Free speech 14 elokuun, 2020

 

SKE-vääntö menee aina vain kovemmaksi. Sabotäärit on saatu kiikkiin monista rikoksista, kuten vainosta ja väärennyksistä. Oikeus- eli vääryysjärjestelmän pyörät pyörivät kuitenkin hitaasti. Niinpä tänään saatiin vasta ensimmäinen erä valmiiksi.

 

Erittäin pahamaineinen Tampereen käräjäoikeuden laamanni Antero Nuotto oli nähtävästi vaikuttamassa siihen, että päätuomariksi  valittiin yllättävän nuori poika Vesa Toivanen. Ikä ei ole tiedossa, mutta luultavasti parikymppinen. Alusta asti näytti siltä kuin hänellä olisi ollut hämmästyttävän hyvät suhteet vastaajiin.

 

Väärentäjä-vainooja-sabotööri-vastaajat saivatkin tänään pienen torjuntavoiton, koska tuomarit eivät vielä suostuneet käsittelemään koko vaino- ja väärennysasiaa. Kuulemma asia olisi pitänyt tuoda oikeudenkäyntiin aiemmin.

 

Lisäksi tuomarit eivät edes välittäneet siitä, että sabotöörien 27.4.2019 jäsenkokoukseen kutsuttiin vain valikoituja jäseniä. Sabotööritkin myönsivät, ettei ainakaan neljä jäsentä ollut saanut kutsua. Tuomarien mielestä se on kuitenkin pikkujuttu. Ei kaikkia jäseniä tarvitsekaan kutsua kokouksiin.

 

Näin tuomarit kävivät taisteluun jopa korkeinta oikeutta vastaan, joka on yksiselitteisesti ilmoittanut jokaisella jäsenellä olevan oikeus tulla kutsutuksi jäsenkokouksiin. Mielenkiintoista nähdä hyväksyykö hovi tällaista linjaa. Korkein oikeus ei ainakaan hyväksy.

 

Toisaalta on imartelevaa, että punakaupunki Tampereen tuomarit lähtevät jopa KKO:ta vastaan pelastaakseen sabotöörit vielä vähäksi aikaa. Tuomareita tuskin kuitenkaan saadaan tästä älyttömästä tuomiosta tuomiolle, koska kyse oli mitättömyysoikeudenkäynnistä, jossa tuomareilla on paljon pelivaraa.

 

Sabotäärit eivät kuitenkaan ole pelastuneet, koska toinen paljon tärkeämpi oikeudenkäynti alkaa syksyllä, kun käsitellään sabotöörien 23.11.2019 jäsenkokousta, johon he jättivät kutsumatta vielä paljon enemmän jäseniä. Lisäksi tästä tehtiin nopeasti kanne eli asiaa käsitellään moitekanteena, jossa tuomareilla on paljon vähemmän pelivaraa. Katsotaan uskaltavatko tuomarit silloin väittää, että vielä suurempaa jäsenmäärää ei tarvinnut kutsua kokoukseen eikä päästää sisälle edes kiistämättömiä jäseniä.

 

Kajaani on siis seuraava erä. Tosin sekin on vasta alkua, koska muitakin eriä on tulossa. Lisäksi vaino- ja väärennysoikeudenkäynnitkin ovat vasta tulossa. Vääntöä siis riittää, kunnes häkit heilahtaa.

 

Tästä kaikesta kerrotaan alla olevassa Bitchute-videossa. Voi olla, että se toimii vasta myöhemmin illalla.

 

 

VIDEO

 

Kirottua! Youtube poistaa kaikki Marcon videot ja Bitchute puolestaan on hidas eli kestää tunteja ennen kuin se on ladannut sekä johdantovideon että itse analyysivideon. Siispä on pakko tehdä poikkeus ja käyttää ulkopuolisia randomlinkkejä johdantovideoon samalla kun analyysivideo lataa.

 

Eli tässä johdantovideoon linkit:

https://streamable.com/ll1rvz

https://streamable.com/2oeqlg

https://streamable.com/7sr0n7

 

Analyysivideo latautuu ja on valmis noin kello yksi yöllä.

 

 

Lue lisää:

Video: M&M ja Olli analysoivat SKE-sabotöörien rikoksia

18 thoughts on “SKE-oikeudenkäynnin ensimmäinen erä käyty

 1. Kaikkein suurin tuho tulee haittaisänmaallisilta, jotka hakeutuvat lähelle ja puukottavat sen jälkeen selkään. Suvakit eivät ole suurin ongelma kansallismielisyyden nousulle, vaan petturit omien joukossa. Haittaisänmaalliset ovat niitä jotka yöllä avaavat kaupungin portit viholliselle ja puukottavat takaapäin selkään.

  1. ”A nation can survive its fools and even the ambitious. But it cannot survive treason from within. An enemy at the gates is less formidable, for he is known and he carries his banners openly against the city.

   But the traitor moves among those within the gates freely, his sly whispers rustling through all alleys, heard in the very halls of government itself.

   For the traitor appears no traitor; he speaks in the accents familiar to his victim, and he wears their face and their garments and he appeals to the baseness that lies deep in the hearts of all men.

   He rots the soul of a nation; he works secretly and unknown in the night to undermine the pillars of a city; he infects the body politic so that it can no longer resist. A murderer is less to be feared. The traitor is the plague. — Marcus Tullius Cicero, from a speech given to the Roman Senate, recorded in approximately 42 B.C. by Sallust.”

  2. ”He rots the soul of a nation”

   Persujen (oikeastaan Halla-ahon) slowmotion ’ taktiikka puree, ja fanijoukko ei huomaa miten läpipaska Jussi H on.

 2. Pirinarkkariksi itseään kuvaileva henkilö saa itselleen uskottavuuteen lähinnä miinuspisteitä. Eivät narkkarit saa mitään rakentavaa aikaiseksi. Entinen pirinarkkari tarkoittaa pirinarkkaria, koska pirinarkkarit eivät käytännössä pääse eroon aineista. Nistiksi aletaan juuri sen takia kun on henkisesti täysin nolla betamies, jolla ei kestä hermot todellisuutta ja vastoinkäymisiä. Aiemmin luonnonvalinta olisi karsinut narkkarit ja juopot keskuudestamme, mutta ovat nykyisin jääneet vaeltamaan keskuuteemme ikuisiksi ajoiksi hieman kuin olisivat nauraneet ristiinnaulitulle Jeesukselle. En viitsi sanoa mihin taideteokseen viittaan tällä.

 3. Kun haluat lisää uskottavuutta, mainitse olevasi entinen amfetamiininarkomaani. Oikea haittaisämmaallinen.

 4. Täällä oli päivällä uutinen vainokirjan uusimmasta osasta, onko se mennyt johonkin vahingossa vai tarkoituksella pois, kun ei näy?

  Tsemppiä oikeuteen, taistelette haittaisänmaallista n ohella koko valtiovaltaa vastaan!

  1. Kiitos ja tosiaan oli jokin ajastinautomaatti mennyt tänään sekaisin eli alkoi julkaisemaan keskeneräisiä juttuja, jotka oli ajastettu viikon tai jopa kuukauden päähän. Tällaisia pikku bugeja tulee nykyään lähes viikottain, koska Laiton Lehti käyttää kaikista halvinta palvelua. Toisaalta mieluummin kärsimme pienistä bugeista kuin pistämme rahaa palamaan.

 5. Kyllä on sekavaa sepustusta nää Marcon jutut. Ootko jossain lääketokkurassa tai huumeissa. En kyllä yhtään ihmettele jos ei Marikaan välitä vastata sun soittoihin, on varmaan lopen kyllästynyt 50 vuotiaan lapsen touhuihin.

  Se kahdeksan kuukauden vankilareissu vois tehdä sulle terää. Pääsisit huumaavista aineista eroon ja kenties tästä SKE touhusta myös, toivotan mukavaa ja rentouttavaa linnareissua.

  1. Sinä tässä sepustat täyttä paskaa, ei sulla oo mitään todisteita että Marco käyttää mitään huumaavia aineita. Vai onko?

 6. Kun oot maksanut kaikki oikeusmaksut tästä oikeudenkäyneistä harkitset jo toista häviät senkin herää kysymys kannattaako ?

 7. Tämä nynny-SKE ei saa mitään aikaan. Ei ole todellakaan mikään vaihtoehto millekään. Puskista muminaa.
  Rajat kiinni- liike olisi voinut levitä laajemmalle, mutta koska ei levinnyt niin Marco AINOA todellinen vaihtoehto.

 8. Milloin käsitellään puolueen jäsenrekisterin vuotoa?

  Eikös tästä ole vastuussa valehallituksen johtajina esiintyvät Riikka Yildiz ja Ari Lindström?

  Ymmärtääkseni tällaisesta sikailusta seuraa kovat rapsut!

 9. Laittaakaa nyt joku miljoonan onistava de wittille ***** wink wink olikohan tuossa loppu textissä jokin vihje?

  1. Kiitos tuesta. Emme pyydä keneltäkään rahaa, koska se olisi kiellettyä ja muutenkin parempi pelata varman päälle eli minimoida budjetti. Eri asia on sitten, että ehdokkaiden rahanpyyntöjä voidaan alkaa julkaista syksyllä, kun kunnallisvaaliaika alkaa.

 10. Linkkasin tämä sivun SKE:n videoon 14.08.2020 saatesanoilla: Esittelen vastapuolen näkemyksen oikeuden päätöksestä.

 11. Luulisi jo kaikilla olevan tieto siitä kenen pussiin lakituvilla pelataan, siten myös sieltä tulevat päätökset ovat sen mukaisia.

 12. Selvähän se on että Marco varsinkin halutaan pelata ulos pelkästään jo henkilökohtasilla vankeusrangaistuksilla ja nämä puolueoikeudenkäyntien päätökset vain täydentää sitä että puoluetoiminta pyritään saada systeemille kuuliaisten käsiin kun siihen mahdollisuus on saatu. Samaa tehdään isommassa kaavassa opposiota vastaan Turkissa, Venäjällä yms. joissa huomattavasti suuremman kannatusponteliaalin omaavia isoja oppositiotoimijoita ei päästetä edes ehdolle mihinkään ja heitä pistetään vankilaan asti millon mistäkin asioista.

Comments are closed.