Free speech 17 elokuun, 2020

 

 

Laiton Lehti on julkaissut otteita Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjasta ja siihen perustuvia juttusarjoja Jari Hanhikarin ja persujen Jukka ”Juki” Teräksen vaino- ja väkivaltaliigasta.

 

Tämän väkivaltaisen liigan tukijoina ovat toimineet persut, lohikäärmekultin rahoittama ja ohjailema MV-lehden entinen päätoimittaja Juha Korhonen sekä Riikka Salmen SKE-sabotöörit.

 

Mutta mitäs, jos Hanhikarin ja Jukin väkivaltaista liigaa tukee myös poliisi?

 

 

Tämä kysymys heräsi monille jo 10.6.2017, kun Juki laittomalla aseellaan uhkaili anarkisteja Helsingin keskustassa. Poliisi raudoitti Jukin lisäksi hänen mukanaan olleet kolme miestä, mutta ei edes kuullustellut heitä.

 

Jussi Halla-ahon nyrkit Jari Hanhikari ja Juki. Osa 2: 2016-18

 

 

Toisen kerran suuri epäilys heräsi, kun 27.4.2019 eurovaalien avajaistapahtumassa Juki kertoi komisario Jarmo Heinoselle olevansa erittäin kiukkuinen Marcolle. Juki jopa mahdollisesti suoraan kertoi Heinoselle aikovansa pahoinpidellä Marcon. Kertoi Juki sitten aikeestaan Heinoselle suoraan tai epäsuoraan, niin tämä ei silti varoittanut Marcoa sanallakaan.

 

Sitten kun Juki löi Marcoa suoraan päähän, niin Heinonen vei Jukin putkaan vain pariksi tunniksi. Jos Juki olisi pahoinpidellyt esimerkiksi feministipuolueen puheenjohtajan samalla tavalla, niin olisiko Juki välittömästi päässyt heti putkasta jatkamaan vainoaan ja hyökkäyksiään?

 

Väkivaltainen vainokolmikko Juha Korhonen, Matti Loimupalo ja ”Juki” sabotoimassa kansallismielistä liikettä

 

 

Ainakin Jukista voidaan sanoa se, että hän on tasapuolinen vainoaja ja pahoinpitelijä. Juki vainoaa kaikkia itseään ärsyttäviä henkilöitä iästä, sukupuolesta ja poliittisesta vakaumuksesta riippumatta.

 

Jukin vainolista on pitkä ja pitenee koko ajan. Toisaalta juuri tämän vuoksi voi vain ihmetellä miksi Juki edelleen saa kulkea vapaana ihmisiä vainoamassa ja vieläpä kehuskellen omaavansa hyvät suhteet poliisiin.

 

 

 

Kolmannen kerran suuri hämmästys Jukin ja poliisin läheisistä suhteista heräsi, kun 2019 keväällä ja kesällä Juki jälleen aivan tosissaan metsästi anarkisteja.

 

Juki on monilla videoillaan uhkaillut varsinkin ”piffiläisiä” eli Punk in Finland -foorumia ylläpitäviä henkilöitä. Juki on erittäin katkera, että foorumilla on pilkattu häntä yksinkertaiseksi, yms.

 

Juki oli niin raivoissaan, että kertoi poliisiyhteistyöstään jopa vainoamalleen SKE:n puheenjohtajalle Marco de Witille. Monien vainoviestien ohessa Juki yritti pelotella Marcoa kertomalla millainen vaino-organisaatio hänellä on käytössä.

Erikoista viesteissä oli, että Juki näytti harjoittavan vainoa yhteistyössä poliisien kanssa. Tai ainakin kuvittelevan niin.

 

 

 

 

Kesä-heinäkuussa 2019 Juki alkoi entistä voimakkaammin spammailemaan Marcolle kymmeniä tekstareita, joissa hän kertoo poliittisia mielipiteitään ja poliisiyhteistyöstään.

 

Yllättävää on esimerkiksi, että rikosylikonstaapeli Jukka Hietala on pitänyt yhteyttä Teräksen kanssa. Hietala keskustelee Jukin kanssa kovin kaverillisesti. Eikö tämä käytännössä yllytä Jukia jatkamaan ihmisten vainoamista?

 

Varsinkin, kun Hietala ei voi olla tietämättä, että Teräs edelleen vainoaa useita ihmisiä uhaten pahoinpidellä ja tappaa heidät.

 

 

Rikosylikonstaapeli Jukka Hietalan kuva

 

 

Miksi Hietala yleensäkin kaverillisesti kommunikoi suoraan henkilön kanssa, jonka jo tuolloin tiedettiin pahoinpidelleen SKE:n puheenjohtajan ja vainoavan monia muitakin ihmisiä?

 

Hietala jopa jutustelee omia näkemyksiään ja politiikkaa käyttäen poliisin sähköpostiosoitetta.

 

 

Ja vielä pahempaa: Onko normaalia saada poliisilta tietoa jostain vainoamastaan henkilöstä?

 

Onko ylipäätään normaalia, että poliisi virantoimituksessa kaveraa ihmisiä pahoinpitelevän ja vainoavan vanhan vankilakundin kanssa?

 

 

Yllyttääkö poliisi Jukia vainoamaan ihmisiä?

 

27.7.2019:

 

 

 

 

Lue lisää:

Vainokirja 1.1.1: Turun persujen poliittinen terrori 2017-18

 

 

10 thoughts on “Vainokirja 10.6: Yllyttääkö poliisi Jukia vainoamaan ihmisiä?

 1. Kaikenlaisia ********* se leipä elättääkin. ********* on ***** -halvalla. Nämä ”stadin kundit” vituttaa eniten -eiran paskanpuhujan uskolliset perseennuolijat.

 2. Poliisi on hyvin läheinen joidenkin sabotäärien kanssa. Osa on kehunut ”hyvää yhteistyötään” Poliisin kanssa. Mahdollisen selkäänpuukottajan ja sabotäärin tunnistaakin usein siitä, että Poliisi jättää hänet rauhaan ja silittelee vähän päätä. Olivatko Jukin seurassa olleet vasikoita vai poliiseja? Tämän takia heitä ei halutti kuulustella ja paljastaa? Joillain vasikoilla ja sabotääreillä on erittäin matala älykkyysosamäärä ja narsismin takia alkavat jopa itse kehumaan ja paljastamaan asioita. Mm. Ruotsissa antifantit ovat itse paljastaneet tekevänsä erittäin läheistä yhteistyötä poliisien kanssa ja jakavansa keskenään tietoa ”natseista”. Sama muualla. Joitain heikon älykkyysosamäärän omaavia, heikon impulssinhallinnan omaavia on hyvin helppo manipuloida.

 3. Harhat syvenee. Näet vihollisia ja salaliittoja joka puolella. Pitkäniemi kutsuu.

  1. Ei näissä perseenmyyjien liitoissa ole enää mitään salaista -jokainen jonka älykkyysosamäärä on yli 75 on jo ymmärtänyt mitä nämä perkeleet puuhailee suomen tuhoamiseksi.

 4. Yleisesti ottaen jonkun henkilön asioiden paljastelu selittyy usein kolmella asialla:

  1) Narsismi. Päihdeongelmaisille jne. tyypillinen, pitkälti geneettinen piirre. Henkilö voi oikein kehua teoillaan ja Poliisin yhteistyöllä.

  2) Heikko impulssinhallintakyky. Tyypillistä mm. rikollisille, joka johtaa rikolliseen käyttäytymiseen, tuhlailuun ja väkivaltaan.

  3) Matala älykkyysosamäärä. Henkilö voi olla niin yksinkertainen, että vahingossa paljastaa asioita.

 5. Ennen pitkää poliisit joutuvat tuomiolle rikoksistaan, vaikka eivät vielä tänään. Voit olla varma siitä, etteivät poliisit tutki toisiaan ja täysin mätä oikeuslaitos ei tule koskaan heitä tuomitsemaan.

Comments are closed.