4 thoughts on “Filmitähdet lopettivat seksististen rintaliivien käytön

  1. Koko juttuhan naisten pukeutumisessa on etteivät näytä aivan kaikkea mahdollista julkisuudessa. Tissien näyttely ja esittely julkisesti menee mauttoman huoraamisen puolelle. Feministisekopäät menevät aina vain pidemmälle ja häpäisevät itsensä. Nainen voi näyttää hyvin kauniilta ja naiselliselta näyttämättä aivan kaikkea tavaraansa.

  2. Eihän nämä edes näytä hyviltä. Saatika tyylikkäiltä. Mikä into monella naisella on häpäistä itsensä aivan turhaan ja näyttää joltain katuhuoralta? Naiset näyttävät pienellä vaivalla kauniilta ja tyylikkäiltä. Osa videonkin naisista voisi näyttää hyvältä, jos käyttäisivät rintaliivejä.

  3. No joo…. Eivätpä nuo ymmärrä sitä että liivien on tarkoitus tukea povea silloin kun iho ei enää siihen pysty joko iän tai poven suuruuden vuoksi. Tuossakin videossa useimille naisille olisi hyväksi käyttää liivejä.

    No, toisaalta, huomiota haetaan niin monella eri tapaa.

Comments are closed.