Marco de Wit 31 elokuun, 2020

 

 

Norjassa revittiin jälleen yksi koraani, jonka jälkeen muslimit kävivät kuumana.

 

Alla olevassa videossa näkyy kuinka monet vastamielenosoittajat käyvät poliisienkin kimppuun.

 

 

 

 

Lue lisää:

Pienestä koraanin heittelystä heti mellakka

 

SKE:n vaalitilaisuudessa Koraanin heittelyä ja anti-Isis-vaalimainoksia. Lopulta poliisi hyökkäsi!

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Norjassa muslimit mellakoivat, kun koraania vähän revittiin

 1. Norja ja Ruotsi on menetetty sionisteille. Vain muutamassa sadassa vuodessa pieni joukko sionisteja tuhosi koko maailman ja läntisen sivilisaation. He eivät kuitenkaan olisi pystyneet tähän ilman ikiomaa rahakonetta ja sillä rahoitettua sotakonetta ja avaruusteknologiaa.

 2. Muistakaa maltti on valttia neekerien kanssa, jos annat ******laumalle sormen se vie koko käden.

 3. On ikävä tosiasia että kymmenessä vuodessa Ruotsi on täysin muslimien hallussa. Ulkosuomalaisten ainoa toivo on palata kotimaahansa jos eivät halua maksaa muslimeille ”elinveroa”, eli veroa siitä että saavat elää.

  Norjalaisten tilanne on sama. Maassa on niin pieni väestö että vuonna 2025 heitä on vai 1.9 miljoonaa. Siinä ei paljon ryppyillä kun ”vettä on suuhun asti”. Toivoisin että sieltäkin ulkosuomalaiset ymmärtäisivät palata kotimaahansa ajoissa. Ennenkuin kuolevat tai alistuvat islamille.

  Mutta jokainen tekee omat ratkaisunsa elämänsä suhteen. Onneksi meillä on tilaa kun suuret ikäluokat poistuvat keskuudestamme alati kiihtyvällä vauhdilla. Siksi meillä on tarjota asuntoja ja taloja usein verotusarvolla paluumuuttajille.

  Olen usein ihmetellyt sitä miksi ensimmäiseksi kysytään työllistymistilannetta. Lähtömaastahan saa olla pis 6kk ennenkuin pitää tehdä muuttoilmoitus. Sen aikaa voi kaikessa rauhassa järjestellä asioita ja etsiä työpaikkaa. Ja olla koko ajan lähtömaassa työttömänä. Minua myös ihmetyttää että eivätkö ihmiset ole saaneet mitään säästöön, kun kerran Suomessakin saadaan säätöön? Niillä säästöillähän sitä alkuun eletään ja maailmaa parannetaan.

  Siinä onkin monen kunnan virkamies-ruotsi kovilla kun tulee aito ruotsalainen täyttämään lomakkeita. No, pääasia että ovat valkoisia.

 4. "Princess Maud of Wales (centre) as a teenager, together with her sisters Victoria (left) and Louise (right)" sanoo:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*