Marco de Wit 16 elokuun, 2020

 

 

Mitä, jos presidentti Niinistö sanoisi näin:

Monet kauppiaat ovat sitä mieltä, että ”somali ottaa sen, mikä on huonosti kiinni”. Tätä epäilemättä kokemukseen perustuvaa huushollinpito-oppia kannattaa kuunnella. On pidettävä huolta asioistaan, pidettävä kiinni. Ellei pidä, voi alkaa tapahtua. Tämä koskee kaikkea, turvallisuudesta talouteen.

 

Niinistö on sanonut sanatarkasti noin paitsi, että somali-sanan sijassa oli kasakka.

 

 

Kuvassa linkki vihapuhetta levittävään Ilta-Sanomiin

 

 

Oikeustieteen tohtori Kalevi Hölttä kysyy Työkansan Sanomissa:

 

Niinistö on toistellut sutkautustaan, jonka mukaan kasakka vie kaiken, mikä ei ole kunnolla kiinni. Valmentaessaan kaveriaan Trumpia kohtaamaan Putinin, hän varoitteli samalla sanonnalla.

 

Sanonta on panettelua ja sisältää väitteen, että tietyn kansanryhmän ominaisuus on varastelu. Kasakat ovat Venäjällä toimiva eräänlainen omaa vanhoillista kulttuuriaan edustava kansanryhmä.

 

Voisiko Niinistöä vastaan nostaa syytteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan?

 

 

 

Lue lisää:

Pimittääkö Sauli Niinistö ilotyttöskandaalia?

 

14 thoughts on “Presidentti Niinistö valtakunnanoikeuteen? Kiihotti kansanryhmää vastaan!

 1. Sauli Niinistö on maanpetturi ja sotarikollinen. Hänet pitää kansalaispidättää ennen kuin kuolee vanhaan ikään. Sitähän nämä kusipäät petturit toivovat, että sikailtuaan voivat vain kuolla pois.

 2. Niinistö on seniili p********* -Kasper-nukke jonka ************ on (((ohjaajan))) käsi. Syvällä!

 3. Miksi tiettyjä kansoja vastaan saa puhua vihaisesti ja panettelevasti, mutta toisia ei? Kansalainen ei edes tiedä mikä on milloinkin kansanryhmä ja mikä on vihaista puhetta ja panettelua, mutta tämä onkin tarkoitus, jolla pyritään itsesensuuriin.

 4. Juutalaisista ei saa sanoa edes faktoja, mutta kasakoista saa vihapuhua? Miksi emme saa keskustella juutalaisista? Ihmiset lukisivat mielellään kaikkea mitä ei koulunpenkillä opeteta juutalaisten historiasta.

 5. Ei voi. Vakiituneesti Valtakunnansyyttäjä katsoo Suomen rikoslain 11 luvun mukaisiksi sotarikoksiksi tai rikoksiksi ihmisyyttä vastaan vain sellaisten henkilöiden teot jotka

  1. ovat poliittisesti hankalia

  2. media vaikuttajia esim. Macro, Tynkkynen, Ilja jne

  Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan on säädetty rikoslain 11 luvussa: : ”Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaan”.

  Valtakunnansyyttäjä on katsonut sotarikokseksi tai rikokseksi ihmisyyttä vastaan mm. jos joku streemaa puhetta.

  Syytetyille Valtakunnansyyttäjä ei ole haasteessa kertonut että onko kyse sotarikoksesta taikka rikoksesta ihmisyyttä vastaan.

  1. Hahhhah! Uuuhhuuhhuu! Päivän paras.
   Niin totta kuitenkin eikä ne Saleen voi koskea alkais vassareiden päitä putoileen

 6. Netissäkin julkaistut Suomenmaan 5. tarkkampujarykmentin kirkon vihkikirjat osoittavat aika selvästi, että kyllä ne olivat kasakat, jotka olivat huonosti kiinni siellä sotilastukikohdassaan. Suomalaiset daamit sieltä poimivat talteen, eivätkä enää päästäneet irti.

  Mutta vakavasti puhuen, Donin kasakat, joita palveli Suomessakin runsaslukuisina autonomian aikana, olivat vannoutuneita antikommunisteja. Toinen maailmansota oli Neuvostoliiton sisällä myös sisällissota, jossa kommunistit ja antikommunistit venäläiset taistelivat toisiaan vastaan. Kenraaliluutnantti Andrei Vlasovin perustamassa Venäjän vapautusarmeijassa (ROA) taisteli toisessa maailmansodassa yhteensä 800 000 venäläistä, joista noin 250 000 oli kasakkataustaista. ROA taisteli saksalaisten rinnalla ja suomalaisten aseveljinä Stalinin puna-armeijaa vastaan.
  Stalin kosti kasakkakansan liittoutumisen saksalaisten kanssa kansanmurhan muodossa, joten esimerkiksi suomalaisten kanssa autonoman aikaan paljon tekemisissä olleita Donin kasakoita on enää murto-osa jäljellä viime vuosisadan alun lukumäärästä. Kasakat valitsivat mielummin vapauden ja kuoleman kuin alistumisen bolshevismille.
  Kasakoiden varastelusta on varmasti nykyaisessä ryssävihan ilmapiirissä helppoa letkautella, ja saahan sillä talmudistipiireissä selkääntaputtelijoita. Kasakoiden kansanmurhasta ei Niinistön hiiri uskalla Stalinia varauksetta ihailevan Putinin kanssa keskustella.
  Vlasovin perustama Venäjän vapautusarmeija ROA käytti siniristilippua tunnksenaan. Siniristilippu on myös antikommunististen venäläisten lippu:
  https://www.youtube.com/watch?v=5I_r5LdPoAU

  Alla vielä tehokasta vastalääkettä presidentti Niinistön suomalaisiin kylvämään kasakkavihaan. Älkäämme me tavallinen kansa unohdeta totuutta venäläisistä aseveljistämme, josta herrat ja Rothschildien kätyrit haluavat vaieta. Vanhat aseveljemme tarvitsevat Vlasovin perinnön muistuttamista ja uudelleen herättämistä enemmän kuin koskaan:
  https://www.youtube.com/watch?v=LTr7wTHDYE8
  https://www.feldgrau.com/WW2-German-Wehrmacht-Russian-Volunteers
  https://www.youtube.com/watch?v=uHS10Q9o4OE

 7. Kasakat ja askenasijuutalaiset ovat molemmat turkkilaistaustaisia kansoja, joten miksi kasakoista saa vihapuhua, mutta juutalaisten kohdalla tämä sama on antisemiittiä? Mitä tapahtuisi jos juutalaisista sanoisi samaa kuin Sauli Niinistö sanoo kasakoista? Tai tarkennetaan, että askenasijuutalaisista. Askenasi ***** minkä *****.

 8. Voisiko Sauli Niinistön vihapuheen taustalla olla joidenkin juutalaisten ikuiset verikostot kasakoiden kanssa tai jotain vastaavaa? Tällainen tuli mieleen. Valkoiset venäläiset taistelivat bolsevikkejä vastaan, kunnes läntisten pankkiirien tukemat massamurhaajat voittivat. Liittyisikö Sauli Niinistön kasakoiden vihapuhe tähän?

  https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Ven%C3%A4j%C3%A4n_sis%C3%A4llissota

  Yksi syy miksi kansalaiset saatiin myös pidettyä kurissa oli salaisen poliisin Tsekan terrorioperaatiot. Tsekassa oli joitain yksittäisiä äärijuutalaisia.

 9. Miksi kansallissosialisteista ei saa sanoa totuutta? Noita quislingejä muka ”isänmaallisia” vilisee jo liikaa Pohjoismaissa ja ovat koko aika äänessä toteuttamassa heidän tiedonantajaprofeettansa Goebbelsin viisautta ”kerro riittävän iso valhe, toista sitä riittävän usein ja kauan niin siitä tulee yleisesti hyväksytty totuus”. Kansallissosialismin fanaattinen, järjetön juutalaisvihan tarkoitus on tuhota valkoinen rotu, Adolf Hitler onnistui siinä aika hyvin uskottelemalla saksalaisille heidän olevan Aryan Übermensch rotua ja että heidän velvollisuus on tuhota totaalisesti Untermensch rodut, kuten nyt juutalaiset, mustilaiset, slaavit etc. Saksan kansa alkoi pian luulemaan itsestään liikoja ja se oli hyvin tuhoisa uskomus saksalaisille. Saudi arabeilla on vastaava luulo heimostaan, koska se heidän kuujumala Allah toimitti profeetta Mohammad’dille Koraanin ja Mekka on heidän se pyhin kaupunki. Mekan 12 jumalan neuvoston puheenjohtajana oli kuunjumala Allah ja profeetta Mohammad valikoi sen omaksi jumalakseen. Tämä on arabiaksi ”Allah u akbar”, ”Allah on suurempi”. kaikki muut jumalat sai potkut ja Allah’ista tuli se ainoa oikea jumala jota tuli palvella. Allah on naimisissa auringon jumalatar Allat’in kanssa ja pariskunnalle siunaantui kaksi tytärtä, al-Uzza sekä Manat, jos Allah on esim. riukusysteemillä tai matkoilla tai lomalla Pattayalla, Las Vegasissa tai sitten muuten vaan jossain, niin että eukko ja tyttäret saivat sitten tuurata. Eikähän sitä nyt niin syntinä pijetä jos hurskas muslimi rukkoilee ja palvoo Allat’ia, al-Uzzaa tai Manat’ia jos tuntuu Allah olevan huutoettäisyyttä kauvempana. Tulipa täsä nyt mieleen neljä eri kertaa kun arabit lähtivät ”vappauttaa palestiinaa” ja joka kerta IDF pöllytti pahan päiväisesti ylivoimaiset arabiarmeijat joka iliman suunnalta paitti lännestä, missä se Allah oikein kuppasi, ku muslimiarmeijat hyökkäsi Israeliin? Aika saamaton se Allah on, ku ei valavonu muslimien etuja niin tärkiäsä asiasa, potkutha sille pitäisi antaa, tai ainaki epäluottamuslause. Vasemmisto närkästyi ja pahoitti mielensä muslimien kohtaamasta vastarinnasta ja ajoivat muslimien asiaa entistäki kiivaammin liputtautuivat yhdessä kansallissosialistien kanssa Islamin mustan lipun alle Jihad’iin juutalaisia ja Israelia vastaan sekä yleensä länsimaita vastaan islamisaatio agendassaan ja onnistuvat siinä aika hyvin.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*