Free speech 25 elokuun, 2020

 

Ei epäilystäkään, että pedofilia on nimenomaan osa globalistien agendaa.

 

LGBT-pridettäjät juhlivat pedofiilia. Poliisi tukee?

 

 

Niinpä myös Netflix on nyt näyttämässä ranskalaisen pedofiilielokuvan.

 

 

 

 

Hyviä uutisia. Yllä oleva traileri on kohta saanut miljoona alapeukkua!

 

 

 

Netflix ei kuitenkaan häpeä. Eivätkä myöskään Hollywood tähdet, jotka puolustavat pedofiliaa.

 

 

 

Lue lisää:

Päivän video: Tik-Tok -pedofiili

 

 

 

5 thoughts on “Netflixiltä taas pedofiilinen TV-sarja

  1. On täysin selvää, että globalistit yrittävät kaikin voimin tuhota erityisesti valkoiset ja heidän yhteiskuntansa kaikenlaisella mahdollisimman rappiollisella ja sairaalla propagandalla. Alaikärajoja halutaan laskea, lapsille opetetaan kouluissa ja valtamediassa kaikkea sairasta ja nyt mukaan on otettu myös Netflix ja Hollywood.

    Meidän täytyy tuhota satanistit ja sairaat pedofiilit, ennen kuin he tuhoavat meidät! Kristityillä jäi keskiajalla hommat kesken! Myös he tajusivat kuinka noidat ovat tuhoamassa meidät.

  2. 28.000 yläpeukkua ja miljoona alapeukkua. Pedofiilit saivat taas palautetta. Miten pysäytämme nämä satanistipedofiilit ja kansanmurhaajat?

  3. Onko pedofilia yksi niistä ”läntisistä” arboista joita Naton länsiliittouman tiedustelupalvelut halusivat levittää Hollywoodin elokuvien ja tv-sarjojen kautta? Tämä paljastui Naton tiedustelupalvelujen vuodetuissa Institute for Statecraft-informaatiosota ja vakoiluverkostodokumenteista, joista paljastui myös useita vieraille valloille vakoilevia suomalaisia ”resursseja”. Miksi Suomen Poliisi ei tutki vieraan vallan vakoilijoita? Ai niin, ne vakoilevat lännelle. Operaatio Gladio. Myös Suomen Poliisin ja Puolustusvoimien johto kuuluvat siihen. Heidät pitää saada tuomiolle lukuisista hyvin vakavista rikoksista, joista vakavimmat ovat mm. maanpetos, kansanmurha, terrorismi, huume ja asekauppa ja muut hyvin vakavat korruptiorikokset.

  4. Kannattaa katsoa ketkä johtavat ja rahoittavat pedofiiliyrityksiä. Luuletko etteivät he itse ole pedofiilejä? Huvikseen vain pakkosyöttävät sinulle sairasta pedofiliaa?

Comments are closed.