Marco de Wit 21 elokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansallismielistä kenttää riivaa omituinen ilmiö:

Säännöllisin väliajoin ilmestyy kunnianhimoinen anarkisti- tai muslimitaustainen nainen, joka haluaa mahdollisimman näkyvään asemaan eli johtamaan kansallismielisiä järjestöjä ja mielenosoituksia!

 

2015 ilmestyi anarkistien johtaja, joka kertoi muutamassa kuukaudessa kääntyneensä kansallismieliseksi

2016 ilmestyi muslimitaustaa omaava nainen, jolla on vieläkin sukunimessään musliminimi

2017 ilmestyi suvakki- ja muslimitaustainen nainen, eli Riikka Yildiz

 

 

Yildiz/Salmi liittyi SKE:n jäseneksi, mutta ei koskaan kertonut kenellekään, että hänellä on muslimitaustaa. Sen sijaan hän teki kaikkensa, että SKE:n islamisaation vastainen kampanja muutettaisiin maltillisemmaksi. Lasten ja eläinten kiduttajia (ympärileikkaus, kosher/halal) ei pitäisikään poistaa Suomesta. Koraaniakin pitäisi kohdella kunnoittavasti eikä suinkaan heitellä tai muuten kaltoin kohdella.

 

 

 

Päästyään SKE:een Salmi halusi heti päästä sen hallitukseen ja pian myös johtoon. Hän antoi ymmärtää olevansa korkeakoulutettu ja omaavansa maisterin paperit. Jostain syystä hän ei kuitenkaan koskaan suostunut vastaamaan, kun häneltä suoraan kysyi onko hänellä maisterin papereita ja jos, niin milloin hän on ne saanut.

 

Oletko koskaan kuullut henkilöstä, joka haluaa puolueen johtoon, mutta ei suostu kertomaan onko hänellä maisterin paperit vai ei?

 

 

 

Tällaiset pikkujutut eivät kuitenkaan ole Salmea hidastaneet. Yhdessä SKE:stä joukkoraiskauksen uhrin herjaamisesta erotetun kihlattunsa Matti Loimupalon kanssa he tekivät suunnitelman. Ensin he liittoutuivat väkivaltaisen ryyppyporukan kanssa. Sitten he vainon ja väärennettyjen pöytäkirjojen avulla yrittivät kaapata SKE-puolueen.

 

Vainokirja: Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi taas uhkailee. Persu mukana!

 

Poliisille on kerrottu sekä väärennyksistä että vainosta, mutta oikeuden pyörät pyörivät hitaasti. Vaino ja väärennykset yritetään kuitenkin saada jo käräjäoikeuden käsittelyyn 28.10.2020 alkavassa SKE-oikeudenkäynnissä.

 

Kaikesta tästä huolimatta Salmella on otsaa esiintyä SKE:n puheenjohtajana. Niinpä hän 16.8.2020 järjesti Helsingin Narinkkatorille ”kunnallisvaalikampanjan avajaiset”. Paikalle ei kuitenkaan tullut muuta kuin pari Salmen valehallituksen jäsentä ja ryyppäämisestään tunnettu vainoliiga! Tai juuri siksi.

 

Alla olevassa kuvassa Salmi on vainoliigaa johtavan Jari Hanhikarin vieressä. Aiemmin Hanhikari mm. uhkasi pahoinpidellä ja ampua yhden SKE-hallituksen jäsenen.

 

 

 

Myös vainojengin väkivaltainen jäsen Jukka ”Juki” Teräs päästettiin teltalle varmistamaan, ettei SKE:n aitoja jäseniä tulisi paikalle. Tämän takia Salmea ei häiritse, että SKE:n eurovaalien avajaistilaisuudessa Juki löi kiistatonta puheenjohtaja Marco de Witiä suoraan päähän ja on sen jälkeen uhannut myös muita SKE:n jäseniä. Itse asiassa Juki on ilmoittanut tarvittaessa voivansa ”kaasuttaa” vaikka kaikki SKE:n jäsenet.

 

Alla olevassa kuvassa Juki on vaaliteltan vieressä yhdessä Panu Huuhtasen kanssa. Molemmat edelleen vuosien jälkeen rikollisesti levittävät valheellista huhua, jonka mukaan Marco olisi raiskaaja.

Sekä Juki että Panu uskovat hyökkäävään väkivaltaan ja harrastavat tappouhkauksia. Erona vain, ettei Panu käytännössä kykene muuhun kuin yllyttämään muita.

 

 

 

 

Alla olevassa kuvassa Salmi on keskellä poseeraamassa samalla, kun Juki peukuttaa. Salmen oikealla puolella on Jukia pahoinpitelyyn yllyttänyt Erik Kamula. Kuva on vaino- ja ryyppyremmiä fanittavan Pontus Söderblomin videosta.

 

 

 

 

 

Poseerauksen jälkeen Salmi antoi alkoholinhuuruisen vainojengin vielä pinssata itsensä. Tämän jälkeen vainojengi meni pussikaljoineen ryyppäämään tukikohtaansa amiksen pihan roskiksille.

 

Jos et usko, niin pussikaljavideo on edelleen näkyvissä Jari Hanhikarin Aavehauki-kanavalla. Ennen maa repeää kuin tämä ryyppyremmi häpeää.

 

 

 

 

Ja miksi häpeäisivätkään, kun haittaisänmaalliset (ja heinä esiintyvät anarkistit) fanittivat tätä ryyppäämistä. Yläpeukkujakin tuli kasapäin anarkisteilta.

 

 

 

 

 

 

Yleisesti ottaen kaikkien poliittisten liikkeiden liepeillä pyörii aina huijareita, väärentäjiä, pahoinpitelijöitä, alkoholisteja, narkkareita ja psyykosissa pyöriviä mielisairaita, mutta vain kansallismielisissä piireissä heitä rahoittaa miljonääri, suojelee polpo ja yllyttää Suomen suurin puolue eli persut.

 

Miksikö?

 

Mietippä sitä.

 

 

Lue lisää:

Jussi Halla-ahon nyrkit Jari Hanhikari ja Juki. Osa 1: Tappouhkaukset

 

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

19 thoughts on “Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi veti taas lärvit suorassa lähetyksessä

 1. Luuleeko Marco, että on oikeasti joku Bitcoin-miljoonääri? Voisiko olla, ettei mitään Bitcoin-miljoonia ole, vaan nämä ovat muiden globalistien ja tiedustelupalvelujen frontteja? Viranomaisilla on myös valtavasti Bitcoineja…

   1. Pistin yhden jutun merkille, kun SKE alkoi puhumaan estonian upottaminen selvityksestä, Tani kiusattiin hiljaiseksi ja pois puolueesta ja hajotus kiihtyi.

    Kaiken takana on valtiolliset voimat, enkä yhtään ihmettelisi, että esim. Marcolta on viety ääniä vaaleissa – tai ainakin varauduttu viemään, jos tarve – tai niitä on hylätty, kun vaalinumero mahdollista sotkemisen…

 2. Tietysti näkyvälle paikalle pyrkivä henkilö kertoo avoimesti koulutuksestaan. Moni akateemikko pistää nämä asiat nettiinkin kaikkien näkyville. Vain valehtelija peittelee tällaisia perusasioita pyrkiessään näkyvään asemaan. Marco on aina liian kirotun naiivi, eikä tajua kuinka epärehellisiä ja itsekkäitä monet ovat.

 3. Vihreitä manipuloi mm. Sauli Niinistön veljenpoika, Vasemmistoliiton puolella mm. pankkiirin poika ”Paleface”, joka surkean roskan tuottamisen lisäksi ohjasi suvakkeja hyökkäämään pankkiirien vihollisten kimppuun ja jättämään rahajärjestelmä ja Naton sotakone rauhaan.

 4. Pirinarkkarilla ja juopolla on suuret suut, mutta mitättömät teot. Jos ainoat teot on vetää turpaan ihmisiä jotka yrittävät kaikkensa pelastaa Suomea ja hyökätä vallitsevaa talousjärjestelmää vastaan lopettaakseen suomalaisten kärsimykset ja orjuutuksen, niin pirinarkkari ja juoppo ovat itse ongelmia.

 5. Katselin testimielessä vähän ske kaapparien uusinta videota, meno täysin ”en keksi edes sanaa”, siis puolue on mädätetty 100-0, nynny ske ei saa, eikä tee, mitään aikaiseksi.
  Ja yllätys, persut tykkää.

  Toinen ongelma on se, että ilmeisesti 40-95% isänmaallisista ”julkkiksista” on joko näitä sekaisin koko ajan olevia taikka nynnyttelijöita, joten miten tässä noustaan voittoon, kun normaali ihminen luulee niiden takia ettei kannata edes osallistua.

  SKE kaappaus on selkeä korkealta jodettu operaatio, kuten nämä julkisesti paskastiimejä tekevät haittakansallismieliset!

 6. Ho ho mitä jengiä. Turvamiehet karkoittavat kaikki potentiaaliset äänestäjät. Kuka viitsii mennä teltalle kun vastassa on tuollaisia kämyjä. Miksi Emuli jallun sihteeri seisoo sivussa Mäntymäen kanssa. Puolueen jäsenten tehtävä on keskustella ihmisten kanssa teltalla jos puolueen asiat edes vähän kiinnostaa jäseniä. Mitä hyötyä on jäsenistä jotka eivät tee mitään edistääkseen puolueen näkyvyyttä. https://youtu.be/28-Dd_7NCg0 Mäntymäki Emuli Ninnu ja aivan liian moni jäsen edustaa itseään kännistriimeillä. Tätäkö Riikka haluaa?!?!?!

  1. Miks ne tuolla reunassa kyyristelee? Ihmiselle juttelemaan siitä. Siis tuo Mäntymäen vieressä seisova tukeva täti on Emuli? Striimeillä ja chatissa esiintyy aina vastenmielisen rivona. Odotin vähän erinäköistä naista juttujensa perusteella!!!

 7. Itse olen sitä mieltä että on Marcosta mitä mieltä tahansa, hän on paras mies ajaakseen kmielisten asemaa. Ei tällaiset Salmen johtamat nynnypuolueet johda yhtään mihinkään. Huutelua pusikoista, sanon minä. Kuten nämä hanhikarit, jykit, kamulat.
  Tosin parlamentaarisesti Suomessa ei voi oikein vaikuttaa kun meillä on tämä ”Arvo Pohja”.

 8. Kiitos, sain makeat naurut ryyppystriimistä.
  Dena: ”Geurt, kuulut tonne” (osoittaa roskiksia)
  Denan ryyppyremmi: Järjestää suuren poliittisen juhlabankettinsa Aziz The Freedom Fighterin pizzerian taakse, suurten roskakonttien takana, pöydät (asfaltti) täytettynä lihapiirakoilla ja kaljalla Alepan pussien päälle katettuna.
  Dena: ”Geurt, sä oot luuseri”.

  Edes Kummeli ei yltänyt tähän komedian tasoon.

  1. Persujen puoluetoimistolla pidetyssä castingissa oli kiitettävästi kiinnitetty huomiota myös t-paitojen tekstityksiin. Erityismaininta Burzum-paidasta, joka johdatti katsojan trvv kvlt -tunnelmaan, hämärän rajamaille. Hanhijarin artikulaatiossa alkaa olla sellainen vanhimmalle aktivistille sopiva Siitoin-soundi. Hellesäästä huolimatta Aavehauen luomat montaasit: roskis johon Marco laitetaan, amiksen pihan päättymätön asfaltti, Jukin mystikkotietäjän kasvot – henkivät Jouko Turkan ohjaustöille tyypillistä arktista brutalismia. Peter von Bagh (r.i.p.) varmasti pauhaisi Aavehauen kerronnallisesta tyylisuunnasta kokonaisen kuunnelmasarjan verran, ellei olisi ehtinyt siirtyä ajasta ikuisuuteen.

 9. Voitte miettiä miksi mielisairaat, narkkarit ja juopot eivät yritä sabotoida ja kaapata suvakkipuolueita samaan tapaan, vaikka suvakkipuolueissakin on kyllä narkkareita, juoppoja ja mielisairaita, mutta miksi ainoastaan aitokansallismielisiä lahjomattomia yritetään tuhota kaikin voimin ja sabotoida. Jos tämä olisi satunnaista ja normaalia, myös suvakkipuolueet olisivat kaaoksessa. Miksi Perussuomalaiset ottavat jäsenikseen mielisairaita ja väkivaltaisia narkkareita ja juoppoja, mutta ei esimerkiksi etnonationalistista Tuukka Kurua tai vaikka Junes Lokkaa?

 10. Marco on siis aivan kauheen radikaali ja kamala, mutta persuilijoiden katutappelu, linnakundi ja juoppo-osasto aivan ihania. Tai sitten tässä vietettiin vaan kenties polpon myyrien yhteisiä voitonjuhlia kun olettavat saaneensa jo opposition pois pelistä.

 11. Narkkarit, juopot ja mielisairaat ovat niitä maltillisia. Muistakaa se. Vähän vedetään turpaan, vähän uhkaillaan ampua ja tulla kotiin ja ihan vähän vain vedetään piriä suoneen.

 12. Olen vasta nyt viimeaikoina perehtynyt tähän SKE: n kaappaukseen nynnyjen toimesta ja voin sanoa, että olen täysin Marcon ja muiden aitojen (ja aidon SKE: n) nationalistien puolella. Aivan sairas tapaus koko myyrä-operaatio ja olen sitä mieltä, että Marcoon ja muihin kohdistuva vaino on merkki siitä, että olette menneet sohaisemaan ampiaispesää = olleet rehellisiä ja siksi äärimmäinen vaino, narsistisyytökset yms on nyt päällä. Ja nykyisellä feikki-SKE: lla on näköjään Suomen umpikorruptoituneen oikeusjärjestelmän mädättävät voimat takanaan. Tuohan on selvä merkki siitä, että SKE-puolue on myyräilty deep-staten avustuksella nynnyksi suvakkipuolueeksi, joka ei tule koskaan saamaan mitään aikaiseksi.

  Mitä varaa muuten ko. juoppoporukalla on sanoa Marcoa vähä-älyiseksi, tyhmäksi tai narsistiksi? Itse olen täysin päinvastaista mieltä, eikä Marco, Mari ja kumppanit ole koskaan esiintynyt epäedullisesti – päin vastoin! Olette puhuneet mm. sionismista, persujen ja Halla-ahon valeoppositiomaisesta käytöksestä, matujen kotiuttamisesta yms aiheista, mitkä ovat tärkeitä minulle itsellenikin. Niin ja tietty paljastaneet sabotöörit ja heidän tekemä todella halpamainen puolueen kaappausoperaatio.

  Kiitos Marcolle, Marille, Ollille ja Tuukalle tinkimättömästä työstänne Suomen puolesta!

 13. ”Kerätkää vittu te vaan ne kaljatölkit että saatte vittu rahhaa viinaan, me ollaan pohjois-suomi, me tehhään työt” ! xD …

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*