Free speech 27 elokuun, 2020

 

Totta on, että Suomella on Euroopan ainoa Antifa-terroristijärjestöä fanittava opetusministeri eli Li Andersson.

 

Silti on vaikea uskoa, että hän olisi jo ehtinyt täysin mädättää lukion äidinkielenkin oppikirjan.

 

Voiko tämä olla totta:

 

 

 

Totta se on, että tuollaista tekstiä kirjasta löytyy. Tosin tekosyynä on ns. argumentaatioharjoittelu.

 

Käytännössä suuri osa oppilaista kuitenkin antaa tekstin vaikuttaa varsinkin, kun vastaavanlaisia tekstejä ei ole suvakeista.

 

 

 

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Voiko olla totta: Lukion oppikirja vihapuhuu persuista!?!

  1. Mitä helvettiä… Suomi on tosiaan menossa viemäristä alas, mutta vika on suomalaisten orjageeneissä!

  2. Kyllä tämä on täysin tarkoituksellista lasten aivopesua. Yritin saada poliisia tutkimaan koululaitoksen aivopesua ja lapsiin kohdistuvia rikoksia, mutta eivät tietenkään alkaneet tutkimaan! Miten saamme viranomaiset ja poliitikot tuomiolle, jos poliisit, lastenterroriviranomaiset, koulut, armeija ja poliitikot suojelevat toinen toisiaan? Vallankumous ainoa vaihtoehto, jotta rikolliset saadaan vastuuseen ja Suomi pelastettua!

  3. Tästähän pitäisi Persujen nostaa kanne vähintään kunnianloukkauksesta. Nimittäin, tämä jos mikä täyttää sen kuvauksen. Ja vahingonkorvauksena vaikka 50e/oppilas. Eli, kyllähän siitä vähän tulisi vaalikassaan rahaa.

  4. Marco De wit on aivokuollut pedari ja siannussija! Jos tätä kommenttia ei julkaista on se sananvapauden polkemista ja terrorismia!

  5. PS on oikea uhka tälle hallitukselle. Jos en väärin muistele niin hylättyjä ääniäkin oli ennätysmäärä viime eduskuntavaaleissa. Ei Suomenkansa niin tyhmää ole että olisi Rinteen halunnut pääministeriksi….eihän?

  6. No siis taas jätetään koko konteksti pois já vaan ulistaan… Tämähännoli osa medialukutaidon tuntia já oikeisto nyt vaa ulisee kun he ovat eri mieltä

Comments are closed.