Free speech 16 elokuun, 2020

 

Poliittisen tieteen tutkimukset paljastavat yhden ehdottoman lain:

 

Ihmiset äänestävät rodun ja ihonvärin mukaan!

 

Siis keskimäärin ja sehän ratkaisee esimerkiksi vaaleissa.

 

 

Niinpä Trump on selvästi valkoisten ehdokas ja Biden värillisten ehdokas.

 

Trump on suositumpi kaikissa valkoisten ryhmissä kahta poikkeusta lukuunottomatta: Parikymppiset naiset ja yliopistokoulutetut naiset.

 

 

 

Biden puolestaan on murskaavan ylivoimainen värillisten keskuudessa.

 

 

 

 

 

Itse asiassa Bidenin ja yleensäkin demokraattien suosio värillisten keskuudessa on niin murskaava, että jos Biden pääsee presidentiksi, niin rajat aukaistaan. Tämän jälkeen demokraatit tulevat aina voittamaan vaalit.

 

Trumpin ja republikaanien ainoa toivo on pitää rajat kiinni.

 

 

Toisaalta, jos rajat aukaistaan, niin sitten republikaanit varmaan hajoittavat USA:n tukemalla pohjoisten ja keskilännen osavaltioiden itsenäisyyttä. Muuta mahdollisuutta heillä ei olisi.

 

 

Lue lisää:

Trump teurastaa valetoimittajat

 

 

5 thoughts on “Mikä on Trumpin suosion salaisuus? Tai tuho?

  1. Maailmanrauha on mahdollinen kun psykopaatit massamurhaavat valkoiset amerikkalaiset sekoittuvat geneettisesti erittäin älykkäisiin ja henkisesti erittäin tasapainoisiin afrikkalaisiin ja latinoihin. Muussa tapauksessa amerikkalaiset tulevat joka tapauksessa olemaan vihamielisiä muita valkoisia kohtaan. Valitettavasti, mutta parempi näin. Lisäksi amerikkalaisten imperiumi on romahtamassa muutamissa vuosissa talousromahduksen ja pankkijärjestelmän kaatumisen takia. Amerikkalaiset ovat tehneet kymmeniä vuosia pelkkiä vihollisia joka maahan olemalla erittäin vihamielinen, vakoilemalla ja sabotoimalla kaikkea. Kannattiko? Minulla ei ole mitään sympatiaa massamurhaavia valkoisia amerikkalaisia kohtaan. Ovat miljoona kertaa pahempia kuin britit olivat koskaan.

  2. Euroopan kansallismielisyys ja kulttuurit voivat lopulta vielä palautua ja nousta kun valkoiset amerikkalaiset häviävät maailmankartalta muiden valkoisten niskoista ja sekaantumalla joka asiaan, joka paikassa. Tärkeintä on pitää rajat kiinni näiltä sekopäiltä kun Yhdysvallat kaatuu.

  3. Trump ei itsekään ole sanonut kannattavansa valkoisten etuja. Hän ja hänen lähipiirinsä ovat lähinnä sanoneet halveksivansa ”valkoisten ylivaltaa”, etteivät usko sen kestävän ja haluavan murskata sen. Valkoisilla ei ole käytännössä poliitikkoja ja virkamiehiä jotka puolustavat ja ajavat heidän etujaan. Meidän pitääkin itse pysäyttää rikollinen kansanmurha ja metsästää rikolliset kiinni, sillä poliisit turvaavat hallitsevan eliitin etuja ja asemaa. He eivät ole valkoisten suomalaisten puolella, vaan ovat heidän vihollisia.

  4. Ameriikan rotusekoilukokeilu tulee kaatumaan jokatapauksessa. ************ pitävät siitä huolen.

    Kun *****-altaaseen valutetaan liikaa lietettä niin se tulvii ylitse.

Comments are closed.