastustavasta ryhmästä päästä eroon?

 

 

Onko tässä selitys sille miksi persut eivät tee kunnon hajurakoa Jukiin? Tietääkö hän liikaa?

 

Vai onko kaikki sittenkin vain sattumaa? Juki on vain vähän hölmöillyt laittoman aseen kanssa eikä Halla-aho ja persupoliisit ole siitä tiennyt mitään.

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

Kyseistä asejuttua myös ylikomissaari Jari Taponen käytti yhtenä tekosyynä Suomi-Maidanin purkamiseen. Tämänkin takia Marco de Wit ilmoitti, ettei Juki voi olla jäsenenä missään kansallismielisessä järjestössä eikä varsinkaan järjestäjä- tai turvaroolissa kansallismielisissä mielenosoituksissa.

 

Persujohto oli kuitenkin toista mieltä eikä suostunut poistamaan Jukin jäsenyyttä perussuomalaisessa puolueessa ja Helsingin piirissä, vaan päinvastoin tuki häntä entistä enemmän. Tämän takia Juki edelleen näkyi niin paljon erilaisissa kansallismielisissä tapahtumissa.

 

Tässä vaiheessa olisi pitänyt kaikkien hälytyskellojen soida ja lujaa.

 

 

Marco piti Jukin kaukana SE:stä ja sen raunioille rakennetusta Suomen Kansa Ensin puolueesta. Tässä vaiheessa Marco ja Mari olivat kuitenkin vielä tietämättömiä Hanhikarin ja tämän vaimon Laura Niitamon taustoista. Niinpä he pääsivät soluttautumaan uuteen Suomen Kansa Ensin -puolueen hallitukseen. Siellä he sitten jatkuvasti pyrkivät rajoittamaan persuihin kohdistettua kritiikkiä. Hanhikari on itsekin käytännössä myöntänyt, että he olivat persujen ja muiden puolueen ulkopuolisten myyriä.

 

Yhden salatransun ja Pontus Söderblomin avulla Hanhikarin liiga yritti koota itselleen enemmistöä SKE:n hallituksessa. He myös tekivät kaikkensa estääkseen puoluekokouksen järjestämisen vetoamalla siihen, että puolue oli rekisteröity vasta pari kuukautta sitten. Marco kuitenkin vaatii järjestämään puoluekokouksen, jossa valittaisiin uusi hallitus. (Lisää SKE-hallituksesta luvussa 9.)

 

Lopulta Hanhikari avoimesti ilmoitti vastustavansa Marcon persukriittisyyttä ja uhkasi lähteä puolueesta ”omien porukoittensa” kanssa. Tässä vaiheessa olisi ihmisten hälytyskellojen pitänyt alkaa soida ja lujaa. Kuinka usein olet kuullut minkään puolueen jäsenen uhkaavan kapinalla ja puolueen hajoittamisella, koska kilpailevaa puoluetta muka kritisoidaan liikaa esim. pankkimafiaan tai tiedustelu- eli poliisivaltiolakipakettiin liittyen?

 

 

 

Viime hetkellä Hanhikari kuitenkin muutti mielensä tajuttuaan voivansa uusien liittolaistensa kanssa ehkä saadakin puolueen haltuunsa. Tämän vuoksi Hanhikarin liiga asettui uudelleen ehdolle hallitukseen 30.12.2017 puoluekokouksessa. Hanhikari kuitenkin hävisi äänestyksen ja putosi SKE:n hallituksesta.

 

Kostoksi ja persujen yllyttämänä Hanhikari yritti toisen SKE:n jäsenen Jari ”Jallu” Laihon kanssa tuhota koko SKE-puolueen. Yhdessä he organisoivat 2017-18 vuodenvaihteessa ns. koviskapinan.

 

Nämä väkivaltaiset ja alkoholiin yhä enemmän menevät ”kovikset” perustivat Jarin ja Jallun johdolla ns. ”Totuuskomission” raiskaten samalla erittäin tärkeän termi-meemin alkoholinhuuruisilla Youtube-lähetyksillään. Tähän ”totuuskomissioon” kuului tietysti Hanhikarin liigan väkeä, kuten SKE:n hallituksen jäsenet Laura Niitamo ja Erik Kamula.

Lisäksi ”totuuskomissiota” tukivat voimakkaasti pitkään SKE:tä sabotoineet Juha Korhonen ja Kalle ”Carlos” Iivari sekä heidän molempien läheinen ystävä perussuomalaisen puolueen aktiivi Katja Nummenranta. (Persujen Nummenrannasta lisätietoa luvussa 1.1.1 – 1.1.3)

 

 

Luonnollisesti näihin lähetyksiin tunkivat kaikki hyeenat, jotka kuvittelivat voivansa tuhota SKE:n. Lähetysten alkoholihuuruista huolimatta myös persut tukivat lähetyksiä voimakkaasti. Presidentinvaalien aikaan jopa Turun persujen johtaja Jyrki Åland viihtyi kännilähetyksessä pari tuntia. Kaiken kukkuraksi Åland mainosti olevansa Laura Huhtasaaren Turun vaalipäällikkö.

 

Lähetys sai kyseenalaista kuuluisuutta siitä, ettei kännissä Ålandille söpertänyt Hanhikari pystynyt edes sanomaan sanaa presidentti. Se ei kuitenkaan persuja häirinnyt. He halusivat tukea niin kovasti Hanhikaria, etteivät edes vaatineet kännistriimin poistamista, vaikka se sai tuhansia persuille nauravia katsojia. Jopa Hanhikarin ja Jallun omat kannattajat tuomitsivat striimissä kännäilyn. (Ks. luku 1.1.1.)

 

Vasta kun vainokirja kesällä muistutti persuilevasta kännilähetyksestä, niin se poistettiin. Luuleeko joku, etteivät persut muka ole viimeisen kahden vuoden aikana huomanneet kuinka känninen Hanhikari mustamaalasi heidän presidentinvaalikampanjaansakin?

 

 

 

 

Persujen tukema Hanhikari oli niin varma lopullisesta voitostaan, että toistuvasti videoillaan selitti SKE:n olevan ”nappikauppaa” hänen persukuvioihinsa verrattuna. Samalla Hanhikari meni liigansa kanssa niin pitkälle, että teki myös suoria vaino-, pahoinpitely- ja tappouhkauksia SKE:n jäseniä vastaan.

 

Siis suorissa lähetyksissä. Eivätkä edes heti poistaneet uhkailuvideoita, jolloin ne levisivät pitkin nettiä.

 

Tämä tärkeä uhkailuvideo esitettiin jo tämän juttusarjan ensimmäisessä osassa, mutta sitä on tärkeää käydä läpi tarkemmin.

 

Ensinnäkin videon pääosissa ovat Juki sekä SKE:n hallituksesta juuri pudonnut Jari Hanhikari ja hänen edelleen hallituksessa oleva vaimonsa Laura Niitamo. Kaikilla kolmella on rankka menneisyys, josta SKE:n johto ei kuitenkaan tuolloin tiennyt. Marco ei myöskään koskaan ollut vieraillut Hanhikarin tai muiden hänen liigansa henkilöiden kotona, vaan pitänyt etäisyyttä. Toisaalta jälkiviisaana on helppo sanoa, että Marcon olisi todellakin pitänyt käydä vierailulla, jotta olisi paremmin voinut arvioida näitä henkilöitä.

 

Jari Hanhikari ja Juki yhdessä Jukin kotona. Taustalla Suomen lippu ja SE-logo.

 

Eikä siinä kaikki. Hanhikari myös uhkasi, että Jari ”Jallu” Laiho ja Kalle ”Carlos” Iivari tulisivat ”vierailemaan” Marco de Witin kotona. Laiho on tunnettu kovista uhkailuistaan ja viinakännäilystään samoin kuin Iivari, joka lisäksi videoillaan avoimesti myöntää nuorempana vetäneensä piriä eli olleensa heroinisti. Iivari on myös suorastaan ylpeänä kertonut tehneensä poliittisen pommiuhkauksen ja saaneensa lisäksi tuomion polttomurhaan yllyttämisestä.

 

 

Kalle Tapio Iivari

 

 

Eikä siinäkään vielä kaikki. Videolla esiintyy myös toinen erittäin pahamainen vanha heroinisti. Nimittäin vanha linnakundi Harri Lyyra. Aina kun hän uhkailee muita ihmisiä pahoinpitelyllä, niin hän yrittää pelotella heitä korostamalla piri- ja vankilamenneisyyttään.

 

Harri Lyyra SKE-kapinallisten kanssa ”virtuaalibaarissa”

 

 

Kaiken kukkuraksi videolla esiintyy Lyyran uhkauksia säestämässä tämän naisystävä. Siis siitä huolimatta, että lähes samaan hengenvetoon hän kertoo veljensä olevan poliisina Vantaan poliisilaitoksella.

 

 

 

 

Luuleeko joku, ettei poliisi muka noteerannut tappouhkauksia sisältävää persuvideota, jossa vielä kerrotaan yhteyksistä Vantaan poliisiin?

 

Luuleeko joku, etteivät myös persut muka huomanneet tätä kaikkea varsinkin, kun kyseinen poliisi voi hyvinkin olla persu?

 

Totta kai persut noteerasivat videon ja monta muuta samanlaista, mutta tästä huolimatta eivät yrittäneet pistää poliittista terroria harjoittavalle vaino- ja ryyppyremmille stoppia. Päinvastoin. Jukikin sai pitää jäsenyytensä perussuomalaisessa puolueessa samalla kun persujen tuki vain lisääntyi.

 

 

Aiemmin poliisit olivat yrittäneet vihjailla Marcolle Hanhikarin liigan menneisyydestä, mutta eivät voineet kertoa mitään faktoja. Vasta myöhemmin Marcon saatua tietää totuuden, niin kävi selväksi miksi jopa poliisit oikeasti pelkäävät Hanhikarin liigaa. Luuleeko joku, että persujohto ja varsinkaan Matti Putkonen ei muka ole koko ajan tiennyt liigan vaarallisuudesta?

 

Uhkailuvideoita alkoi tulla paljon muitakin pitkin kevättä 2018 varsinkin, kun silloin MV:n toimittajaksi tullut Juha Korhonen osallistui suorassa lähetyksessä näihin toistuvia uhkailuja sisältäviin ryyppäjäisiin. Hanhikarin liiga meni 14.4.2018 niin pitkälle, että yritti kieltää Marcoa tulemasta enää Helsinkiin järjestämään mielenosoituksia.

 

 

Kuvassa linkki videoon

 

Luuletteko, etteivät persut tästäkään kuulleet mitään? Entä siitä, kun silloinen MV-lehden päätoimittaja Juha Korhonen 26.7.2018 yllytti Hanhikaria ja Jukia hyökkäämään anarkistien kimppuun?

 

Alla olevassa videossa Juki kertoo joutuvansa oikeuteen laittoman aseen (”mutka”) kantamisesta. Tästä huolimatta Korhonen vain yllyttää Jukia ja Hanhikaria edelleen jahtaamaan anarkisteja.

 

 

 

 

Kuinka moni uskoo, etteivät persut huomanneet, kun satoja persukavereita VK:ssa omaava Korhonen julkaisi seinällään alla olevan kuvan, jossa selvästi uhkaillaan väkivallalla erästä anonyymiyteen pyrkinyttä vasemmistolaista muusikkoa, Isä-Tediä.

Erityisen vaarallista tässä uhkailussa oli, että siinä mentiin toisen kodin läheisyyteen uhkaamaan kotirauhaa ja perhettä. Samanlainen uhkailutapa tulisi myöhemminkin toistumaan myös SKE:n jäseniä kohtaan, mutta tähän päivään asti persut eivät ole sanallakaan kritisoineet Hanhikarin liigaa. Päinvastoin. Esimerkiksi Turun persujen johtaja Jyrki Åland oli vain entistä innokkaammin yhteistyössä heidän kanssaan.

 

 

Kuvaa ottamassa Juha Korhonen. Takana Jari Hanhikari ja kuvan oikealla laidalla Juki.

 

 

Kesän 2018 aikana Hanhikarin ja Jukin porukka nähtiin usein ryypiskelemässä puistoissa. Moni persu edelleen tuki heidän toimintaansa mukaanlukien yksi persujen kansanedustajaehdokas, joka on vuosia innokkaasti likettänyt Hanhikarin ja Jukin toimintaa.

 

Juki yhdessä naisystävänsä ja tuolloin SKE:n hallituksesta ja koko puolueesta jo eronneiden Laura Niitamon ja Jari Hanhikarin kanssa.

 

 

Vastaavanlaista toimintaa Hanhikari ja Juki harjoittivat persujen tuella koko 2018 loppuvuoden. (Ks. mm. luvut 1, 9 ja 10.) Vuonna 2019 Juki meni vielä pidemmälle aloittaen suoranaisen väkivallan. Tästä kaikesta kerrotaan seuraavassa osassa, joka ilmestyy parin päivän kuluttua.

 

Kiitos kaikille, jotka olette lähettäneet tietoja ja kuvakaappauksia. Lähetä osoitteeseen [email protected]

 

Terrori paljastamalla voidaan se myös lopettaa!

 

 

 

13 thoughts on “Jussi Halla-ahon nyrkit Jari Hanhikari ja Juki. Osa 2: 2016-18

  1. Perussuomalaisissa mukana olevat petturipoliisit varmasti tunsivat juopot ja narkit, sekä varmasti kertoivat Jussi Halla-aholle. Marco on kirotun naiivi ihmisten suhteen ja luottaa aivan liian helposti. Hyvin harvaan ihmiseen pystyy oikeasti luottamaan. Loput varastavat, huijaavat ja puukottavat selkään. Kannattaa pysyä kaukana juopoista, nisteistä ja linnassa istuvista.

  2. Nämä persunyrkit on vielä sen verran yksinkertasia etteivät osaa edes juuri peitellä toimiansa vaan se on aika avointa ja suoraviivasta. Luulivat varmaan ensin että SKE ei kääntyy heidän suostuttelullaan persujen uuden johtajan Halla-ahon taakse, mutta kun niin ei käynytkään pitikin alkaa keksiä muita keinoja ensin kömpelösti yrittämällä saada puolue oman porukan haltuun ja lopulta vääränlainen johto korvattua sopivammilla joiksi kelpasi sittemmin jopa väyrysläinen pohjosen nynnykopla.

  3. Kommunistien kanssa ei tehdä bisnestä – persut on kommunistinen puolue – niinkuin on koko eu-myönteinen eduskunta, vaan kommunistit pidetään poissa. Ulkona.

    Kansallismielisyys ja persut eivät sovit samaan lauseeseen. Ttip,, islamistivienti, ruplapapukaijat Halla-aholaiset ovat mitä ovat, ja se valeoppositio kannattaa jättää Rothschild porukoille ja keskittyä omaan juttuun.

      1. Persulogiikkaa….

        ”AIKATAULU

        1. Yhteisvastuuhimmelit pitäisi yrittää tappaa heti syksyllä niin suurella lekalla kuin ikinä vaan on käytössä. Helvetinmoinen kampanja kaikkiin mahdollisiin rakoihin.

        2. Yhteisvaluutasta voidaan poistua pääministerin ilmoituksella (kuten se otettiin käyttöönkin), heti kun saadaan pääministeri, joka ei vihaa suomalaisia ja suomalaisuutta.

        3. Kansanäänestystä Fixitistä ei pidä järjestää, ennenkuin voitto tarpeeksi todennäköinen. Tätä voi yrittää vain yhden kerran lähiaikoina, ja sitten uudelleen ehkä vasta 10 tai 20 vuoden päästä – jos silloinkaan.”

        Silloin pitäisi, samalla logiikalla, tulisi kannattaa feminismiä koska se on ”in”

  4. 🇧🇾 Aug 11, 2020 "Belarus police confront protesters as clashes continue over Lukashenko re-election" 🗳️ sanoo:

    https://www.youtube.com/watch?v=oJRDIQIQ1iE
    🇧🇾
    https://www.belarus.by/en/about-belarus/geography/minskcity
    🇧🇾
    ”Industry within the city is diverse in nature.”
    🇧🇾
    https://www.belarus.by/en/about-belarus/culture/national-art-museum
    🇧🇾
    ”The National Art Museum is a cultural house of Belarus. Its holdings are considered one of the biggest in Eastern Europe. Today it is not only a museum/art gallery but also a modern scientific and educational center and an art platform.”
    🇧🇾
    http://www.president.gov.by/ru/simvolika_ru/
    🇧🇾
    https://en.wikipedia.org/wiki/National_symbols_of_Belarus
    🇧🇾
    ”national symbols”

  5. ”Persujen kannattajia ei herätä todellisuuteen edes sellainen ”pikku juttu” ettei puolue ole saanut yhden ensimmäistäkään valkoista kantaväestöä hyödyttävää asiaa läpi koko olemassaolonsa aikana.

    Kaikki perustuu kusetukseen.”

    Aivan näin, ja tulevaisuudessa sama laulu jatkuu. Samaa tyhjää persupaskomista, ei mitään yritystä mihinkään suuntaan. Tuumaamista.

  6. Sen lisäksi, että poliisit tunsivat sabotäärit, joista muutama rehellinen poliisi yritti Marcolle vihjaista, jotkut sabotäärit voivat olla mm. narkkari tai islamistitaustan jne. takia myös Poliisin vasikoita. Perussuomalaisissa on mukana petturipoliiseja, jotka ovat jo ennestään läheisiä vasikoidensa kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*