Free speech 24 elokuun, 2020

 

Suomen Lähetysseura pyrkii vastustamaan lapsiavioliittoja käyttämällä esimerkkinä suomalaista vaaleatukkaista lasta.

 

Väittääkö Suomen Lähetysseura, että suomalaiset järjestävät lapsiavioliittoja suomalaislapsille?

 

Eikö tämä ole selvää suomalaisvastaista vihapuhetta?

 

 

Kuvassa linkki Suomen Lähetysseuran sivuille

 

 

Lähetysseuran valheelliselle vihapuheelle on kuitenkin yksinkertainen selitys: He kerjäävät rahaa.

 

Nähtävästi lähetysseura pelkää loukkaavansa suvakkeja, jos kuvassa on tummaihoinen tyttö – tai vielä pahempaa – tummaihoisen miehen käsi.

 

 

 

 

6 thoughts on “Suomen Lähetysseura vihapuhuu suomalaisista

 1. Mitä lapsiavioliitot suomalaisille kuuluu? Karkotetaan lapsiavioliittoilijat sun muut ulos Suomesta ja rajat kiinni, kunnon ulkomaalaisvalvonta ja massapalautukset käyntiin! Palautusleirit Tornion alueelle turvalliselle paikalle!

 2. Härskiä kusetusta antaa ymmärtää että suomalaiset naittaa lapsiansa, mutta mitä muuta suvakeilta voi odottaa.

 3. Koronakriisin alussa kiinnitin huomiota valtamedian, olisikohan ollut Hesarin, uutiseen, jossa oli koronasta ja joukkoliikenteestä uutisoitaessa käytetty ainakin 25 vuotta vanhaa lehtikuvaa HKL bussin sisältä. Siinä poseerasi autenttisessa miljöössä pelkkiä blondeja kantasuomalaisia bussimatkustajia. En valitettavasti löydä enää linkkiä tuohon hulvattomaan ja samalla hieman surumieliseen lehtikuvaan.
  Pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen ja katukuvan rikastusta rankasti sensuroivan ”valkoinen yhtenäis-Suomi” -lavastuksen löyhkää on kuitenkin runsaasti saatavilla muuallakin netissä, julkishallinnon ja valtamedian propaganadtuuteista. Sitä voi esimerkiksi käydä nuuhkaisemassa seuraavien HS, STT ja Tilastoksekuksen korona-aiheisten linkkien takaa:
  https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006433316.html
  https://www.sttinfo.fi/tiedote/asiakkaitten-tyytyvaisyys-hsln-joukkoliikenteeseen-pysyi-korkealla-tasolla-alkuvuonna-2020?publisherId=4396&releaseId=69883690
  https://www.sttinfo.fi/tiedote/yhdessa-turvallisuuden-puolesta-suosittelemme-kasvomaskeja-joukkoliikenteessa?publisherId=4396&releaseId=69886280
  https://www.sttinfo.fi/tiedote/hsl-ja-hkl-pahoittelevat-metron-alkuvuoden-hairioita-liikenteen-luotettavuutta-kehitetaan-jatkuvasti?publisherId=4396&releaseId=66812156
  http://www.stat.fi/tietotrendit/artikkelit/2020/kuinka-monen-kuoleman-syy-on-influenssa-kertovatko-luvut-kaiken/

  EK:n ”Kuinka nousta koronakriisitä”, kansikuva on Kolmen sepän patsaalta. Siis Kolmen sepän patsaalta! Kuka uskoo että näitä tyylikkäästi puettuja BMI 20 blondeja somat käsilaukut ranteessa yhä vuonna 2020 sipsuttelee tuolla patsaan kulmilla luonnostaan, ilman että heitä sinne tiputtelee photoshopilla:
  https://ek.fi/wp-content/uploads/Exit_raportti-1.pdf

  Härskiydessään voiton vie kuitenkin Helsingin kaupungin kotisivut, joissa on käytetty vain natsien rotu-määritelmän läpäisevää rekvisiittaa. Kaikista katu- ja joukkoliikennenäkymistä matut on photoshopattu pois. Katsokaa ja naurakaa, helsinkiläiset, miten suvakkivirkamiehet sensuroivat kaupungin sivuilla esitellystä virallisesta julkisivusta kaikki rakkaat lemmikkinsä: taharrush jengit, kolmen euron orjapalkalle Afrikasta rahdatut polkupyörälähetit, kerjäävät romanit, diilaavat mulatit ja norsun levyisten kaapuakkojen työntämät lastenvaunukaaderit:
  https://www.myhelsinki.fi/fi/info/liikkuminen-helsingiss%C3%A4
  https://www.myhelsinki.fi/fi/info/k%C3%A4yt%C3%A4nn%C3%B6n-tietoa
  https://www.myhelsinki.fi/fi/n%C3%A4e-ja-koe/aktiviteetit/omatoimisia-k%C3%A4velyreittej%C3%A4-helsinkiin
  https://www.myhelsinki.fi/fi/n%C3%A4e-ja-koe/aktiviteetit/k%C3%A4velykierros-etel%C3%A4-helsingin-rannat
  https://www.myhelsinki.fi/fi/n%C3%A4e-ja-koe/n%C3%A4ht%C3%A4vyydet/carl-ludvig-engelin-helsinki
  https://www.myhelsinki.fi/fi/n%C3%A4e-ja-koe/aktiviteetit/k%C3%A4velykierros-historiallinen-kruununhaka-ja-katajanokka
  https://www.myhelsinki.fi/fi/n%C3%A4e-ja-koe/n%C3%A4ht%C3%A4vyydet/kauppatori

  Näyttää siltä, että jopa Helsinkiä johtavat anarkistit, batiikkinoidat ja punkun turvottama Vapaavuori häpeävät sitä, miltä todellisuus kaupungin kaduilla, asemilla, pysäkeillä ja joukkoliikennevälineissä nykyään näyttää!

 4. Suomessa ollaan huorista pappehin saakka pelkureitsa eli suvakkeja – ”mutta kyllähän suomalaisetkin” – joo niin varmaan.
  Käsittääkseni Suomen rispaantuva laki kieltää lapsiavioliitot jauhonaamoilta. Jopa silloin kun morsian laillisessa iässä on kovin paljon nuorempi kuin kohta ”takan reunalla” oleva miehensä. Herättää ansaittua hilpeyttä ja närää ”kylillä”. Niin ne ”puumathan” ovat aivan ”eri asia”!

 5. 🇫🇮 🦁 "MILLAINEN ON SINUN SUOMESI JA MILLAISEN SINÄ TEET SUOMESTAMME?" #humaanisuomenleijona #humaanileijona sanoo:

  https://www.marimari.fi/fi/Littlebit+Design/82/0+Humaani+Suomen+Leijona+Kaulakoru/3800
  🇫🇮 🦁
  ”Suomen Leijona -korumme ilmentää suomalaisuutta ylväästi, mutta ei ylimielisesti. Se symbolisoi rohkeutta ja itsenäisyyttä, mutta myös leijonalle lajityypillistä välittämistä ja huolenpitoa. Siis sitä kaikkea, mistä yhteiskuntamme on kautta historiansa rakentunut – ja sitä, mitä erityisesti tässä ajassa eniten tarvitaan.'”
  🇫🇮 🦁
  https://assets.bigcartel.com/product_images/234230384/LB_imago_2019_003.JPG?auto=format&fit=max&w=2000
  🇫🇮 🦁
  https://www.marimari.fi/fi/Littlebit+Design/82/0+TEKSTIRANNEKORU+LIMITED+EDITION/4605

Comments are closed.