2 thoughts on “Päivän video: Purjehtija

  1. Kreikkalaiset sentään myös pitävät omiensa puolia. Suomessa raukkamaiset ja pelkurit suomalaiset katsovat vierestä ja juovat kaljaa kun suomalaisia lapsia ja naisia raiskataan, sekä suomalaisia tapetaan ja hakataan. Suomalaisten sankarillisuus on usein hyvin liioiteltua kun katsoo todellisia tekoja. Aikaisemmin esi-isät tekijät valtavia tekoja ja uhrauksia, mutta nykyiset suomalaiset ovat pelkkiä pelkureita ja raukkoja, jotka luottavat sokeasti valtamediaan, virkamiehiin, poliitikkoihin, lääketeollisuuteen ja koululaitokseen, sekä katsovat vierestä kun maa tuhotaan ja raiskataan. Olette kuvottavia ja raukkamaisia pelkureita suomalaiset!

  2. Ei juma… Kyllä pitäisi olla vähän tarkempi tuon ikäisten kanssa jos kerran leikitään merellä. En oikein tiedä mikä olisi kohtuullinen rangastus tästä. Toisaalta, en tiedä vanhempien näkökantaakaan. Mutta olisi luullut että lapsen häviäisen jälkeen rannikkovartiosto partioisi veneillään etsien lasta.

Comments are closed.