Marco de Wit 23 elokuun, 2020

 

Laiton Lehti on julkaissut osia vainokirjasta Vaino ja terrori kansallismielisessä liikkeessä. Kirjasta käy ilmi kuinka toisaalta lohikäärmekulttia vetävä Bitcoin-miljonääri ja toisaalta persujen likaisen työn osastot käyttävät poliittista vainoa ja terroria hallitakseen kansallismielistä kenttää ja vaihtoehtomediaa.

 

Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä -kirjan johdanto

 

Yllättävän suuressa roolissa kirjassa on Jukka ”Juki” Teräs. Ei sen takia, että hän olisi itsessään jotenkin merkittävä henkilö, vaan koska suuremmat voimat selvästi käyttävät häntä hyväkseen. Eli yllyttävät yksinkertaista Jukia vainoamaan ja pahoinpitelemään heidän vastustajiaan. Monet pitävätkin Jukia ns. klassisena nyrkkinä.

 

Väkivaltainen vainokolmikko Juha Korhonen, Matti Loimupalo ja ”Juki” sabotoimassa kansallismielistä liikettä

 

Viime aikoina on alettu myös ihmettelemään miksei poliisi tee mitään. Sen sijaan, että se yrittäisi estää Jukin selvästi laitonta joka suuntaan kohdistuvaa väkivaltauhkailua ja hyökkäilyä, niin poliisi onkin hänen kanssa erittäin hyvää pataa.

 

Vainokirja 10.6: Yllyttääkö poliisi Jukia vainoamaan ihmisiä?

 

 

Erityisen suuri vihanpito Jukilla on anarkistien kanssa. Totta on, että anarkisteissa on paljon väkivaltaisia rikollisia, mutta näiden sijasta Juki jahtaakin vasemmistolaista muusikkoa, Isä Tediä. Tästä muusikon kotiovelle ulottuvasta vainosta on kirjoitettu vainokirjan muissa osissa esimerkkinä siitä miten Juki raukkamaisesti uhkaa ihmisten kotirauhaa samalla vaarantaen myös naisten ja lasten rauhan.

Tässä vielä yksi esimerkki, jossa Juki peräti kaksi kertaa uhkausten kera kertoo muusikon oikean nimen ja tarkan osoitteen. Lopuksi Juki todella ovelasti sanoo Hanhikarille, että uhkauksen jälkeen kannattaa aina sanoa, ettei se ole uhkaus.

Video on muuten pätkäisty vieläkin näkyvillä olevasta videosta. Onneksi se on osa monituntista kännistriimiä, jota harva jaksaa katsoa.

 

 

 

 

Viime aikoina monet Jukin vainoamat ovat alkaneet epäilemään, että tietyt poliisit käyttävät Jukia heidän vainoamiseensa. Epäilyjä on lisännyt, että Jukilla näyttää olevan jonkinlaista sotilastaustaa. Jukilla on myös hämmästyttävän hyvät suhteet moniin Helsingin poliisilaitoksen poliiseihin. Lisäksi netistä ei löydy Jukin menneisyydestä yhtään mitään.

 

Kaiken lisäksi Juki toistuvasti yhdessä Jari Hanhikarin kanssa tekee väkivaltauhkailuja pursuavia videolähetyksiä, joissa avoimesti kertoo metsästävänsä häntä ärsyttäviä henkilöitä. Samalla Juki itse jatkuvasti julistaa toimivansa ”sotilaana”.

 

Näin Juki itse omalla käytöksellään ja puheillaan saa provokaattori- ja vasikkahuhut leviämään.

 

 

 

Toisaalta Jukin sotilaspuheet sekä alkoholikeskeinen ja lörppömäinen käytös puhuvat voimakkaasti sitä vastaan, että hän olisi poliisin vasikka. Miten muka supo tai edes Helsingin poliisilaitos voisi olla niin tyhmä, että värväisi Suomen lörpöimmän nyrkin, joka vielä toistuvasti suorassa lähetyksessä pussikaljoittelee muiden lörppien kanssa?

 

 

 

Yleisellä tasolla ajatellen on selvää, että poliisi välttää virallisten vasikkojen värväämistä jo siitäkin syystä, että Aarnio-keissin jälkeen jokainen vasikka pitää rekisteröidä poliisin rekisteriin. Paljon tehokkaampaa on vain manipuloida erilaisia alkoholisteja ja muita pikkurikollisia toimimaan tietyllä tavalla. Esimerkiksi katsotaan sormien läpi tiettyjä rikoksia tai annetaan niistä mahdollisimman kevyitä tuomioita.

 

Näin poliisilla on sitten oma vasikka tai provokaattori ilman, että tämä edes välttämättä tietää olevansa vasikka tai provokaattori. Lisäksi ovelimmat poliisit voivat myös kommunikoida de facto vasikkojen ja provokaattorien kanssa antamalla ymmärtää suojelevansa heitä, jos he toimivat tietyllä tavalla. Useimmat alkoholistit ja pikkurikolliset ovat ns. street smart eli katujuonikkaita, jotka kyllä tajuavat, kun poliisi heitä jotenkin auttaa ja heiltä jotain toivoo. Ei siinä mitään sopimuksia tarvita.

 

Onkin turha liikaa spekuloida kuka on vasikka. Asian todistaminen on kuitenkin käytännössä mahdotonta. Paljon tärkeämpää on pitää huoli siitä, että kansallismielisiin tapahtumiin ei päästetä selvää vainoa ja hyökkäävää väkivaltaa harjoittavia tai niihin yllyttäviä henkilöitä. Tämän takia Laiton Lehtikin on kertonut Hanhikarin vainoliigasta ja varsinkin Jukin väkivaltaisuudesta ja aseella uhkailuista. Juki ei itsessään ole niinkään ongelma kansallismieliselle liikkeelle, vaan Jussi Halla-ahon johtamat persut, jotka edelleen pitävät häntä jäsenenään ja Riikka Salmen johtamat SKE-sabotöörit, jotka päästävät hänet vaalitapahtumiin.

 

Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi veti taas lärvit suorassa lähetyksessä

 

Sinänsä ei olisi SKE:lle ongelma, jos persujen jäsenkirjan omaava Juki osallistuisi persujen tilaisuuksiin, mutta kun hän sen sijaan paradoksaalisesti osallistuu SKE:n tilaisuuksiin! Juki itse selittää tätä sillä, että hän ei päässyt muualle kuin persuihin, mutta oikeasti haluaa olla SKE:ssä tukemassa Riikka Salmen sabotöörejä.

 

Älykkäämpi henkilö ehkä ottaisi vinkistä vaarin ja pysyisi poissa häiritsemästä SKE:n tilaisuuksia. Juki on kuitenkin itsepäinen, joten mikään muu kuin porttikielto ei selvästikään auta.

 

Tai siis ei sekään auta, koska Salmen yllyttämänä hän tulee joka tapauksessa väkisin ja alkaa hyökkäilemään jäsenten kimppuun. Toisaalta sitä suuremmalla syyllä Juki on pidettävä poissa.

 

Jukin porttikielto on ehdottoman välttämätön. Jos joku SKE:n jäsen ei tätä tajua, niin hänet pitää välittömästi erottaa puolueesta. Muuta vaihtoehtoa ei ole.

 

Lue lisää:

Maidanin viimeinen lisko? Osa 12. Persutorpeedot

 

 

 

5 thoughts on “Miksi Jukilla on porttikielto SKE:n tapahtumiin?

  1. Videon huonon äänenlaadun takia puheesta ei saa mitään selvää. Voisiko Laiton Lehti julkaista saman videon paremmalla äänenlaadulla, niin puheista saa varmasti selvää.

  2. Olet täysin mielisairas noiden vainoharhojen ja pakkomielteiden kanssa, vaikka itse aina haukut muita mielisairaksi. Sinä se olet vaarallinen, lääkitys voisi rauhoittaa ja tasapainottaa oloa.

  3. Juki voisi pysyä siellä perssuissa, persujen totalitarismi vastaa enempi Jukin intressejä.

    SKE ja persut ovat kaksi fri firmaa, toinen edustaa kansanvaltaa, ja toinen globalismia ja harjan(harvain) valtaa. Jos ei näe persubluffin läpi, ja on ollut pidempään mukana, silloin kannattaa tosiaankin mennä Specsaversille.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*