Marco de Wit 18 elokuun, 2020

 

Suomen Talkradio on vuosia toiminut Youtubessa levittäen uskonnollista sanomaa samalla valtaeliittiä kritisoiden.

 

Talkradio onkin hyvä esimerkki siitä, että uskovaiset ovat perusvaistoiltaan valtiokriittisiä.

 

Miksikö? No, koska heille oikeudenmukaisuus ja peruslait tulevat jumalalta.

 

Uskovainen ei voi hyväksyä sitä nykyään vallalla olevaa ajatusta, että oikeus ja totuus on se mitä valtio sanoo. Niinpä ei ole ihme, että Talkradio on julkaissut monia valtiokriittisiä videoita.

 

Oli vain ajan kysymys milloin koko kanava poistettaisiin.

 

Lisätietoa Talkradion varakanavalta.

 

Hetkinen! Jostain syystä tämä varakanavan video ei suostu avaamaan esi-ikkunaa Laittomassa Lehdessä. Onkohan kyseessä joku varjobanni? Katoaako Talkradion varakanavakin kohta? Testaa itse klikkaamalla alla olevaa varakanavan linkkiä.

 

https://www.youtube.com/channel/UCXYNJ1cGxnN6Dm62AaSnzFg

 

Twitteristä Talkradiota ei ole vielä poistettu, mutta sekin on vain ajan kysymys.

 

 

 

13 thoughts on “Legendaarinen Suomen Talkradio eliminoitiin Youtubesta

 1. Youtubessa kannattaa julkaista vain, jos tukee hallitusta – ja hallitusta on järkevää tukea vain, jos siitä maksetaan. Tarkista oletko tiukan paikan tullen kuitenkin hallituksen ja valtamedian puolella. Että täällä netissä vain mesoat vallankumouksen puolesta, mutta kun tosi on kyseessä, niin, mitä teet?

  – Saatko eläkettä?
  – Saatko työttömyyskorvausta?
  – Onko palkkasi sidottu työehtosopimukseen?
  – Oletko kunnan tai valtion palveluksessa?
  – Saatko asumistukea?
  – Saatko sosiaalitukea?
  – Onko ammattisi lisensoitu, sen laillinen harjoittaminen vaatii valtio hyväksymän lisenssin?
  – Toimitko “yhteiskunnan” tukea saavassa järjestössä, urheiluseurassa tai muussa sellaisessa?
  – Oletko pakolainen?

  Jos vastasit yhteenkin kysymykseen myöntävästi, on oman toimeentulosi kannalta tärkeää pitää demokratian kulisseja pystyssä. Ja eikö siinä sitten ole syytä tarpeeksi.

  Tämä oli vasta pieni pintaraapaisu kysymykseen kannattaako tukea hallitusta kaikessa sen toiminnassa, kannattaako valtiota ylipäätään pitää yllä.

  Ei ole olemassa “yhteistä etua”. On vain minulle enemmän -etu.
  – Oletko tyytymätön siihen, että muut saavat enemmän kuin sinä? …

  1. Kyllä meitä aitoja systeemin muutosta ajavia henkilöitä löytyy. Jokainen asioista ymmärtävä realisti TIETÄÄ ettei näin syvään epäoikeudenmukaisuuteen vajonnuta järjestelmää pysty korjaamaan enää millään vaan tavoitteena on oltava täysin uudenlaisen yhteiskunnan luominen.

   Sitä haetaan henkilökohtaisista seurauksista välittämättä.

 2. Jos kristittynä kritisoit satanisteja, globalisteja, valtamedian sanomaa ja hallintoa, niin voit olla varma, että kanava lähtee. Vain tietynlainen kivapuhe on sallittua, jos se tukee hallinnon ja globalistien väitteitä.

 3. Et voi säätää lakeja jotka ovat Jumalan vastaisia. Yhdysvaltojen perustuslakikin tulee Jumalalta, jopa oikeus kantaa asetta: Se jolla ei ole miekkaa, myyköön viittansa ja ostakoon miekan.

 4. ”Rakenna oma Youtube.”. ”Rakenna oma Facebook.”. Sitten kun rakennat oman Youtuben ja Facebookin niin joku fucking *********** etujärjestö tulee ja hyökkää, sekä *********** etujärjestö maksaa poliitikoille ja virkamiehille, että sulkevat mediat.

 5. Kristityt jättivät työt kesken keskiajalla. Muutama noita jäi lisääntymään ja nyt satanistit ovat jo vallassa, liittoutuneena vihamielisten vuohipaimenten kanssa. Noidat olivat todellisuudessa huonokäytöksisiä, ilkeitä, satanistisia kiduttajia ja murhaajia. Juuri heitä ovat nykyajan suvakit ja globalistit.

 6. Miten on mahdollista, että sallimme järjestäytyneen rikollisuuden järjestöjen kuten ADL:n tukkia suumme ja riistää meitä? Miten on mahdollista, että meille on valehdeltu aivan kaikesta historiassa ja nykyisyydessä? Kansantuomioistuimessa nähdään vielä.

 7. Satanistit hallitsevat Youtubea, Googlea, Facebookia, jopa VK:ta, lainsäädäntöä, taloutta, Naton sotakonetta ja mediaa. Tulisi tuomio, jos sanoisin keitä nämä satanistit ovat, mutta jokainen tietää.

 8. Kun kiinnität sionistien huomion sionistimediassa, niin kanava lähtee ennen pitkää. Eikä vain lähde kanava, vaan he jatkavat häiriköintiään. ************* on pitkä kokemus terrorioperaatioista ja valehtelusta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*