Marco de Wit 28 elokuun, 2020
Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

 

Tämä juttu perustuu otteeseen kirjasta Vaino ja terrori Suomen kansallismielisessä liikkeessä.

 

 

Joukkoraiskauksen uhrin herjaamisen takia vuonna 2018 SKE:stä erotettu Matti Loimupalo ei alistunut kohtaloonsa, vaan yhdessä kihlattunsa Riikka Salmen kanssa päättivät järjestää puoluekapinan. Niinpä he liittoutuivat SKE:n jäseniä vuosia pahoinpitelyillä ja tappouhkauksilla vainonneiden ex-vankilakundikolmikon Jari Hanhikarin, Harri Lyyran ja Jukka ”Persu-Juki” Teräksen kanssa.

 

Vainokirja: Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi taas uhkailee. Persu mukana!

 

 

Persujen ja lohikäärmekultin tuella tämä vainoliiga sitten vainoaa SKE:n jäseniä, väärentää pöytäkirjoja ja järjestää valekokouksia. Näillä sabotaaseilla vainoliiga on saanut SKE:n eräänlaiseen jähmettyneeseen tilaan, jota yritetään selvittää lukuisilla oikeudenkäynneillä ja poliisitutkimuksilla.

 

Oikeuden pyörät toimivat kuitenkin niin hitaasti, että röyhkeillä rikoksillaan vainoliiga ehtii tehdä paljon tuhoa. Vainoliigan perusideana on synnyttää niin paljon kaaosta, ettei puolue pääsisi kunnallisvaaleihin.

 

 

Yllättävintä tässä kaikessa on, ettei Riikka Salmi juuri edes peittele yhteistyötään Hanhikarin johtaman vaino- ja ryyppyjengin kanssa. Ei edes sen jälkeen, kun Ulvova Mylläri Youtube-kanava yhteistyön paljasti.

 

 

Monet lukijat ovat ihmetelleet miksei Laiton Lehti juuri koskaan julkaise Ulvovan Myllärin videoita, vaikka ne osoittavat vainon laajuuden.

 

Syitä on kolme:

 

 1. Sekavuus eli videoissa on yleensä loistavia paljastuksia, mutta lähteitä ei esitetä aikajärjestyksessä.
 2. Outo huumori, josta ei välillä ota selvää Erkkikään.
 3. Härskiys eli videoissa näytetään usein haittaisänmaallisten kuvottavimpia hetkiä.

 

On Laiton Lehti kuitenkin välillä julkaissut Ulvovan Myllärin videoita. Esimerkiksi kuuluisaan Lisko-sarjaan kuuluvan Persutorpeedot-videon.

 

 

Maidanin viimeinen lisko? Osa 12. Persutorpeedot

 

 

Nyt Ulvova Mylläri on tehnyt uuden hyvin paljastavan videon. Siinä osoitetaan kuinka läheinen Salmi on VIELÄKIN Hanhikarin, Lyyran ja Jukin ryyppyremmin kanssa. Tämä siis siitä huolimatta, että Hanhikari on uhannut tappaa yhden SKE:n hallituksen jäsenen ja Juki on pahoinpidellyt SKE:n puheenjohtajan Marco de Witin. Sekä Juki että Lyyra edelleen vainoavat Marcoa mm. uhaten tulla pahoinpitelemään Marcon tämän kotiin. Edes naiset eivät ole turvassa Jukin vainolta.

 

Vainokirja 10.6: Persu-Juki uhkailee ja vainoaa naisiakin

 

Huom! Nämä kaikki uhkaukset ja pahoinpitelyt on tehty suorassa lähetyksessä. Riikka Salmi ei voi olla niistä tietämättä varsinkin, kun tiedot niistä on varmuuden vuoksi toimitettu hänelle myös käräjäoikeuden kautta.

 

Kaikesta tästä huolimatta Salmi on edelleen hyvin läheisissä väleissä tämän vaino- ja ryyppykolmikon kanssa. Alla olevassa jutussa on kuvia parin viikon takaa, kun alkoholinhuuruinen vaino- ja ryyppyremmi PINSSASI Salmen. Kyse ei siis ollut mistään vaalihalailusta, vaan Salmi ihan virallisesti otti vastaan pinssin tältä vaino- ja ryyppyremmiltä.

 

 

Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi veti taas lärvit suorassa lähetyksessä

 

 

Nyt Ulvova Mylläri on saanut tarkempaa tietoa kyseisestä pinssaustapahtumasta.

 

Alla olevassa kuvassa tappouhkailujensa jälkeen SKE:n hallituksesta lentänyt Hanhikari on järjestämässä Salmelle pinssaustilaisuutta. Mukana myös toinen SKE:n entinen hallituksen jäsen Erik Kamula, joka myös erosi Hanhikarin tappo- ja pahoinpitelyuhkausten paljastuttua. Salmen vieressä on Harri Lyyra, joka edelleen vainoaa Marcoa ja tämän perhettä hyvin rikollisella tavalla.

 

 

 

 

 

Tällaisilta ihmisiltä Salmi siis ottaa julkisesti vastaan pinssin.

 

Mukana alkoholinhuuruisessa pinssaustilaisuudessa oli myös vaino- ja ryyppyliigan hang-aroundeja mukaanlukien naisia, jotka eivät myöskään sylje lasiin.

 

Yllä olevassa kuvassa näkyy myös vaino- ja väärennysoperaatioihin sotkeentunut Aapo Piitulainen, joka on Salmen valehallituksen jäsen.

 

 

Aapo Piitulainen

 

 

Kuten lähes kaikilla Salmen valehallituksen jäsenillä, niin myös Piitulaisella on rankka tausta. Kertookin paljon, että Piitulainen edelleen hengailee Mikko Mäntymäen kanssa.

 

Kaikkien suunnattomaksi hämmästykseksi Salmi ja Loimupalo ottivat Mäntymäen valehallitukseensa. Mäntymäki on nimittäin rapajuoppo, joka toistuvasti tuiskeessa syyllistyy tappouhkauksiin ja törkeään rattijuoppouteen.

 

 

Mikko Mäntymäen virallinen kuva, jota valehallitus käyttää.

 

 

On lähes mahdotonta nähdä Mäntymäkeä selvänä, koska ryyppäämisen lopettaminen aiheuttaa hänessä valtavat vieroitusoireet. Hän on kirjaimellisesti hengenvaarallinen monellakin tavalla. Luonnollisesti Mäntymäki ei itse kykene mihinkään pitkäjänteiseen vainoon, mutta hän on tukenut mm. Lyyraa tämän vainotessa Marcoa.

 

Tästä ja Mäntymäen yleisistä tappouhkauksista kerrottiin myös käräjäoikeudelle, mutta siitä huolimatta Salmi ja hänen valehallituksensa ei vaatinut Mäntymäkeä eroamaan hallituksesta tai edes puolueesta. Salmen suojattihan on aina suojatti, vaikka vielä tappaisi piintyneenä rattijuoppona jonkun pikkulapsen.

 

 

PT-media julkaisi viime viikolla jutun nimeltä mainitsemattomasta SKE:een kuuluvasta törkeästä rattijuoposta kertoen tämän joutuvan linnaan, koska ei pysy selvänä edes yhdyskuntapalvelua suorittaessaan. Ei ollut vaikea arvata kenestä oli kyse. Jostain syystä PT-median juttu kuitenkin pian katosi. Tämä katoaminen herätti paljon hämmennystä, mutta nyt juttu näyttää palanneen PT-Median sivuille, joskin tieto törkeän rattijuopon kuulumisesta SKE:een on kadonnut.

 

Laiton Lehti mahdollisesti julkaisee lähipäivinä Mäntymäestä ja tämän rikosten piilottelijoista oman juttusarjansa.

 

Tässä kuvassa puolestaan Salmi halailee pinssauksen yhteydessä erittäin alkoholinhuuruisen Harri Lyyran kanssa. Lyyra on tunnettu toistuvista pahoinpitelyuhkauksistaaan, joita hän vahvistaa kertomalla piri- ja vankilamenneisyydestään. Toukokuussa Lyyra myös uhkasi tunkeutua Marcon kotiin pahoinpitelemään tämän.

 

 

 

Jotta vainokuvio olisi mahdollisimman selvä, niin myös Juki oli paikalla. Samoin häntä pahoinpitelyihin yllyttävä Erik Kamula.

 

 

 

 

Varmemman varaksi Hanhikari tekee Salmea halaillessaan islamistimerkin. Nähtävästi hän ei sitä tarkoittanut, mutta sopii kyllä hyvin ottaen huomioon, että Salmi pimitti vuosia muslimitaustojaan, kunnes Ulvova Mylläri hänet paljasti.

 

Nykyään Salmi ihan avoimesti vastustaa Marcon islamisaation vastaisia mielenosoituksia liian ”radikaaleina”. Koraania kuulemma pitää pyhänä kirjana kunnioittaa. Tällainen islam-myönteinen asenne ei kuitenkaan haittaisänmaallista vaino- ja ryyppyremmiä häiritse.

 

 

 

 

 

 

Alla Ulvovan Myllärin video. Sen loppupuoliskolla näytetään kuvottavaa ryypiskelyä. Yllättävää on, että vaino- ja ryyppyremmi toistuvasti puhuu Riikka Salmesta myös ryyppystriimeissään. Ovatko he todellakin yhteydessä häneen myös humalassa?

 

Videota katsellessa kannattaa myös muistaa, että Salmi pyrkii tekemään SKE:stä persujen apupuolueen ja Juki on edelleen perussuomalaisen puolueen jäsen.

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Vainokirja 10.6: Persu-Juki uhkailee ja vainoaa naisiakin

Jaa artikkeli
Share on VK
VK
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook

20 thoughts on “Vainokirja 11.3: Riikka Salmen vaino- ja ryyppyremmi sakenee

 1. Kuvottavaa kännäilyä ja uhkailua. Mistä tosiaan johtuu monien suomalaisten epärehellisyys ja selkäänpuukottaminen? Nykyään tuntuu että hyvin harvaan suomalaiseen voi oikeasti luottaa. Miksi syyttää Polpoa täysin selvistä rattijuopumuksista ja yliajoista? Poliisillahan on takaa-ajovideot jne. näistä. Tässä tapauksessa ne voivat olla uskottavia. Kiistikö Mäntymäki sitten, että veressä oli päihteitä?

 2. Miten saamme tämän kuvion takana olevan rahaeliitin ja globalistit oikeaan vastuuseen? Tietysti Poliittinen Poliisi ja oikeuslaitos tulevat heitä suojelemaan. Miten voit koskaan saada oikeutta? Koivistokin antoi oikeuslaitokselle suorat pankkiirien käskyt tuhota Suomen kansa ja olla antamatta heille oikeutta. Miten ihmeessa saat oikeutta ja korjata vääryyden?

 3. Sanoitte että Ulvovan Myllärin lähetykset sisältävät outoa huumoria? Nehän sisältävät vain totuudellisia videoita.
  Omissa kommenteissanikin sinne olen aina pyrkinyt hienovaraisuuteen sekä tiukan asiallisuuteen

  1. Hänellä on kyllä jotain sarkasmia tai jotain, minä en saa selvää milloin hän on vakavissaan, milloin ilmaisee asian käänteisesti, milloin ikään kuin toistaa jonkun toisen näkökulmaa ollakseen sarkastinen, milloin jälleen vakavissaan.
   Tämä sama heijastuu myös kirjoittaessaan vaikka kommentteja. Täytyy olla jotenkin super inessä, pikkupiirin insideri kaikesta ymmättääkseen mikä konteksti pätee missäkin.
   On väsyttävää yrittää pysyä sellaisen perässä.

   Junes Lokalla on jotain samaa mutta esim. hänen sarkasmiaan on helpompi oppia ymmärtämään.
   Kaikki eivät omaa selkeän ulosannin taitoja ja äänensävyjen yms. käyttöä antaakseen merkkiä kustakin tulokulmasta.

   1. Ulvovan Myllärin videot ja kommentit ovat huippuja. Toiset ymmärtävät sarkasmin paremmin kuin toiset. Ihmiset myös pitävät erilaisesta huumorista. Ulvovan Myllärin kommenttiosiossa on pari hyvää kommentoijaa joiden huumori on loistavan sarkastista. Viktor Atamaani & Nasu ovat omia suosikkejani

 4. Tahtomattaan tahraavat nationalismin nousua
  lakaisten kaikki toimijat myrkkykaappiin.
  Joku ehkä voi ajatella että ryypiskely on perisuomalaista mutta mielestäni kuuluu orjamentaliteettiin ja luovuttamiseen.

  1. Sellaiset ovat kyllä erityisen luotaan työntäviä.
   Huutaminen ja vielä agressiivisella, särkevällä äänensävyllä on toinen juttu mikä varmistaa että kannatus ja kiinnostus laskee, kuten myös suusta suuhun ”mainostus” tai kannatuksen ilmaiseminen, kun persoonat ovat niin kertakaikkisen noloja ja epäharmoonisia, heikkoja ja typeriä.

 5. Marco tuu huomenna poriin kevätkokoukseen. Eerolta saadaan pussillinen neekerinpaskaa joka syötetään sulle, syötetään jos et vapaaehtosesti lusikoi paskaa kurkusta alas. Videoidaan sun suoritus youtubeen. Tervetuloo poriin!

 6. Miksi pitää aivan koko ajan myös olla päissään? Eikö korkki pysy hetkeä kiinni? Mitä hyötyä on ylipäätään juopoista?

 7. Nämä ovat juuri oppikirjaesimerkkejä haittaisänmaallisista ja yhteiskunnan pohjasakasta, jotka eivät kykene itse mihinkään itsenäiseen tai radikaalin asialliseen poliittiseen toimintaan vaan ainoastaan kännirähinään ja tappouhkailuun sekä sitten poliittisesti fanittavat kaikkia limasia torikahvittelijoita, jotka kutsuvat itseään puolueeksi.

 8. Salmella ja sen juoppokerholla ei ole poliittiselle kentälle mitään muuta annettavaa kuin suuri myötähäpeä siitä kuinka alas voidaan vajota sekä aatteissa että toiminnassa.

 9. Ehkä Laiton Lehti vielä tavoittaa Ulvovan Myllärin haastatteluun. Välillä videot ovat erittäin hyviä.

 10. Miten Perussuomalaisten puolue ja heitä rahoittavat tahot saadaan vastuuseen terrorismista, korruptiorikoksista ja poliittisisesta sabotaasista? Miten alas puolue voi oikeasti vajota? Suomen valkoinen kansa ei todellisuudessa merkitse heille mitään.

 11. Jukin ****kapasiteetti ei ole ********* ****kapasiteettia kummempi. Siksi olisi eräittäin tärkeätä että Juki suljettaisiin pois valkoistenyhteiskunnasta. Tai annetaan se ********** metsä********* yhdyskuntaan, saa siellä leikkiä *********** muiden sukulaistensa kanssa.

 12. Salmi häpäisi 1.9.2020 koko mielenosoituksen esiintyessään SKE:n puheenjohtajana. Miten toimijat voivat päästää tuollaisen ihmisen puhumaan? Salmihan on keskellä oikeudenkäyntejä rikoksistaan ja on todellisuudessa on vain ryyppyremmin puheenjohtaja.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*