Marco de Wit 30 elokuun, 2020

 

Laittoman Lehden suosikkipoliitikon Ron Paulin poika, senaattori Rand Paul joutui BLM-eläinten saartamaksi. Onneksi pari poliisia auttoi Paulin ja hänen vaimonsa pois tilanteesta.

 

Pelottavaa on, että tämä tapahtui vain noin korttelin päässä valkoisesta talosta.

 

Vielä pelottavampaa on, että Paul oli kutsunut lisäa poliiseja suojelemaan häntä ja hänen seuruettaan. Poliisit eivät kuitenkaan tulleet.

 

Amerikan pääkaupunki Washington on mustien johtama kaupunki, joten ei ihme, etteivät poliisit koskaan saapuneet paikalle.

 

Tätä vauhtia Amerikan kansanedustajat eivät enää uskalla mennä työpaikalleen!

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Trump ja Paul liittoutumassa valtaeliittiä vastaan?

 

 

 

6 thoughts on “BLM-eläimet saartoivat senaattori Rand Paulin

  1. Ei kannata koskaan täysin luottaa poliiseihin. Myös Suomessa poliiseiksi valitaan poliittisia suvakkipoliiseja, jotka ovat täysillä mukana kansanmurhaamassa ja terrorisoimassa valkoista Suomen kansaa, sekä suojelemassa valtaeliitin vallassa pysymistä. Poliisi on vihollinen, eikä ystävä tai suoja. Suomalaiset alkavat nopeasti huomaamaan kuinka poliisi terrorisoi toisinajattelijoita, suojelee avoimia rajoja ja on mukana toteuttamassa valkoisten suomalaisten kansanmurhaa.

  2. Emme voi luottaa poliisiin. Jopa Suomessa he ovat avoimesti näyttäneet hyökkäävänsä kaikin voimin valkoista Suomen kansaa vastaan. Ei ole olemassa hyvää rivipoliisia. Kun ”hyvä rivipoliisi” saa käskyn tuhota Suomen kansa ja hyökätä, hän hyökkää. Miten puolustaudut rikollista vastaan jolla on virkapuku ja lupa tappaa?

  3. Poliitikot ja poliisit tässä pitää kansalaispidättää, mutta millä pidätät rikolliset joilla on virkapuku, aseet ja rajaton valta? Ovat samaan aikaan täysiä rikollisia ja samaan aikaan maanpetosta, kansanmurhaa ja korruptiota tekeviä virkamiehiä. Kansannousussa rikollisten aseista ei olisi enää paljoa apua kansalaisia vastaan, mutta suomalaiset ovat kirotun raukkoja pelkureita!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*