Marco de Wit 13 elokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Walt Disney oli konservatiivinen herrasmies, joka oli pöyristynyt monien juutalaisten studioiden mädättävistä elokuvista.

 

Niinpä Disney päätti perustaa omat elokuvansa länsimaisiin kansantaruihin. Näin hän pystyi saattamaan ihmisten tajuntaan loistavia konservatiivisia meemejä, jotka ylistivät perinteisiä perhearvoja.

 

Aku Ankka vs. Repe Sorsa

 

 

Tämä ei kuitenkaan tietyille tahoille käynyt, jotka yrittivät kymmeniä vuosia tuhota Disneytä. Onneksi tuohon aikaan kansalaiset olivat vielä järjissään ja tukivat Disneyn lehtiä ja elokuvia. Lisäksi Disney liittyi muutamien konservatiivisten juutalaisten ohjaajien kanssa hajottaen Hollywoodin juutalaisten rivejä.

 

Niinpä Disney pysyi pystyssä samaan aikaan, kun kaikki muut valkoiset studiot kaadettiin. Lopulta oli jäljellä vain Disney ja lähes monopolin omaavat liberaalijuutalaisten johtamat studiot.

 

Walt Disney kuoli vain 65-vuotiaana 1966, mutta onneksi hänen veljensä Roy Disney piti studion suvulla. Vasta 1980-luvulla liberaalijuutalainen yhtiö sai Disney-yhtiöt haltuunsa.

 

Lähes ensitöikseen juutalainen toimitusjohtaja Michael Eisner julisti Disneylandiin homopäivät ja alkoi mädättämään elokuvia.

 

Onneksi Eisner oli kuitenkin sen verran ahne, ettei halunnut tuhota Disneyn brändiä. Niinpä mädätys tapahtui vain vähitellen. Vasta viimeisen kymmenen vuoden aikana mädätys on edennyt kuvottavalle tasolle.

 

Yhdestä asiasta voi olla varma: Mädätys tulee entisestään kiihtymään ja nimenomaan niin, että se suunnataan lapsille.

 

Tässä esimerkkiä siitä mitä on tulossa.

 

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

4 thoughts on “Mädätetyt Disney-hahmot

  1. Uusin Star Wars elokuva oli kyllä aivan kauhea. Typerän juonen ja huonon näyttelyn lisäksi se oli tungettu täyteen SJW-propagandaa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*