Free speech 22 elokuun, 2020

 

Stalingradin taistelu oli saksalaisten viimeinen mahdollisuus voittaa Neuvostoliitto, joten aiheesta on tehty monia elokuvia.

 

 

Tämä elokuva on siitä harvinainen, että siinä ei koko ajan demonisoida saksalaisia. Elokuva on tekstitetty englanniksi.

 

 

 

Suuren budjetin Hollywood-elokuva Vihollinen porteilla kertoo myös Stalingradin taistelusta. Tämä elokuva on suhteellisen hyvä, koska se kritisoi kommunisteja, vaikka kommunismi perustettiin Hollywoodin tavoin pitkälti juutalaisten toimesta.

 

 

 

Uusimpien Hollywood-versioiden trailerit:

 

 

 

 

 

Luonnollisesti venäläisillä on omia versioita.

 

 

 

Ja tietysti Sabatonilla on oma Stalingrad-laulu.

 

 

 

 

Lue lisää:

Miksi Hitler hävisi sodan?

 

4 thoughts on “Ilmaisia Stalingrad-sotaelokuvia

  1. Saksalaiset olivat useita kertoja lähellä pelastaa maailma loputtomalta pahuudelta. Amerikkalaisten ja brittien pitää aina muistaa, että he taistelivat Saatanan puolella. Lopulta Saatana voittikin hyvän joukot ja loppu on historiaa. Sitten vasta alkoi oikea helvetti, kun helvetin luultiin loppuneen! Aina kun amerikkalaiset ja britit alkavat ylpeilemään, heitä pitää muistuttaa, että he ovat itse Saatana ja ovat taistelleet nykyisen helvetin puolesta!

  2. Kirotit suomalaiset antoivat vihollisten, liittoutuneiden ja kommunistien miehittää ja murhata Suomi, sekä aivopestä sen kansa.

    1. Nyt alkaa Nimetön nimittäin kyrsimään.. ENSINÄKIN Sinun Nationaali sosiaalit valtavasivat puolan vain siksi että voivat. Toisekseen vankileireillä oli ryssiä että väärä-uskoisia jotka eivät kannataneet kolmatta valtakuntaa. Kolmannekseen tämä ”pahuus” jos nyt psydotiedättä käytetään ei tule Saatanasta vaan Jumalasta itsestään! Koska hän teki Saatanan joten vastuu on hänellä.. EI MEILLÄ.

  3. Stalingrad oli vakava takaisku Saksalle, muttei viimeinen mahdollisuus. Kurskin taistelu oli se lopullinen käännekohta, jonka jälkeen Saksan paukut idässä oli käytännössä kulutettu loppuun ja alkoi hidas ja kuluttava perääntyminen.

Comments are closed.