Marco de Wit 13 elokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Juutalaiset ovat pieneen määräänsä verrattuna maailman ylivoimaisesti mahtavin ryhmä sekä akatemiassa, mediassa, taloudessa että tietysti siten myös politiikassa

 

Kaikkialla länsimaissa juutalaiset muodostavat korkeimman yläluokan.

 

Yläluokka juutalainen?

 

Ei siis ihme, että he ovat absoluuttisestikin maailman ylivoimaisesti rikkain ryhmä.

 

Vihafakta: 60% Amerikan rikkaimmista miljardööreistä juutalaisia

 

Facebookin mielestä nämä ovat kuitenkin vihafaktoja, joita pitää sensuroida.

 

 

Osasyy tähän sensuurin laajentumiseen on se, että BLM-liike on alkanut valittaa juutalaisten suuresta vallasta.

 

BLM-mustat vs. juutalaiset

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

7 thoughts on “Facebook sensuroi nyt myös juutalaisten vallasta puhumisen

 1. Kohta et saa puhua mistään, kuinka joku vihamielinen ryhmä johtaa selvästi ja todistetusti kaikkea. Totta kai joku vallasta pitävä ja vallassa oleva ryhmä haluaa tukahduttaa kaiken kritiikin ryhmästä. Katsokaa itse kuka omistaa pankit ja keskuspankit, median, Hollywoodin ja alistaa valtioita. Jotkut heistä sanovat itsekin suoraan miten paljon valtaa heillä on!

  1. Onneksi NWO’n Kansallissosialistien, Islamin ja vasemmiston yhteinen Jihad kristinuskon, Israelin ja vapaan maailman tuhoamisen agendalla on jo ylivoimainen enemmistö niin YK’ssa kuin kv. mediassa. Kun nuo kolme pahinta sortajaa, riistäjää, kansanvihollista, maailmanrauhan, sekä edistyksellisen suvaitsevaisuuden kampittajaa on hoideltu, niin vihdoinkin Maailman rauha on saavutettu ja maailma on Totaalitäärisessä Onnelassa alla Sharia lain globaalin Kalifaatin.Sitten kaikki rekisteröidyt kansallissosialistit ja vasemmistolaiset ovat velvoitetut tulemaan maksulliseen behead tai impalement hoitoon (myös kotikäynnit mahdollisia), jossa certifioidut Imaamit sekä Mullahit, hätätapauksissa normimuslimit, toimivat kirurgeina vain tylsähkön leipäveitsen kanssa melko nopeasti, eikä edes paikallispuudutusta tai anestesiaa tarvita. Ja mikä parasta, asiakkaat eivät perään huutele, kaikki ovat niin taivaallisen autuaisen onnellisia.

 2. Vaikka monet juutalaiset ovat älykkäitä, tämä ei ole se syy miksi monet juutalaiset dominoivat *******. Annankin muutaman vihjeen: Jeffrey Epstein, Mossad, lapset, Rothchildit, oopiumikauppa, orjakauppa, asekauppa, lääketeollisuus ja Yhdysvaltojen keskuspankki FED.

 3. Laittoman Lehden lukijat haluavat puhua jatkossakin juutalaisista ja Israelista, vaikka suita yritetään nyt tukkia ankaralla kädellä. Tietääksesi kuka sinua hallitsee, ota selvää ketä et saa kritisoida.

 4. Ovatko neekerit valkoisia älykkäämpiä? Näyttää siltä. Valkoiset eivät osaa päätellä päivänselviä asioita.

 5. Otsikko on ns. ”kehäpäätelmä” tai sitten sitä voi kutsua ikiliikkujaksi.

  Siis. Ööööhhhh… juutalainen Facebook käyttää valtaa sensuroimalla sen, että juutalaiset käyttävät valtaa?!?!?!

  Tämä olisi suorastaan korniudessaan hulvatonta ellei se olisi karmaisevaa!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*