3 thoughts on “Päivän video: Manhattan suljettu

  1. Moni rikotuista suuryrityksistä itse kannattaa terroristeja ja avoimia rajoja. Pienyrittäjille on periaatteessa sympatiaa, mutta nämä ovat amerikkalaisia, joten pitäkää tunkkinne. Jatkakaa vain etnistä sulattamoanne. Trumpikin kerjää kannatusta afrikkalaisilta, latinoilta jne. ja ei aja valkoisten etuja.

  2. ZHssä jossa videon näin ekaa kertaa oli maininta, että se on 3kk vanha. En ole varma asiasta enkä jaksanut tarkistaa. Eli voi olla, että kyse ei ole viimeisimmistä mellakoista. Hyvä kuvaus kuitenkin Jenkkien nykyisistä ongelmista.

  3. ”This video is no longer available because the YouTube account associated with this video has been terminated.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*