Free speech 25 elokuun, 2020

 

Laiton Lehti on pitkään korostanut, että kasvosuojissa on sekä hyvä että huonoja puolia. Tilanteesta ja henkilöstä riippuu ovatko ne hyödyllisiä. Tämän takia mitää yleistä suositusta tai käskyä kasvosuojaimien käytölle ei pidä antaa.

 

Koronaidiotismi lisääntyy: Maskisuositus

 

 

Myös lääkäri Antti Heikkilä varoittaa kasvosuojaimien vaaroista.

 

 

Kuvassa linkki Facebookkiin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 thoughts on “Lääkäri Antti Heikkilä: Kasvosuojat vaarallisia

  1. Pitää nostaa hattua ihmisille jotka eivät aina välitä asuntolainasta ja omasta mukavasta elämästään. Yksi syy miksi Suomi tuhoutuu on, että suomalaisista on tullut valtavan itsekkäitä, narsistisia, epärehellisiä ja petollisia. Suomalaiset ovat myös täysin sokeita kaikille auktoriteeteille ja alistuvat hyvin nopeasti jopa vihollisille. Suomalaisten puolustustahto onkin osittain täysin liioiteltua. Orjageenien takia olemme aina alistumassa vihollisille, milloin Ruotsille, Venäjälle ja Neuvostoliitolle, sekä nykyisin sionisteille ja kansantuomioistuinta odottaville amerikkalaisille valloittajille. Emme nytkään edes ajattele amerikkalaisten miehittäjien ja vakoojien ajamista ulos Suomesta!

    1. Juu, ja ”oppositiopuolue” on avoimesti miehittäjien puolella.

      Huonosti menee Suomella mutta niin se on.

  2. Maskipellejä ja desihuuhelijoita vain eräällätavalla koulutetaan ottamaan rokote, sekä tietenkin nämä tottelijat pakottavat toisetkin tottelemaan ja ottamaan sen rokotteen.

  3. Näin astmaatikkona kokeilin kasvomaskia ja totesin että se estää hengityksen niin täysin että tulee tukehtumisen tunne. En siis aio käyttää maskeja vaan otan ennemmin tämä kausi-influenssan. Jos se kerran on tullakseen.

    Oln kestänyt ennekin kausi-influenssat enkä ole ottanut yhtään flunssa-piikkiä. Joten pohja vastustuskyvylle on melkkoisen hyvä. Ja kun äiti oli sairastanut Aasialaisen, niin vastustuskyky tuli sitä kautta minuunkin. Ja kun itse sairastin HongKongilaisen, niin ei nämä nykypäivän flunssat ole mitään ihmeellisiä.

Comments are closed.