Marco de Wit 27 elokuun, 2020

 

Lukija huomauttaa:

 

Se nyt vaan on sotarikos siteerata raamattua.

 

Kiihotuksesta kansanryhmää vastaan on säädetty otsikon alla ( rikoslain 11 luvun otsikko): ”Sotarikoksista ja rikoksista ihmisyyttä vastaa”.

 

 

Kotimaisten kielten keskus on kertonut otsikoista näin:

Otsikot ojennukseen

Otsikoilla on monenlaisia tehtäviä. Otsikon täytyy kertoa lyhyesti, mistä tekstissä on kyse ja mikä on tekstin tarkoitus ja näkökulma. Sen täytyy myös houkuttaa lukemaan. Otsikoiden avulla lukija saa nopeasti yleiskuvan jutusta.

 

 

Valtakunnansyyttäjä jälleen Päivi Räsäsen kimpussa

 

 

2 thoughts on “Raamatun siteeraaminen on sotarikos?

  1. Voittajat määrittelevät historian ja mikä on sallittua. Suomen hävittyä toinen maailmansota 1945 rikolliset liittoutuneet ja Neuvostoliitto alkoivat välittömästi mädättämään Suomea henkisesti, syöttämään sille rappiollista roskakulttuuria, ottamaan koulujärjestelmää haltuun, sekä alkoivat ottamaan Suomea hallintaan. Olemme nykyisin voittajien orjavaltio, jotka määrittelevät mistä saa puhua, mikä on sallittua ja mikä ei ole sallittua. On aika vapauttaa Suomi lopullisesti orjuudesta! Meidän pitää ajaa miehittäjät ulos Suomesta ja pistää ankarille tuomiolle!

  2. https://www.youtube.com/watch?v=BFBGqNzj-ss
    🇮🇱🚀🇵🇸
    https://en.wikiquote.org/wiki/Syksy_R%C3%A4s%C3%A4nen
    🇮🇱🚀🇵🇸
    ”Syksy Räsänen (born 1973 as Jukka Räsänen) is a Finnish physicist and lecturer of theoretical physics in University of Helsinki, Finland. He is best known for his attention seeking hair, public talks about cosmology and heavy activism against Israels action on Palestine.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*