10 thoughts on “Päivän kuva: Uusi Kalevala

  1. > Miksi valkoiset naiset
   > eivät kelpaa malleiksi?

   Koska meidän uus-sosialistisessa valtiossamme yritysten tehtävä on palvella hallitsevaa eliittiä, ei kansaa.
   – Yritykset palvelevat kansaa silloin, kun niiden palvelut tuotanto riippuu siitä mitä ostajat haluavat.
   – Uus-sosialismissa yritysten tuotanto riippuu siitä, mitä hallitseva eliitti kertoo kansan haluavan: kulutuskysynnästä.
   – Jos kulutuskysyntä ei ole riittävä, valtio antaa valikoidusti rahaa niille, jotka parhaiten lisäävät kulutuskysyntää: virkamiehille.
   – No. Kulutuskysyntä on vain valhe, jolla kansa pidetään rauhallisena.

   Tuo kuva itsessään on Kalevala-korun tuotantoa (korujen ohella).
   – Että Kalevala-korun pitää tuottaa eliitin haluamia kuvia, se on vero.
   – Jos koruvalmistaja ei maksa tätä veroa, voi se yhtä hyvin laittaa pillit pussiin ja heittää pussin samalle roskalavalle, jonne myymälän särjetyt ikkunalasit lakaistaan.

   Vero on suojeluraha. Ei mitään muuta.
   – Jos et maksa veroa valtiolle, se lähettää virkamiehen tuhoamaan omaisuutesi.
   – Jos et maksa veroa eliitille, se lähettää mellakoitsijan hajottamaan paikkoja.

 1. Kalevala Jewery.
  Karjalan asutti afrikkalaiset miljoonia vuosia ennen suomalaisia ja suomalaisheimot muodostivat monikultturisen ja monietnisen sekasopan jota rasistit luulevat kuuluneen kaukasialaiseen heimoon. Haloo, vain kaukasialainen heimo on kaukasialainen heimo!
  Palaa perinteisiin, osta Kalevala jewery.

  1. Älykkyysosamäärä kaksinkertaistui mustikoita syömällä❓
   🇸🇪
   https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/59/Adam_Theodor_Str%C3%B6mberg.JPG
   💯
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Rotu_ja_%C3%A4lykkyys
   💯
   ”Vuonna 2017 löydettiin 52 ihmisen älykkyyteen vaikuttavaa geeniä. Lisäksi vuonna 2011 osoitettiin, että 4-vuotiailla erilaisten määrien arvioiminen on synnynnäinen ominaisuus, joka taas vaikuttaa matemaattiseen kyvykkyyteen myöhemmin elämässä. Aikaisemmin ajateltiin, että matemaattiset taidot ovat kulttuurisia ja kieleen sidottuja ja että taitojen oppimisessa kestäisi useita vuosia.”
   💯
   ”Latinalaisamerikkalaisten keskimääräinen tulos sijoittui jonnekin mustien ja valkoisten välille (Esimerkiksi The Bell Curve -kirjassa latinalaisamerikkalaisten keskimääräiseksi älykkyysosamääräksi on määritelty 89). Itäaasialaisilla ja aškenasijuutalaisilla on keskimäärin valkoisia korkeampi älykkyysosamäärä (The Bell Curve -teoksen mukaan aasialaisilla 106 ja juutalaisilla 113). Yhdysvalloissa samanlaisia eroja rotujen välillä on nähtävissä myös muissa tiedollista kyvykkyyttä mittaavissa kokeissa, muun muassa yliopistojen pääsykokeissa sekä yhtiöiden ja armeijan työhönottotesteissä”
   💯
   https://fi.wikipedia.org/wiki/The_Bell_Curve
   💯
   ”älykkäimmät ihmiset, ns. kognitiivinen eliitti, ovat eristäytymässä muusta yhteiskunnasta” ”Murrayn ja Herrnsteinin mukaan Yhdysvaltain itäaasialaisperäiset asukkaat ovat keskimäärin jonkin verran valkoisia älykkäämpiä, kun taas maan musta väestö on keskimäärin selvästi vähemmän älykästä kuin valkoiset ja aasialaiset. Heidän mukaansa nämä älykkyyserot ovat keskeinen tekijä, joka selittää sosioekonomisia eroja rotujen välillä. Murrayn ja Herrnsteinin mukaan älykkyyseroja ei ole mahdollista myöskään poistaa esimerkiksi koulutuksellisin interventioin.”
   📚
   https://www.amazon.com/Bell-Curve-Intelligence-Structure-Paperbacks/dp/0684824299
   💊
   ”älylääkkeet tai nootroopit ovat psykoaktiivisia aineita, joita käytetään aivojen suorituskyvyn tehostamiseen. Älylääkkeiden kannattajat väittävät, että nämä aineet tehostavat älyllistä suorituskykyä monilla tavoilla, esimerkiksi kohottaen tietoisuutta, selkeyttä, muistia, virkeyttä, mielialaa, hapenottokykyä, glukoosin hyväksikäyttöä, aivojen verenkiertoa ja muita tekijöitä.”
   💊
   https://nootropics.com/nootropic-side-effects/
   💊
   https://brainboosters.co/what-are-the-side-effects-of-nootropics/
   💊
   ”According to the Dr. Corneliu Giurgea, the nootropics are free from the side-effects.”
   🖼️
   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/tama-huima-optinen-harha-on-pakko-nahda-100-mustavalkoinen-kuva-nayttaa-yhtakkia-kuin-siina-olisi-aidot-varit/a2c4ab99-1a55-4f81-9741-49437ee60f1a
   🖼️
   ”Optinen harha. Tämä tyäsin mustavalkoinen kuva näyttää värilliseltä”
   🇫🇮⚡🔌💡
   https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/jos-tuota-valloo-myytasj-minnaj-ostasin-markalla-putelin-sahkotekniikan-ja-koulutuksen-pioneeri-stromberg-aloitti-toimintansa-helsinkilaisessa-saunassa/42372cb2-7630-48c3-9df5-efe86c35f55e
   🇫🇮⚡🔌💡🇷🇺
   ”Maaliskuussa 1917 Helsinkiin kiiri tieto tsaarinvallan kukistumisesta Venäjällä.”
   🇫🇮⚡🔌💡🇷🇺
   ”Venäjän-kaupan tyrehtyminen oli Strömbergille valtava menetys. Tsaarin valtakunnan tilaukset toivat enimmillään 90 prosenttia yrityksen liikevaihdosta.”
   🇫🇮⚡🔌💡🇷🇺
   ”Lisäksi yhtiön tilillä oli suuri määrä ruplia, joiden arvo hupeni silmissä. Strömbergin hallitus pohdiskeli mahdollisuutta hankkia ruplilla kaupunkikiinteistö Pietarista tai Moskovasta. Tämä hanke muuttui pian utopiaksi.”
   🧮
   http://www.mensa.fi/iq/index_2.html
   🧮
   ”Mensan kotitesti” ”Kotitesti on kulttuurivapaa ja tehtävien ratkaiseminen ei edellytä minkäänlaisia ennakkotaitoja.🦍

  2. Suomalaiset eivät ole mustia afrikkalaisia saati juutalaisia.
   Katsoisin että Suomen tulisi vaalia kristillisen hellenistisen Euroopan perinnettä ja arvoja.

 2. Robert F. Kennedy Jr. puhui sadoille tuhansille kuulijoille Berliinin kaduilla, Saksassa, 29. elokuuta 2020.

  Großer Stern -aukio ja Siegesäule -muistomerkki ovat taustalla, kun Kennedy puhui pelon hallinnasta ja totalitarismia vastaan. Hän sanoi, että hallitus ja ne, joilla on eniten varallisuutta ja valtaa, ovat tehneet kauhistuttavaa työtä kansanterveyden alalla ja siirtävät meidät kaikki 5G:hen ja käteisvapaaseen yhteiskuntaan. Hän sanoi, että 5G on pakotettu meille hyvänä asiana, mutta sitä käytetään valvontaan ja tietojen keräämiseen.

  Mr. Kennedy lisäsi, että COVID 19 -pandemia on mukavuuskriisi, joka tuhoaa keskiluokan, köyhdyttää meidät kaikki ja tekee voimakkaasta eliitistä vielä voimakkaamman.

  Hän päätti puheen sanomalla, että meidän on suojeltava kanssaihmisiä, haavoittuvia lapsia, vapauksia ja demokratiaa!

  Puheesta uutisoi myös NWO
  Mp4-video tuosta puheesta.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*