Marco de Wit 23 elokuun, 2020

 

Yleensä valtamedia pimittää kaikki poliisien rikokset. Onneksi tällä kertaa poliisi oli niin tyhmä, että unohti pahoinpitelevänsä videokameran ollessa päällä.

 

Video kertoo ensinnäkin siitä kuinka raukkamaisia monet poliisit ovat. Paikalla on kymmenisen poliisia joista puolet miehen päällä. Tästä mielettömästä ylivoimasta huolimatta poliisimies on niin säälittävä raukka, että hakkaa uhriaan monia kertoja.

 

Tämä juttu kertoo myös siitä kuinka helposti poliisit valehtelevat. Alla olevassa videossa poliisi selvästi lyö maassa makaavaa miestä kolme kertaa. Tästä huolimatta hän ja monet hänen kollegansa ovat kuulusteluissa ja oikeudessa kehdanneet kiistää asian.

 

 

Tämä kaikki ei tietysti muuta mitään poliisissa. Kukaan ei kritisoi – kaikista vähiten persut – poliisin organisaatiota, joka selvästi mahdollistaa tällaisen sadistisen raukkamaisen käytöksen. Yksikään poliisi ei yrittänyt viheltää peliä poikki. Ei olisi ihme, jos olisivat kaikki aktiivisesti yrittäneet tuhota videota.

 

Ainoa asia mikä tulee muuttumaan on se, että seuraavan kerran poliisit pahoinpitelevät ja tekevät rikoksia kameraa enemmän varoen.

 

 

Kuvassa linkki Iltalehden videoon

 

 

7 thoughts on “Pahoinpitelijäpoliisit valehtelevat jälleen silmät päästään

 1. Älä koskaan luota poliisiin! He ovat usein valehtelevia maanpettureita, jotka ovat päättäneet kansanmurhata Suomen valkoisen kansan. Muistakaa petturipoliisit: Murha ei vanhene koskaan. Vaikka vanhenesikin teidän viivyttelynne ja sabotaasin takia, niin älkää huolehtiko!

 2. https://laitonlehti.net/2020/08/22/why-virtue-signallers-are-psychopaths/

  Varsinkin nykyisin jotkut poliisit ovat epärehellisiä, ilkeitä, rikollisia, henkisesti epävakaita, jopa lapsiin päin seksuaalisesti olevia ja hyvesignaloivia psykopaatteja. Poliisiopiston rehtori Himberg itse myönsi avoimesti kuinka monet poliisit ovat poliittisia suvakkipoliiseja, joista kaikki uskovat, että Suomessa ei ole vielä liikaa maahanmuuttajia! Poliisi jää jatkuvasti kiinni valehtelustaan ja kaksoisstandardeista ja on nyt täysillä ***************** Suomen valkoista kansaa! Me emme rotusekoitu, me emme antaudu!

 3. Samalla käydään aivan avointa huumekauppaa sekä pestään huumerahoja. Tulee jotenkin mieleen amerikkalaiset elokuvat, joissa italialaisilla mafiostoilla oli parturiliikkeitä. Ehkä niissä parturiliikkeissä pestiin huumerahoja.

 4. Jopa valtamediakin alkaa olla jo ihmeissään poliisin röyhkeydestä ja valehtelusta. Tietenkään suomalaisten 90% luotto poliisiin silti tuskin horjuu merkittävästi vaikka vuosi toisensa jälkeen tulee ilmi lisää poliisin rikoksia ja isojakin skandaaleja puhumattakaan lisääntyvästä seurannasta ja politisoitumisesta, joka tietysti ei kosketa tavallisia kivapuhujia vaan toisinajattelijoita ja oppositioaktiiveja. Niin kauan kun minä saan istua rauhassa sohvalla niin Suomi on vapaa maa ja poliisi oikein mukava.

 5. Minultakin poliisi rikkoi, repi rikki molemmat olkanivelet oikeudettomassa kidutuskuulustelussa, aiheuttivat äärimmäisellä kivulla parasympaattisen reaktion (kivusta oksentelu, ripulointi, tajunnan menetys, sykkeen romahtaminen, hengenvaaralliset rytmihäiriöt) ja heittivät kovakouraisesti vedettömään ja WCttömään kidutusputkaan, eivät edes päästäneet WChen tai antaneet vettä juotavaksi, jotta olisin voinut siistiytyä parasympaattisesta tajuttomuudesta virottuani.
  En pysty vieläkään käyttämään olkaniveliäni juuri lainkaan, poliisin kiduttamalla aiheuttamien vammojen aiheuttaman kivun ja voimien puutosten takia.
  Lääkäriinkään en ole oikein uskaltanut, kidutuksen ja aiemman poliittisen guillotine seche -tilanteen takia.
  Suomi on failed state, etenkin oikeussuojakeinojen, poliisin toiminnan ja tuomioistuinlaitoksen osalta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*