3 thoughts on “Päivän video: Kuusi poliisia vs. 1 neekeri

  1. Amerikkalaiset ja britit pitää saada vastuuseen elämämme tuhoamisesta ja sen tekemästä rappeutuneesta monikulttuurisesta helvetistä. Ilman vihollisiamme tämä ei tapahtuisi nyt. Heti vihollisiemme voitettua toinen maailmansota, he alkoivat välittömästi tuhota yhteiskuntiamme, talouttamme, itsenäisyyttämme, sekä kulttuureitamme syöttämällä rappiokulttuuria meille, sekä antamalla vuohipaimenten mädättää meidät. Amerikkalaiset, britit ja vuohipaimenet kuuluvat johonkin museoon missä jokainen voi tutustua vapaasti heidän kuvottaviin tekoihin meitä kohtaan. Perussyy on lopulta kuitenkin meissä itsessämme, sillä annamme heidän tuoda rappiota Suomeen ja muualle eurooppaan, sekä orjuuttaa meitä. Amerikkalaiset miehittäjät pitää tavalla tai toisella ajaa ulos Suomesta tai antaa heille erittäin ankaria tuomioita, jotka lähetetään suorana lähetyksenä tälle viholliskansalle. Miksi emme lähetä matuja ja mamuja Yhdysvaltoihin tai Israeliin?

  2. Naurettavaa touhua. Mitä jos valkolaiset alkaisivat käyttäytymään heidän maissaan samallatavalla?

Comments are closed.