6 thoughts on “Päivän kuva

 1. Muistakaa aina kun amerikkalainen alkaa kehumaan seuraavan kerran kuinka amerikkalaiset ”pelastivat” euroopan ”natseilta” ja ”fasisteilta” ja ”vapauttivat” euroopan. Todellisuudessa amerikkakaiset massamurhasivat ja kiduttivat eurooppalaisia ja myöhemmin aasialaisia erittäin rikollisella tavalla ja varastivat meiltä kaiken. Aina kun amerikkalaiset menevät jonnekin massamurhaamaan, kiduttamaan ja varastamaan, he väittävät aina, että menevät vapauttamaan, tuomaan demokratiaa, vapautta ja ”läntisiä arvoja”, sekä kaadettava hallinto on joku riistävä ja paha diktaattori.

  Kuvottaa ja oksettaa miten lähes kaikki amerikkalaiset ovat fanaattisia sionisteja ja Israelin tukijoita, sekä ovat ylpeitä rikollisesta armeijastaan ja siitä mitä he tekevät ulkomailla. Heitä ei hävetä pätkääkään massamurhat, kidutukset, terrorioperaatiot, huumekaupan hallinta, lapsi ja naiskaupan hallinta, sekä liittoutuminen terroristien, pedofiilien ja raiskaajien kanssa. He ovat vain ylpeitä tästä! Kysykää itse amerikkalaisilta! He vain vapauttavat muita pahoilta diktaattoreilta, levittävät vapautta, näkevät joka puolella Venäjän ja Kiinan trolleja, sekä Americah.

 2. ”Voitimme pahat saksalaiset ja suomalaiset. Nyt on parempi. Nyt Saksan ja Suomen kouluissa opetetaan läntisiä arvoja.”

 3. Niin, mitäs muuta pahaa saksalaiset tekivät kuin hävisivät sodan? Auttoivat suomalaisia sekä aseveljinä Neuvostoliittoa vastaan että ruoka-avulla jotta kansamme ei kuollut nälkään.

  Ei minulla ole saksalaisista tai historiasta kovin pahaa sanottavaa. Ainoastaan suomalaisista jotka ovat kouluissa opettaneet väärennettyä historiaa koko kansallemme, heistä minulla on pahaa sanottavaa.

  Tässä pari vuotta sitten menin entisen historianopettajani luo ja keskusteltiin siitä miksi meille valehdeltiin historian opetus. Tämä opettajani kertoi että vuodesta -73 (jos nyt muistan oikein) opetushallitukselta tuli joka syksy kirje jossa kerrottiin mitä saa kertoa ja mitä ei saa kertoa. Ja miten mikin asia piti kertoa. Eli, opetushallituksemme määräsi miten esim. kansamme historia tuli kertoa. Kysyin opettajaltani että onkohan niitä papereita mahdollisesti vielä tallella. Ja hän sanoi että ”on niitä tuola”.

  Olisi mielenkiintoista jos muutkin henkilöt kävisivät haastattelemassa eläkkeellä olevia historian opettajiaan, Minkähänlaisia vastauksia heiltä tulisi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*