3 thoughts on “Päivän kuva

 1. Maanpetturipoliisit vakuuttelivat matuaallon aikana, että lapsenne on aivan turvassa, me kyllä suojelemme.

 2. Afrikasta on tullut lääketieteellisten ihmiskokeiden paratiisi.

  Kantasuomalainen kirjoittaa
  Bill Gates Testaa Rokotteita Neekereillä

  Martin Armstrong kirjoittaa blogissaan
  The Agenda is Right in the Open But the Media & Politicians Turn a Blind Eye:

  1940-luvulla oli 750 uhria, jotka lopulta nostivat oikeudenkäynnin Rockefeller-säätiötä ja John Hopkinsin eri yksiköitä vastaan väittivät, että nämä tahot olivat takana ihmiskokeissa, joita tehtiin guatemalalaisilla ihmisillä. Heidät tahallisesti altistettiin syfilikselle, gonorrealle ja muille sukupuolitaudeille ilman suostumusta. Kokeissa käytettiin jopa koululaisia, psykiatrisia potilaita ja vankeja.

  Sekä Rockefeller-säätiö että Johns Hopkinsin tutkijat olivat takana pahamaineisella Tuskegee-kokeilulla, jossa käytettiin 600 afrikkalais-amerikkalaista vuokraviljelijää syfiliksen testaamiseen ilman suostumusta.

  Ihmiskokeet näyttäisivät jatkuvan taas. Nyt niitä testataan Afrikassa. He käyttivät Etelä-Afrikkalaisia testaamaan erilaisia rokotteita, mikä johti mielenosoittajat huutamaan: “Emme ole koe-kaniineja”. Näin huusivat Etelä-Afrikan rokotteen vastaiset mielenosoittajat. Kukaan ei lopeta näitä yrityksiä, ja näiden köyhien maiden paikallisille poliitikoille annetaan säännöllisesti lahjuksia ja he sallivat tämän tapahtuvan: Ihmiskokeita omalla kansalla.

  On hämmästyttävää, kuinka suuri osa tästä “selkämme takana” tapahtuvasta toiminnasta on julkista. Kuitenkin monet valtamedialähteet kieltäytyvät tutkimasta ja näyttävät olevan osa niitä, jotka on lahjottu katsomaan toiseen suuntaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*