Marco de Wit 25 elokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Kansallismielisessä kentässä kaikki ovat yksimielisiä siitä, että persujen jäsen Jukka ”Juki” Teräs on kaikista uhkailevin ja väkivaltaisin. Juki esimerkiksi tunkeutui SKE:n eurovaalitilaisuuteen ja löi suorassa lähetyksessä SKE:n puheenjohtajaa Marco de Witiä suoraan päähän.

 

Miksi Jukilla on porttikielto SKE:n tapahtumiin?

 

Vaikka kaikki myöntävät Jukin väkivaltaisuuden, niin siitä huolimatta hänellä on paljon tukijoita sekä persuissa että SKE-sabotöörien joukossa. He kaikki vähättelevät Jukin väkivaltaisuutta ja pitävät vain hyvänä, että kansallismielisissäkin piireissä on hyökkäävään väkivaltaan kykeneviä nyrkkejä.

 

Niinpä on pakko paljastaa, että Juki ei hyökkäile vain miesten, vaan myös naisten kimppuun. Tosin ei se haittaisänmaallisia paljon hetkauta, mutta ehkäpä joku kuitenkin heräisi tai edes häpeäisi.

 

Tässä juttusarjan ensimmäisessä jutussa käydään läpi uhkaavia tekstareita.

 

Eli alla on tekstareita, jotka Juki lähetti Marco de Witille tämän pahoinpitelyn jälkeen.

 

 

27.4.2019 klo 21-22 Marco oli SKE:n Youtube-lähetyksessä ja tuomitsi kaikki hyökkäävää väkivaltaa käyttävät.

28.4.2019 klo 0:05 keskiyöllä Teräs lähetti de Witille seuraavan tekstarin, jossa:

 1. Ilmoittaa Marcoa seurattavan/vainottavan.
 2. Keksitään Marcon olevan ”velkaa” jostain.
 3. Uhataan kuolettavalla väkivallalla.

 

 

 

 

28.4.2019 aamulla Juki lähetti kolme muuta tekstaria luvaten ”kunnon sotaa”, koska muutama nainen oli tuominnut Jukin väkivaltaisen käytöksen.

 

Alla olevasta viestistä näkyy kuinka Juki jotenkin lietsoo itseään yhä aggressiivisemmaksi. Ensin hän valittaa siitä, että Marco on sanonut hänen joutuvan vastuuseen. Sitten muutaman tunnin kuluttua hän puhuu jo sodasta. Lopulta hän on jo keräämässä joukkojaan tähän ”sotaan”.

 

 

 

 

Juki toistuvasti korostaa kuinka hänellä on valtava armeija ns. vankilakundeja.

 

 

 

 

 

29.4.2019  Teräs uhkaa edelleen ”sodalla” ja uhkailee erityisesti naisia, jotka olivat tuominneet Teräksen rikollisena pahoinpitelijänä. Niinpä de Wit yrittää rauhoittaa tilannetta.

 

 

Rauhoittelu ei kuitenkaan auta, koska Juki vannoo kostavansa useammalle naiselle, koska nämä ovat häntä kritisoineet. Samalla Juki korostaa olevansa niin vaarallinen, että tarvittiin 9 konepistoolipoliisia hänen pidättämiseen.

 

 

 

 

 

 

 

Juki elää selvästi jossain lapsellisessa maailmassa, jossa kritiikki ja väkivallan tuomitseminen on valmistautumista alamaailman sotaan. Samoin Jukin väkivaltaisista uhkauksista viranomaisille ilmoittaminen on ”vasikoimista” ja sodanjulistus.

 

Jukilla on myös yleinen rikollisille tyypillinen asenne, jossa he kyllä saavat pahoinpidellä ja uhkailla muita, mutta auta armias, jos joku uskaltaa kritisoida heitä. Se on sodanjulistus ja näin Juki ikäänkuin antaa itselleen oikeutuksen jatkaa väkivaltauhkailuja ja pahoinpitelyjä.

 

Tällaiset kehäpäätelmät ovat luonnollisesti yleisiä ns. laitapuolen kulkijoille, jotka näin ikäänkuin oikeuttavat omat hyökkäilevät rikoksensa ja vainotessaan jopa selittävät olevansa ”kunnian miehiä”.

 

Ja tämä oli vasta alkua. Seuraavina kuukausina Jukin uhkaukset tulisivat vain voimistumaan. Siitä kuitenkin seuraavissa osissa.

 

 

 

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

6 thoughts on “Vainokirja 10.6: Persu-Juki uhkailee ja vainoaa naisiakin

 1. Yleisellä tasolla rikollisilla on alhainen älykkyysosamäärä, huono impulssinhallintakyky, sekä esimerkiksi skitsofreniaa (joskus paranoidista skitsofreniaa, jossa henkilö on vainoharhaisen skitsofreeninen ja kuvittelee asioita, että hän taas vastaan soditaan, juonitellaan jne.). Päihteiden käyttäjille narsismi on yleistä. He ovat usein myös antisosiaalisia, jolloin ovat myös kylmiä ja itsekkäitä.

  1. Jos kaljaveikko laittaa korkin kiinni, niin sillä pääsee aika pitkälle.

   Jos kaljaveikko saa moraalin jostain, sillä pääsee vielä pidemmälle. Raamattu on hyvä siihen.

   Persut ei ole raamattuun nojaava liike, ei ollut sitä edes Soinin kaudella. Antirkistillinen vatikaani ja katolinen kirkko ….ja uninen kannattajajoukkio. Nyttemmin johdossa on sitten ateistinen avionrikkoja, humanisti(=siis antikristillinen henkilö) joten paljon huonommin ei voisi mennä. Eiran profeetta on kaikenlisäksi globalisti, joten aivan väärillä jäljillä ollaan kaikessa.

   Kyllä Juki persuihin mahtuu, oikeastaan se on ’a perfect match’.

   (Skitsofrenia taitaa olla globalistien keksimä feikkisairaus)

 2. Tämä juki on erittäin raaka ja arvaamaton!

  Miksi jukille ei ole laitettu pantaa kaulaan ja sen jälkeen häkkiin?!!

 3. Yleensä edes rikolliset eivät ole niin raukkamaisia, että alkavat uhkailemaan naisia. Hekin tajuavat yleensä edes sen verran, että naiset ja lapset jätetään rauhaan. Miksi Juki uhkailee ja vainoaa naisia?

 4. Juki on todistetusti ******* **********, ja sekopää hörhö. Ei tollasta ****** voi kuin sääliä

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*