Marco de Wit 23 elokuun, 2020

 

Laiton Lehti on jo pitkään kertonut kuinka rahakoneen omaavat globalistit usein tukevat kulttuurimarxismia ja LGBTXYZ-väkeä eli pridettäjiä tuhotakseen perinteisen perhemallin ja siihen perustuvan kansallisen yhteenkuuluvuuden. Globalistit haluavat atomisoida ihmiset ja näin tuhota kansallisvaltiot.

 

 

 

Tämän takia globalistit tukevat jopa pedofiliaa tukevia pridettäjiä. Ei siis ihme, että monet pridettäjät juhlivat taas pedofiilien kuningasta, juutalaista Alfred Kinseytä, joka tuli tunnetuksi lasten raiskaajana.

 

Kinseyhin vetoamalla jotkut pridettäjät yrittävät seksualisoida lapsia ja pakottavat heidät katselemaan tai jopa harrastamaan seksiä.

 

 

 

Luonnollisesti pridetystä kritisoivat ovat monien mielestä ”fasistisia homofobisia antisemiittejä” varsinkin, kun kerran Talmudissakin puolustetaan pedofiliaa. Itse asiassa Koraanin pedofiliajutut ovat suhteellisen ”lieviä” verrattuna joihinkin Talmudin hirviömäisiin kohtiin.

 

 

Vielä parikymmentä vuotta sitten oli valtava tabu kertoa joidenkin juutalaisten suuresta roolista kulttuurimarxismin levittäjinä ja varsinkin seksuaalimoraalin löyhentäjinä.

 

Nykyään pridettäminen on kuitenkin niin muodikasta ja poliisitkin ovat mukana pervoissa pridekulkueissa, että monet juutalaiset uskaltavat olla ylpeitä tiettyjen juutalaisten roolista pervoilun lisääntymisessä.

 

Ei Israelin Tel Avivia turhaan kutsuta pervoilun pääkaupungiksi.

 

Kuvassa linkki juutalaiseen Haaretziin

 

 

Kuvassa linkki juttuun

 

 

Tiedoksi poliisille: Tehkää vaan tästäkin jutusta rikosilmoitus. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä miten oikeudessa puolustelette selvää lasten seksualisoimista.

 

Lue lisää pervokolmikosta:

 

Poliisin pervokolmikko fanittaa lapsien seksualisointia!

 

 

 

 

 

1 thought on “LGBT-pridettäjät juhlivat pedofiilia. Poliisi tukee?

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*