Marco de Wit 22 elokuun, 2020

 

Miksi suomalaiset eivät välitä omaan kansaansa kohdistuvasta kansanmurhasta?

 

Vastaus on yksinkertainen: Sellainen sekoitus germaanisia ja mongolidisia geenejä, että toisaalta etnosentrismi on heikkoa ja toisaalta alistuvuus valtaeliitille on suurta. Niinpä vihamielinen pankkiireista ja äärisionisteista koostuva globaali valtaeliitti voi helposti kansanmurhata suomalaiset.

 

Suomalaiset orjamielisiä? Miten pelastaa Suomi?

 

Toivottavasti suomalaisille ei lopulta käy kuten on käynyt saamelaisille ja siperialaisille kansoille. Tosin ne voivat syyttää itseään omasta katoamisestaan, koska niiden syntyvyys ja lojaalisuus omalle kansalleen on niin heikkoa.

 

Nämäkin tytöt näyttävät ymmärtävän ongelman, mutta pysyvät silti etelässä ja vieläpä juoksevat neekerien perässä.

 

On vaikea kuvitella surkeampaa loppua millekään kansalle.

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Märät Säpikkäät: Helsinki kansanmurhaa

 1. Saamelaisille paskainen loppu, mutta tosiaan oma vika. Kirottu Suomen kansa seuraa perässä. Olemme saaneet kaikista kansoista pitkälti niiden huonoimmat puolet, todelliset orjageenit! Millä kirotulla teidät suomalaiset saa tajuamaan, että olette kuolemassa sukupuuttoon ja tuhoatte itsenne alistumalla ja uskomalla kaikkea? Poliitikkojen, virkamiesten, koululaitoksen ja valtamedian sana on teille jumalan sana. Tajutkaa, että olette kuolemassa sukupuuttoon, häviämässä kokonaan!

  1. 🥺
   http://cdn.lightgalleries.net/4bd5ec04e0461/images/RPChad010-2.jpg
   🥺
   http://cdn.lightgalleries.net/4bd5ec04e0461/images/RPChad001-2.jpg
   🇫🇮 🥔
   https://yle.fi/uutiset/3-7062468
   🇫🇮 🥔
   ”laitoksissa asuvien vanhusten veriarvot paljastivat, että valtaosa ei saa tarpeeksi B12-vitamiinia ja folaattia”
   🇫🇮 🥔
   https://elsilehto.files.wordpress.com/2014/05/kokkola-vanhusten-ruoka.pdf
   🇫🇮 🥔
   ”hätkähdyttävän tilanteen: palvelutalojen jalaitospaikkojen asukkaista 70–80 prosenttia kärsii B12-vitamiinin ja folaatin puutteesta niin, että heidän veriarvonsa jäävät viitearvojen alapuolelle. Vanhustenhuollon palvelujohtaja pitää todennäköisimpänä selittäjänä ruuan ravintoköyhyyttä. Se taas aiheutuu hänen näkemyksensä mukaan puolivalmisteiden käytöstä ja siitä, että moninkertaisessa valmistusprosessissa tuhotaan suuri osa vitamiineista.”
   🇫🇮 🥔
   https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/57147/Virtanen_%20Sirpa.pdf?sequence=1
   🇫🇮 🥔
   ”The nutritional state of the aged in long terminstitutional care may be bad. Well-balanced nourishment is the basic necessity to people ́s welfare and different ill-nesses increase its meaning further. The objectivesof the diet therapy of the aged areto improve their quality of life, to maintain their ability to function and to slow down the progress of illnesses.”
   🇫🇮 🥔
   https://tekijalehti.fi/2019/09/02/kun-tyo-ei-kukista-koyhyytta-palkka-ei-aina-riita-elamiseen/
   🇫🇮 🥔
   ”Suomi on saanut jatkuvasti huomautuksia Euroopan sosiaalisten oikeuksien komitealta, että perusturvamme taso on liian alhainen. Huomautus on annettu myös työmarkkinatuen tasosta.”
   🇫🇮 🥔
   ”Perustukien taso on noussut hitaammin kuin ansiotulot, lisäksi indeksikorotusten jäädyttäminen on pitänyt tuet matalina. Ihmisoikeusliitto luovutti toukokuussa hallituksen rakentajille vetoomuksen perusturvan tason nostamiseksi. Sen mukaan perusturvan parantaminen ei voi jäädä odottamaan sosiaaliturvan kokonaisuudistusta.”
   🐶
   https://yle.fi/uutiset/3-8895497

 2. Mitä teet kirotulla opiskelupaikalla ja suurella palkalla jossain maailman peräreiässä? Onko suuri palkka ja opiskelupaikka tärkeämpi kuin omat ihmisenne ja teidät juuret? Miksi ette palaa takaisin pelastamaan omianne, edes valmistuttua koulusta?

 3. Kunnon tytöt juoksevat oikeiden miesten perässä, tosin nykyiset suomalaiset ovat niin kirotun raukkoja pelkureita!

 4. Tytöt ovat innoissaan ajatuksesta tehdä paljon lapsia erittäin korkeaälyisten ja henkisesti erittäin tasapainoisten neekereiden kanssa.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*