Marco de Wit 15 elokuun, 2020

 

Laittomalta Lehdeltä välillä kysytään miksi se ei enemmän kerro rikastajien tekemistä raiskauksista ja murhista varsinkin, jos kohdistuvat lapsiin.

 

Koska ei tässä mitään muuta ehtisi julkaistakaan.

 

Lisäksi se olisi liian masentavaa.

 

 

Laiton Lehti pyrkii muutenkin kertomaan asioita, joita muut ns. vaihtoehtomediat eivät kerro eli valkoisen kansanmurhan syitä ja syyllisiä.

 

 

Tällä kertaa kuitenkin tehdään poikkeus: Amerikassa musta mies ampui ilman mitään syytä valkoisen pikkupojan teloitustyyliin.

 

Jos valkoinen olisi tehnyt saman mustalle pikkupojalle, niin valtamedia ja poliisi olisivat olleet hälytystilassa. Nyt kuitenkin täydellinen hiljaisuus.

 

Pahinta on, että tämä toistuu aina uudestaan ja uudestaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Valtamedia pimittää, että musta mies tappoi pikkupojan

  1. Niin surullista kuin se onkin, tätä brutaalia, järjetöntä väkivaltaa tapahtuu koko ajan. Valtamedia, virkamiehet ja poliitikot vain vaikenevat siitä, koska kansanmurhan seuraukset ovat olleet heille jo tiedossa. Yhdysvaltojen ja euroopan lisäksi Etelä-Afrikassa kansanmurhataan ja raiskataan erittäin brutaalilla tavalla valkoisia.

    Perussuomalaiset ja Perussuomalaisten valtaama vaihtoehtomedia puhuu mielellään vain ”neekereistä” ja Islamista, mutta vaikenevat siitä ketkä ovat valkoisten kansanmurhan takana. Valeoppositiopuolue Perussuomalaiset puhuu mielellään Islamista, koska näin valkoiset saadaan aivopestyä tuhoamaan Israelin vihollisia ja saadaan heidät keskustelemasta ongelman syistä, kuka kansanmurhaa ajaa ja kuka on globalismin takana.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*