Free speech 22 elokuun, 2020

 

Hollannissa poliisin raukkamaisuus on mennyt niin pitkälle, että yleensä niin rauhalliset hollantilaiset alkavat hermostua.

 

 

Alla olevassa videossa näkyy maskihysteriaa vastustava mielenosoitus.

 

Yhtäkkiä siviilipukuiset poliisit hyökkäävät mielenosoittajien kimppuun nähtävästi aikomuksenaan pidättää pari mielenosoittajaa.

 

Poliisin hyökkäys kuitenkin tyrehtyy, koska mielenosoittajat raivostuvat tosissaan.

 

 

Myös koko kansa on raivostunut. Poliisi ei nimittäin uskaltanut tehdä mitään, kun maahanmuuttajat mellakoitsivat monta päivää. Rauhanomaisten hollantilaisten kimppuun kuitenkin uskalletaan käydä, joskin silloinkin vain yllättäen ja selän takaa.

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Koronaidiotismi lisääntyy: Maskisuositus

 

4 thoughts on “Raivostuneet hollantilaiset ajoivat maskipoliisit pakosalle

  1. Älä koskaan luota poliisiin! Poliisikoulun rehtori on itse sanonut aika avoimesti kuinka kaikki poliisit ovat poliittisia poliiseja! He haluavat tosissaan murhata Suomen valkoisen kansan!

  2. Jopa kirotut hollantilaiset vaikuttavat lämpeävän järkevämmin kuin suomalaiset pelkurit lampaat, joita ei saa lämpeämään ei sitten millään. Millä ihmeellä suomalaiset saadaan kerrankin ja hyvästä syystä tuntemaan vihaa, inhoa ja raivoa? Onko suomalaisilla erilaiset aivokytkennät, kun mitään ei tapahdu?

  3. Sinisatanistit -missä luuraa ne legendaariset ”hyvät rivipoliisit” joista mm. perseenmyyjä persut jaksavat aina muistuttaa?

    Vai olisiko kuitenkin niin ettei näitä mystisiä olentoja oikeasti ole edes olemassa?

    Miettikääpä sitä.

Comments are closed.