2 thoughts on “Päivän video: Värikkäät bänät

  1. Joo-o, ei ollut ihan ”unelmavävy” ainesta. Mutta saihan nainen hetken huomiota omaavalla mustan poikaystävän. Mutta eiköhän tämä karma opettanut miksi erirotuisten liitot eivät vaan toimi.

  2. Sitä saa mitä tilaa! Twitterissä soimasivat psaikalla olleta miehiä etteivät olleet valmiita kuolemaan tuon naisen takia – ritarillisesti. ”Ylkä” oli musta järkäle, jolla ei ollut minkäänlaista kynnystä käyttää raakaa väkivaltaa naista kohtaan. Entä sitten mies, joka menee silkkaa tyhmyyttään väliin. Kuinka hänen mahtaa käydä. Monesti vielä sekaannuttaessa siihen kun on ”ryppyjä rakkaudessa” saa vastaan molemmat osapuolet eli ”laupiaana samarialaisena” toiminen ”hitsaa” parin nopeasti yhteen niin, että molemmat karkaavat ”herrasmiehen” kurkkuun kiinni. Lisäksi kukaan ei halunnut kyseisen ”taitolajeja” harrastavan ”tuttavapijiriin” negatiivisessa merkityksessä. Mitä tulee lakiin ainakin täällä Suomessa. Väliin menijä ja ritari on se suurin syyllinen koko hötäkässä, sillä rikollisella ja väärintekijällä on laki takanaan suojaamassa hänen poisottamattomia ”ihmisoikeuksiaan olla juuri sitä mitä hän on!

    Lisäksi nykyinen toksinen feminismi ja viha valkoista lihaa syövää heteromiestäb kohtaan ei ole omiaan lisäämään kiinnostusta leikkimääm herrasmiestä millään tasolla. Kyseinen nainen teki virheensä heti jo siinä vaiheessa kun aloitti seurustelun kyseisen herran kanssa. Lopuksi vielä totean ettei morsmaikku oppinut tästa mitään kuten naiset eivät koskaan sitä tee!!!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*