Free speech 17 elokuun, 2020

 

Lukija kirjoittaa ehkä hieman yleistäen:

 

Naisia ei ole luonnonvalinnassa tarkoitettu valitsemaan kuka ryhmään tulee ja kuka siellä pysyy. Lähtökohtaisesti naisen etujen mukaista on, että ryhmään tulee mahdollisimman paljon, mahdollisimman hyviä ja monipuolisia geenejä.

 

Myös naiset kilpailevat muiden naisten kanssa ja miehet muiden miesten kanssa. Usein kuitenkin unohdetaan, että naiset ja miehet kilpailevat evoluutiossa monella tapaa myös keskenään. Sukupuolten välinen automaattinen harmonia on harhaa.

 

Jos olet niin kirotun typerä, että päästät naiset päättämään yhteiskunnan asioista, niin naisten omat geenit ohjaavat lähtökohtaisesti päästämään mahdollisimman paljon geenejä ryhmään ja tukahduttamaan ryhmän sisäiset erimielisyydet.

 

Naiset ovat miehiä halukkaampia pettämään oman sisäryhmänsä saadakseen parhaita geenejä ja statusta. Tämä on tieteellinen fakta.

 

Laiton Lehti lisää:

Naiset ja miehet ovat peilikuvia. Joissain asioissa naiset ovat todella huonoja ja vaarallisia ja joissain taas miehet. Pienissä yhteisöissä nämä sukupuolten puutteet ovat yleensä tasapainossa siinä mielessä, että ne huomataan helpommin. Tällöin myös naiset ja miehet pitävät toisensa paremmin kurissa. Lisäksi heimon vanhemmat yleensä osaavat myös tasapainottaa sukupuolten heikkouksia ja vahvuuksia.

 

Edustuksellisessa demokratiassa tämä herkkä tasapaino kuitenkin helposti murskautuu. Esimerkiksi miehet ryhtyvät sohvasotureiksi ja kannattavat natottamista, kun taas naiset ryhtyvät kukkahattutädeiksi ja kannattavat rajojen avaamista. Näin sekä miehistä että naisista tulee ensin kansanpettureita ja sitten kansanmurhaajia.

 

 

Lue lisää:

Naisilta pakko poistaa äänioikeus?

 

2 thoughts on “Ovatko naiset synnynnäisiä kansanpettureita?

  1. Sekä miesten, että naisten tabuja pitää rikkoa tasapuolisesti, sillä molemmissa on nykyisin moni asia pahasti vialla ja asiat pitää korjata tai tuhoudumme vielä kaikki.

  2. Naiset ajattelevat suurimmalta osin ”perhekeskeisesti”. Eli he ymmärtävät työyhteisönsä ja ympärisönsä perheenä. Siksi useimmilla e-pilleiden käytön lisäksi tämä asia sumentaa laajempaa ymmärrystä. Tämän vuoksi näitä avaruuslentäjiä ja aivokirurgeja oikein haalitaan Suomeenkin. Ja kaikki jotka ”uhkaavat perhepiiriä” ovat vihollisia.

    Tämä näkyy erityisen hyvin urheilussa. Naiset eivät käy urheilutapahtumissa eivätkä siten tue naisurheilua koska se on perhepiirin ulkopuolella oleva tapahtuma. He kyllä lähtevät sinne miehensä mukana, koska mies on osa perhepiriä. Mutta jos mies esim. kommentoi urhelijoiden ulkonäköä niin se jo taas uhkaa perhepiiriä.

    Sannamme koittaa olla koko kansamme äitihahmo. Se koittaa ymmärtää kansamme omana perheenään. Tosiasia on että tällainen ajattelu tulisi jättää sivuun ja ajatella kansamme parasta. Ei leikkiä kanaemoa joka aktivoituu vain käsillä oleviin ongelmiin. Vaan ajatella asioita pitkällä tähtäimellä, kansamme parhaaksi. Mutta toisaalta, eihän se tuola olisi jos ei noudattaisi niitä käskyjä jotka sille annetaan.

Comments are closed.