Marco de Wit 16 elokuun, 2020

 

Lukija kirjoittaa:

New York Post’in haastattelussa Donald Trump puhui Edward Snowdenin armahtamisesta:

”Monet ihmiset sanovat, että Snowdenia ei kohdella oikeudenmukaisesti. Tarkoitan, kuulen usein sen.”

 

Trump sanoi olevansa avoin mahdollisuudelle antaa Snowdenin palata Yhdysvaltoihin ilman, että hänet vangitaan.

 

Snowden on yksi niistä ihmisistä, joista he puhuvat. He puhuvat monista ihmisistä, mutta hän on varmasti yksi niistä ihmisistä, joista puhutaan paljon, presidentti totesi torstaina. Oikeusministeriö ilmeisesti haluaa hänen välitöntä luovuttamista, heti? … Se on varmasti jotain, jota voisin katsoa. Sanoisin, että monet ihmiset ovat hänen puolellaan. En tiedä häntä, en ole koskaan tavannut häntä. Mutta monet ihmiset ovat hänen puolellaan.

 

Presidentti kääntyi sitten avustajiensa puoleen kysyen: Miltä teistä kuulostaa ajatus, “Snowden”? En ole kuullut nimeä aikoihin. Tämän jälkeen Trump lisäsi: Olen kuullut hänestä puhuttavan kahdenlaista. Petoksesta, hm, puhutaan. Olen kuullut kahdenlaista näkemystä.

 

Snowden-kysymys sai tuulta presidentin twiittauksista perjantaina:

 

Viimeksi kuulimme Valkoisen talon harkitsevan armahdusta oli vuonna 2016, jolloin sama syyttäjä, joka kerran syytti minua, mutta myönsi sitten, että työni NSA:n perustuslain vastaisen toiminnan paljastamiseksi joukkovalvontajärjestelmään liittyen oli ollut “julkinen palvelu” (eli hyväksi kansalle).

 

Tuo oikeusministeri oli Obaman nimittämä Loretta Lynch.

 

Lähde:

https://nypost.com/2020/08/13/trump-a-lot-of-people-think-edward-snowden-not-being-treated-fairly/

 

 

Lue lisää:

 

Puhelimesi vakoilee sinua herkeämättä

 

Berliiniin uusi Assangen, Snowdenin ja Manningin kolmoispatsas

 

Joe Rogan interviews Edward Snowden

1 thought on “Preidentti Trump armahtaa Edward Snowdenin?

  1. Näpit irti Julian Assangesta rikollinen Yhdysvallat. Amerikan imperiumin kaaduttua hyvin moni amerikkalainen ja amerikkalaisten vasikka ja petturi tulee joutumaan kansantuomioistuimeen, sekä amerikkalaiset joukot otetaan kiinni miehittämästä, elleivät jostain syystä kerkeä karata. Yhdysvallat vakoilee myös Suomea suurlähetystöstään ja on samalla Suomen ”liittolainen” ja johtaa Suomen sotaharjoituksia, sekä tulee pommikoneilla ilman lupaa Suomen ilmatilaan.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*