6 thoughts on “Päivän kuva

 1. Ovatko jotkut rumat ja psykopaattiset kansat kateellisia valkoisten kauneudelle ja saavutuksille?

 2. Niinhän se on. Kaikkialla maailmassa tavoitellaan vaaleaa ihoa ja ruskettumista koitetaan välttää kaikin keinoin. Paitsi pohjolassa jossa ihmiset grillaavat itsensä välimeren ruskeiksi.

  Kyllä valkoinen nainen on aina valkoinen nainen.

  1. Europidit ovat tosiaan keskimäärin kaikista suosituimpia rotujenvälisissä ja sisäisissä vertailevissa mittauksissa.
   Joissakin yksittäisissä (esim.USA) mittauksissa esim. latinot ovat keskimmärin suosituimpia ja joissain aasialaiset ovat kärjessä, mutta keskimäärin kuitenkin näin.
   Yhteistä kaikille roduille ja etnisyyksille, myös sisäisesti on se, että negroidit eivät luvuissa saa ”lisäpisteitä” tai ”boostia”, vaan päinvastoin menee miinukselle ja oli suurin ryhmä ”mitä ei ainakaan deittailla”. Mustat miehetkin siis pitävät kaikista ryhmistä (sukupuolet mukaanlukien) vähiten omista naisistaan.
   Mustat naiset kyllä pitävät mustista miehistään enemmän kuin päinvastaiseen suuntaan.
   Aasialaiset naiset taas ovat kaikkein uskollisimpia omille ryhmilleen.
   Tässä yksi https://en.metapedia.org/wiki/Race_and_physical_attractiveness
   Kun kultuurimarxistit kasvattivat minut niin yritin kovasti sytyttää romanssia afrinaisten(kin) kanssa deittailemalla. Oli vaan niin kumma todeta ettei lainkaan sytyttänyt minkäänlaista kipinää vaikka yritti ja vaikka vastaavasti valkolaisten kanssa deittaillessa kipinät lensi useammin kuin ei. Oli pakko todeta että kulttuuribolsujen opit eivät vastanneet todellisuutta ja että sen sijaan ihminen toimii kuten muutkin luonnonlajit.

   Tässä on taas huvittava femakkobolsun indoktrinointisepustus siitä, miksi olet rasisti jos toiset etnisyydet ja rodut eivät sytytäkään yhtä paljon tai enemmän, tai vaikka sytyttäisikin – olet silti rasisti koska… syitä löytyy aina. Kaikki on kuulemma ulkoa opittua eikä luonnon ja psyykkeiden omaa ohjautumista.
   Hyviä nauruja toivotellen,
   https://everydayfeminism.com/2013/11/racial-preferences-are-racist/

   On myös alustavasti mitattu että kaikkein halukkaimmat negroidien ja europidien välisiin suhteisiin ovat vasemmistolaiset ja persulaiset, mutta lukujen kerääminen on kesken eli epävarmaa tietoa. Varmaa on kuitenkin se, että naispuoliset negroideihin pariutuvat ovat siideriin päin kallellaan ja miespuoliset negroideihin pariutuvat ovat vahvasti kaljaan kallellaan.
   ;) xD

  1. Mitenköhän kamala mimmi siitä Kamala Harrisistakin vielä kehkeytyy ?:–?

Comments are closed.