Free speech 29 elokuun, 2020

 

Etelä-Afrikan romahdusta pidetään usein mustien syynä. Todellisuudessa syynä ovat valkoiset.

 

Etelä-Afrikka on nimittäin paras esimerkki valkoisen rodun itsetuhoisuudesta.

 

 

Vuonna 1992 kansanäänestyksessä valkoisten ENEMMISTÖ luovutti vallan mustille.

 

Jopa enemmistö konservatiivisista buureista halusi antaa vallan mustille!!

 

 

Siis vallan luovutti pois käsistään valkoisten enemmistö, jota ei oltu edes aivopesty, vaan joka oli täysin tietoinen suhteellisen alhaisen keskimääräisen älykkyysosamäärän omaavien mustien vaarallisuudesta.

 

Ja silti he antoivat vallan mustille!!!!!!!

 

Siis siitäkin huolimatta, että apartheiden ja mustien vallan lisäksi olisi ollut muitakin vaihtoehtoja, kuten Sveitsin mallinen kantonijärjestelmä tai sitten Etelä-Afrikan jakaminen eri kansallisuuksien kesken. Mutta ei. Valkoisten enemmistö halusi antaa vallan mustille!!

 

 

Mietippä sitä.

 

 

Tässä taas yksi pieni esimerkki siitä miten Etelä-Afrikka kirjaimellisesti hajoaa käsiin.

 

 

 

Lue lisää:

 

Päivän video: Etelä-Afrikka (K21)

10 thoughts on “Etelä-Afrikan romahdus täysin valkoisten syytä

 1. Laiton Lehti on täysin oikeassa valkoisen rodun itsetuhoisuudesta. Mikään muu rotu ei tietoisesti tuhoa itseään ja aja muiden ryhmien etuja jopa oman ryhmänsä etujen kustannuksella! Nykyisinkin suurin osa suvakeista on nimenomaan valkoisia, varsinkin valkoisia naisia! Vika ei kuitenkaan ole edes niinkään valkoisten naisten, vaan hyvin heikkojen ja raukkamaisten valkoisten miesten, jotka eivät miehisty ja ota tilannetta haltuun ja antavat naisten sekoilla vapaasti!

 2. Afrikka ja afrikkalaiset pärjäisivät parhaiten, jos heidän annettaisiin keskenään hoitaa omat asiansa.
  … mutta ne timantit …

  Toney F. Mendy kirjoittaa
  EYEGAMBIA’ssa

  Ennen eurooppalaisten valloittajien tuoa ja sitä seurannutta kolonialismia Afrikalla oli oma poliittinen järjestelmä. Kolonialismi ei ole vain luonut uutta taistelua afrikkalaisten loputtomista yrityksistä omaksua “muukalaisten” hallintojärjestelmä, vaan se on myös tehnyt koko mantereesta kapitalistisen talousjärjestelmän hyväksikäytön kohteen.

  Vielä vuosikymmenienkään jälkeen Afrikan maat eivät ole nauttineet demokratian saavutuksista ja elämän laadun parantumisesta – ainakaan siltä osin kuin ne liittyvät liittyvät taloudelliseen kehitykseen ja ihmisten elämänlaatuun.

 3. Turha syyttää mustia itseään. Valkoiset saavat syyttää vain itseään aivovammaisesta käyttäytymisestä, kerta toisensa jälkeen. Vapauttivat vielä toisen kansan tuomat ja omistamat orjat ja vielä maksoivat tuolle kansalle orjien vapauttamisesta! Nytkin voimme todistaa valkoisen rodun poikkeuksellista aivovammaisuutta. Varsinkin suomalaiset ovat vieneet tämän vammaisuuden huippuunsa. Eivät tajua mitään ja uskovat sokeasti kaiken mitä auktoriteetit sanovat!

 4. Valkoisten aivovammaisuus selittää ehkä osittain miksi valkoisten kulttuurit ovat lopulta kaatuneet.

 5. Usein puhutaan valkosesta ylivallasta ja sorrosta jota tuskin on edes olemassa missään, mutta mm. Etelä-Afrikassa ja Zimbabwessa on oikeasti mustien ylivaltaa ja sortoa valkoisia kohtaan. Sitä myös haluaa tavotella ja jonkin verran totetuttaa myös BLM-mellakoijat.

 6. Maahanmuuttoonkin on syypäitä valkolaiset. Etenkin he jotka ihannoivat lähi-itäläisiä ja heidän kulttuuriaan. Valitettavasti me kaikki joudumme siitä kärsimään.

 7. Valkoisen rodun geneettinen erityispiirre on tietoisesti haluta tulla raiskatuksi, tapetuksi ja brutaalisti kidutetuksi, sekä antaa maansa muille ryhmille. Syy ei ole muissa ryhmissä jos valkoiset ovat niin helvetin tyhmiä!

 8. Nyt on suurena kokeena pistetty pystyyn kahden kilpa.
  Toinen on
  Hyväntahtoisuus-naiivius (*turboahtimena kristillisyys)
  ja toinen on
  Agressiivisuus-oman-edun-tavoittelu (*turboahtimena islam)

  Kilpailun järjestäjä ja voiton kerääjä on חב”ד‎ rebbet.

 9. En olis Noin Musta/Valkoinen analyysissäni…Aparhaidia seuranneessa Totuuskomissiossa paljastui että E-A…Usrael ja Israhell…Yhdessä kehittivät Ebolasta….Bioasetta Mustia vastaan..Joten..Ei Ne siellä olleet Hyväntekijöinä…

Comments are closed.